Snagit

  TechSmith Snagit 2020

  Képernyőkép rögzítő és felvevő szoftver
  Snagit

  Képernyőképek és videók készítése a képernyőn megjelenő tartalmakról. A Snagit minden olyan eszközzel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a képernyőképek és videók rögzítést Windows és Mac OS gépeken.

  Áttekintés

  Képernyőképek és videók készítése kombinálva képszerkesztéssel és fájlmegosztással. Gyors és egyszerű módszer arra, hogy elmagyarázzuk a képernyőn látottakat.

  Windowsos és Maces rögzítés

  Készítsünk képernyőképet vagy készítsünk felvételt arról, amit épp a képernyőn látunk. Mielőtt eldöntenénk, hogy csak egy szimpla képernyőképet szeretnénk rögzíteni vagy egy videót a képernyőn látottakról, kijelölhetjük és pontosan beállíthatjuk, hogy a képernyő melyik része lesz az érdekes a felvétel szempontjából.

  Profi képernyőképek

  A Snagit sokkal több, mint egy egyszerű rögzítő szoftver. Minden egyes elkészített képernyőkép személyre szabható és szerkeszthető a rendelkezésre álló profi eszközökkel. Kivághatjuk a felvételek bármelyik részét, a videókból pedig akár animált GIF-et is készíthetünk.

  Megosztás

  Rögzítsünk egy weboldalt, vegyünk fel egy online megbeszélést, vagy küldjünk visszajelzést mailben. Egy rövid URL segítségével pedig bárkivel megoszthatjuk a képernyőképeket és a felvételeket.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, Windows 8.1, Windows 7 SP1, Windows Server 2016 vagy Windows Server 2012 R2
  Processzor
  Core i5 2,4 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • .NET 4.6
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.13 vagy újabb
  Processzor
  Core i5 2,4 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Képernyőképek rögzítése Legyünk biztosak abban, hogy csak azt fogjuk felvenni, amire valóban szükségünk van. Pixel pontossággal határozhatjuk meg a rögzítendő képernyőterület pozícióját és méretét.

  Panoráma képrögzítés Készítsünk teljes oldalas, gördülő képernyőképeket. A Snagittel könnyedén rögzíthetünk vertikálisan vagy horizontálisan gördülő képernyőképeket vagy weboldalakat, hosszú chateket és minden mást.

  Szövegek rögzítése A képernyőképeken megjelenő szövegeket kimásolhatjuk egy másik dokumentumba további szerkesztésre. Nincs szükség újra begépelni a szövegeket, elég őket átmásolni.

  Képernyő felvétel A Snagit képernyő felvevővel lépésenként rögzíthetünk egy-egy folyamatot, de arra is lehetőségünk van, hogy kiemeljünk egy-egy képkockát egy videóból. A videókat elmenthetjük .MP4 vagy anim GIF formátumban.

   

  snagit_screenhot_01.jpg

   

  Webkamera rögzítés A webkamera segítségével rögzíthetjük a saját arcunkat is, így még személyesebbé tehetjük a készülő prezentációkat.

  Hangrögzítés Használhatunk mikrofont is a felvételre, de rögzíthetjük a számítógép hangját is. A hangfelvételeket beépíthetjük a készülő videókba.

  Anim GIF-ek A rövidebb .MP4 fájlokat anim GIF-ekké alakíthatjuk, amiket felhasználhatunk weboldalakon, dokumentumokban vagy a chatben. A Snagit alapértelmezett és módosítható beállításokkal segíti a tökéletes GIF-ek elkészítését.

  Trimmelés Könnyedén megszabadulhatunk a rögzített videók hibás vagy nem kívánt részeitől. Kivághatjuk a köhögéseket, a lélegzetvételeket, illetve a felesleges részeket.

  iOS rögzítés A TechSmith Capture App használatával rögzíthetjük az iOS eszközök képernyőképét, a felvett anyagot pedig feldolgozhatjuk a Snagitben.

  Megjegyzések Személyesebbé és profi megjelenésűvé tehetjük a képernyőképeinket a számos, előre definiált stílusú megjegyzés alkalmazásával. Természetesen mi magunk is hozhatunk létre új stílusokat.

  Step eszköz Számokkal vagy betűkkel dokumentálhatunk lépéseket vagy munkafolyamatokat.

  Videók készítése Néha egyszerűbb szóban elmagyarázni a dolgokat. Készítsünk videókat, amiket megszerkeszthetünk és narrációval is elláthatunk, és felhasználhatunk demonstrációs célokra, termékbemutatókra, beszámolók készítésére, stb.

   

  snagit_screenhot_03.jpg

   

  Mobilos rögzítés Ne érjük be a számítógépünk képernyőjével. Az Android és iOS kompatibilis telefonokon elérhető Techsmith Fuse-zal a mobilunk képernyője is rögzíthető. Az elkészített képek és videók természetesen megnyithatók és szerkeszthető a Snagitben.

  Képszerkesztés Az eredeti képminőség romlása nélkül mozgathatunk objektumokat vagy távolíthatjuk el a háttérképet. A Snagit tökéletes eszköz gyors képszerkesztési feladatokra.

  Átméretezés Állítsuk be a képeink helyes méretét pixel pontossággal. A Resize opcióval pontosan beállíthatjuk a képek új méretét.

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!