Camtasia

  TechSmith Camtasia 2020

  A legjobb minden az egyben képernyőrögzítő és szerkesztő szoftver
  Camtasia

  A Camtasiával meglepően könnyű a videók elkészítése. A fogd meg és vidd szerkesztéssel és videó anyagok könnyed pozicionálásával gyorsan elkészülnek a videók, ráadásul komolyabb előtanulmányokra sincs szükség a szoftver kezeléséhez.

  Áttekintés

  Válasszuk ki a felvételeket!

  Még akkor is csodás megjelenésű videókat készíthetünk, ha korábban sose dolgoztunk ezen a területen. A Camtasiával könnyedén rögzíthetjük a képernyőn megjelenő tartalmakat, de felhasználhatjuk már meglévő videókat és hanganyagokat is.

  Végezzük el a szerkesztést!

  A többsávos szerkesztő felület rugalmasan alkalmazkodik a készülő projekthez. Az idővonalra behúzott klipeket feloszthatjuk, trimmelhetjük, törölhetjük a nem kívánt részeiket, stb. A videók mellett képek, zenék és narrációk is elhelyezhetőek a projektekben.

  Készítsük el a videónkat!

  A Camtasiával előképzettség nélkül készíthetünk és oszthatunk meg videókat. A kész videókat feltölthetjük a YouTube-ra, a Vimeóra, a Facebookra vagy a Screencast.com-ra. A videók elkészítéséhez elég pár óra, nem kell napokig a gép előtt ülnünk.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10 (64 bit)
  Processzor
  6. generációs Intel Core i3 (2,8 GHz) vagy első generációs Ryzen 3 (2,8 GHz)
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1366x768
  Egyéb
  • Microsoft .NET 4.7.2 vagy újabb
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.13
  Processzor
  Intel Core i5
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1366x768
  Funkciók

  Sablonok Az előre elkészített sablonok használatával lerövidíthető a szerkesztésre szánt idő. A gyakran elkészített videókhoz saját sablonokat hozhatunk létre.

  Camtasia csomagok A sablonokat, könyvtárakat, témákat, billentyűparancsokat, kedvenceket és beállításokat egyetlen fájlba csomagolva is megoszthatjuk.

  Kedvencek és beállítások Azonnal hozzáférhetünk a leggyakrabban használt eszközökhöz és effektekhez. Mentsük el a saját stílusainkat és beállításainkat későbbi felhasználásra.

  Képernyőkép rögzítés Pixel pontossággal rögzíthetjük a képernyőn megjelenő tartalmak bármelyik részét, legyen szó weboldalakról, szoftverekről, videó hívásokról vagy akár PowerPoint prezentációkról.

   

  camtasia_screenshot_03.jpg

   

  Fogd meg és vidd szerkesztés Azt kapjuk, amit látunk. Minden egyes effekt és elem a videóban közvetlenül az előnézeti ablakban is szerkeszthető. A Camtasiával bármilyen felbontásban dolgozhatunk, így akár 4K-ban is.

  Felhasználható elemek A Camtasia könyvtárában számos olyan szabadon felhasználható grafikát találhatunk, amiket felhasználhatunk a készülő videókhoz.

  Beállítási lehetőségek A Camtasia pontosan azt fogja csak rögzíteni, amit szeretnénk. Beállíthatunk rögzítési felületnek egy rögzített területet, egy ablakot vagy egy szoftvert.

  Webkamera Webkamerával készült felvételek segítségével személyesebbé tehetjük a videókat.

  Narráció Szöveges narrációk hozzáadásával még érthetőbbé tehetjük a bemutatókat vagy az oktató anyagokat.

  Zenei sávok A zenével megteremthetjük a videók hangulatát. Az összes mellékelt zene szabadon felhasználható, és biztonságosan használható a YouTube-on és a Vimeo-n.

  PowerPoint integráció Készítsünk videókat a PowerPoint prezentációkból! Rögzítsük a prezentációkat a PowerPointban, a szerkesztést pedig elvégezhetjük a Camtasiában.

  Importálás Videókat, hangfelvételeket vagy képeket importálhatunk a gépünkről, a mobilunkról vagy akár a felhőből is a Camtasia szerkesztő felületére.

   

  camtasia_screenshot_02.jpg

   

  Interaktív elemek és feladványok Interaktív elemekkel és feladványokkal egészíthetjük ki a videóinkat a könnyebb befogadhatóság érdekében.

  iOS rögzítés A Camtasia segítségével rögzíthetjük az iOS kompatibilis eszközeink képernyőképét is. A felvételekhez pedig olyan animációkat adhatunk, amik szimulálják a gesztusokat és az érintéseket.

  Kiemelések Nyilakkal és különböző alakzatok segítségével könnyebben megértethetjük magunkat a nézőkkel.

  Átmenetek A folyamatosabb érzet kedvéért átmenetekkel választhatjuk el a jeleneteket és a diákat.

  Animált hátterek A nézők figyelmét azonnal megragadhatjuk a számos rendelkezésre álló animált és álló háttérképpel.

  Kurzor FX Professzionális és letisztult megjelenést érhetünk el az egérmutató kiemelésével és nagyításával.

  Speciális effektusok A Behaviorok használatával látványos animációkat készíthetünk a szövegekkel, képekkel és ikonokkal. Profi, modern és letisztult megjelenésű videókat készíthetünk, anélkül, hogy mi magunk járatosak lennénk a területen.

  Kivételes teljesítmény A Camtasia képes kihasználni a processzor által biztosított 64 bites teljesítményt. Gyorsabb renderelési idő és stabilitás – még a nagyobb, összetettebb projektek esetén is.

   

  camtasia_screenshot_01.jpg

   

  Ikonok Több száz ikon közül választhatunk, de felhasználhatjuk a gépünkön tároltakat is.

  Média Képek, hanganyagok és akár 4K felbontású videók importálása.

  Többsávos idővonal A videókhoz felhasznált szövegeket, képeket, felvételeket és hanganyagokat egyszerre több sávon is elrendezhetjük.

  Animációk Nagyítás, panorámázás vagy saját effektek alkalmazása a videókon.

  Hangeffektek A felvett szövegeket és a zenéket is effektezhetjük, így még gazdagabb hatást érhetünk el.

  Vizuális hatások Beállíthatjuk a színeket, árnyékokat adhatunk a kijelölt alakzatokhoz és megváltoztathatjuk a klipek lejátszási sebességét.

  Interaktivitás Interaktív elemek hozzáadásával megnézhetjük, hogy hányan és kik nézték meg a videónkat.

  Green screen A green screen használatával mi magunk is részesei lehetünk a videónak.

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!