Bamboo Fineline

  Wacom Bamboo Fineline 2

  Egy igazán stílusos stylus
  Bamboo Fineline

  Árakhoz kattintson ide

  Használjuk ki iPadunk összes tudását a Bamboo Fineline 2-vel. Ezzel a precíz és kényelmes stylusszal  könnyedén készíthetünk jegyzeteket és vázlatokat az iPaden. Sose volt még ilyen kényelmes az ötletek rögzítése elektronikus eszközön!

  Áttekintés

  Finom különbségek Támadt egy remek ötletünk? Egyszerűen csak írjuk le ezzel a nagy precizitású stylusszal. A nyomás érzékeny hegy abban is segít minket, hogy a kézírásunk és a vázlataink pontosan úgy jelenjenek meg az iPaden, mint ahogy azokat elképzeltük.

  Természetes és egyszerű A Bamboo Fineline 2 a lehető legtermészetesebb kézírási élményt biztosítja az érintőképernyős kijelzőkön. Az új hegynek köszönhetően teljesen olyan érzésünk lehet írás közben, mintha igazi papírra írnánk. Írás közben nem okoz problémát, ha a tenyerünkkel, vagy ujjal hozzáérünk az iPad kijelzőjéhez. Számos iPadre fejlesztett app képes felismerni a Bamboo Fineline 2-t.

  Funkciók

  Kompatibilitás A kiváló minőségű anyagok és a gondos kialakítás teszik a Bamboo Fineline 2-t megbízható és stílusos munkaeszközzé. Az elegáns kupak megvédi az egyébként is strapabíró szénszálas hegyet. Ha esetleg – bár ez nem valószínű – elkopna  a hegy, könnyedén kicserélhetjük egy másikra.

  extensive-app-support.png

  Stílusos megjelenés Egy jó toll biztos jele a stílusosságnak. Hagyjuk, hogy a Bamboo Fineline 2 kiegészítse a személyiségünket. Az elegáns és időtlen formatervezésnek és a prémium anyagfelhasználásnak köszönhetően ez a stylus bármilyen stílushoz passzol.

  your-statement-of-style2.jpg

  Jegyzetelés Találtunk valamit, amit érdemes megjegyezni. Azonnal jegyezzük fel a Fineline-nal. És tegyük ezt könnyedén.

  Inkspace előfizetés Minden Bamboo Fineline 2 mellé jár egy ingyenes Inkspace előfizetés. Az Inkspace Basic 5 GB online tárhelyet, szinkronizálási funkciókat és webes felhasználói felületet foglal magába. A fizetős Inkspace Plus tartalmazza a Basic összes szolgáltatását, de már 50 GB tárhelyet ad, ráadásul fejlett keresési funkciókkal is rendelkezik és arra is lehetőség van, hogy a feltöltött jegyzeteket vektoros képekké konvertáljuk.

  fineline2_prod_shot.jpg

  Bamboo Paper Egy app, amivel jegyzetfüzetté alakíthatjuk a mobileszközünket, és ami tökéletes kiegészítője a Bamboo Fineline 2-nek. Az elmentett jegyzeteket könnyedén szerkeszthetjük és kiegészíthetjük a Bamboo Paper-rel. A könnyebb megosztás és szinkronizálás érdekében, a Bamboo Paper is hozzáférést kap az Inkspace felhő alapú szolgáltatásaihoz.