Trans-Europe Marketplace MAGYAR 1.0

  Minden vállalkozás életében elérkezik az a pillanat, amikor utat kell engednie az innovációnak. Mi a Trans-Europe Zrt-nél mindig nagy hangsúlyt fektettünk az újításra, az aktuális trendek követésére de 2020 végén minden eddiginél nagyobb fába vágtuk a fejszénket.

  Áttekintés

  A Trans-Europe Marketplace (béta) rendszerünk egy integrált, rendeléskövető és kezelő rendszer, ami nem csupán a cégünk belső infrastruktúrájával, hanem a gyártóink által biztosított api kapcsolaton keresztül közvetlenül a képviselt szoftvercég rendszereivel is kapcsolatban áll - így nem csupán gyorsan, de soha nem látott hatékonysággal lehet kezelni és nyilvántartani a rendeléseket.

  A Trans-Europe Marketplace nyílt bétája minden viszonteladónk számára elérhető. A publikus verzió a legnagyobb gyártónk, az Adobe rendszerével működik együtt, a későbbi változatok azonban több más szoftverfejlesztő cég rendszeréhez is kapcsolódni fognak.

  Mit nyújt a Marketplace a viszonteladóknak?

  marketplece-demo.jpg

  Egyszerűség

  Mindenekelőtt előnyökhöz jut a versenytársaihoz képest. A rendszeren leadott rendelések minimális emberi beavatkozással szinte azonnal feldolgozásra kerülnek és a gyártó rendszerei késlekedés nélkül fogadják azokat. Nem szükséges e-mailt küldeni és várni a visszaigazolást, mert a Trans-Europe Marketplace letisztult, átlátható felhasználói felületén a rendelés státuszai egyértelműen feltüntetésre kerülnek.

  A viszonteladói felhasználói felületet úgy terveztük, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a használata. Webes alapú, böngészőből működő, ergonómikus és nem utolsó sorban teljesen reszponzív űrlapokkal akár útközben is lehetséges a rendelések leadása. A rendelés követés automatikus értesítésekkel egészül ki, így biztosan nem lesz elfelejtett rendelés vagy késlekedő licensz.

  Követhetőség és áttekinthetőség

  A rendelések státusza egy jól áttekinthető, rendszerezhető felületen követhető. Minden egyes, a Gyártóktól származó státuszváltás késlekedés nélkül megjelenik a dátum szerint rendezett - de átrendezhető - listában. A rendelések kereshetőek, szűrhetőek és kommentálhatóak. A rendelések átfutási ideje (munkaidőben) percekben lesz mérhető.

  A rendszer további, rendelésekkel kapcsolatos szolgáltatásokat - úgy, mint végfelhasználó nyilvántartás, auto renewal - valamint szofisztikált statisztikai rendszert nyújt. A rendelési listák táblázatokba rendezhetőek, exportálhatóak, hogy integrálni lehessen azokat a belső rendszerekkel. Hosszabb távon pedig saját API-t tudunk majd biztosítani ugyanehhez.

  A határ a csillagos ég!

  A rendszer jelenleg Adobe VIP üzleti Level 1-4 rendeléseket fogad be, de hamarosan megnyílik az út az EDU és a GOV megrendelések előtt is. Hosszabb távon pedig az Adobe - és más partnereink - saját rendszereivel együtt fejlődve, további előfizetési módok kerülhetnek majd bevezetésre. Dinamikusan és késlekedés nélkül implementáljuk majd a megnyíló lehetőségeket!

  A meglévő ügyfelek akár már most - a megújítási időszakon kívül - is importálhatóak és kezelhetőek a szolgáltatással.

  Amennyiben az ügyfél nem újít meg a lejáratig, a Marketplace rendszerben élő előfizetések esetén a megszokott 30 nap helyett még 7 napig lehet használni a licenceket a lejárat napjától számolva.

  Miért éri meg regisztrálni?

  A fejlesztés első szakasza után számos új funkcióval tervezzük fejleszteni a rendszert, így a jelenlegi és a leendő viszonteladóink akkor járnak a legjobban, hogy ha tehetik, már most bekapcsolódnak és regisztrálnak. Az átálláshoz minden segítséget megadunk: oktatóvideók segítségével könnyű megérteni az alapokat, ha pedig további kérdések merülnének fel, díjmentes bevezetési tanácsadást is nyújtunk.

  A Trans-Europe Marketplace-n leadott rendelések ráadásul olcsóbbak, mint az e-mail-es rendelések: 2021 május 31-ig minden leadott rendelést további 0.5% kedvezménnyel köszönünk meg vállalkozó kedvű partnereinknek.