Mobileszköz támogatás

  TeamViewer Mobileszköz támogatás

  Az állandó mozgásban lévő mobil világ egyszerű távoli elérése és támogatása
  Mobileszköz támogatás

  Az androidos eszközök több mint 100 márkájával és az iparágban első iOS-képernyőmegosztással a TeamViewer kínálja a legszélesebb körű távoli hozzáférést és támogatást – telepített alkalmazásokon keresztül vagy a szervezetben történő tömeges üzembe helyezéssel. Kezdje meg ma a mobileszközök távoli támogatását, és oldja meg a problémákat gyorsan, bárhol, bármikor.

  Áttekintés

  Szeretné, ha elérhetné és kezelhetné az androidos eszközöket még akkor is, amikor senki sincs ott? Semmi akadálya! Ismerje meg, hogyan állíthatja be a TeamViewer Host app segítségével a távoli hozzáférést felügyelet nélküli androidos mobil- vagy kereskedelmi szintű eszközökhöz, például POS-gépekhez, kioszkokhoz és digitális hirdetési felületekhez.

   

   

  1

   


  TÁVOLI TÁMOGATÁS AZ ALKALMAZOTTAK ÉS AZ ÜGYFELEK MOBILESZKÖZEI SZÁMÁRA

  Gyorsan, bárhonnan kijavíthatja az androidos és iOS-mobileszközökkel kapcsolatos problémákat.
  Egyszerűen nyújthat támogatást az állandó mozgásban lévő mobil világnak. Távolról, a számítógépéről vagy mobileszközéről érheti el és támogathatja az androidos és Apple-mobileszközöket.

  Kollégái, alkalmazottai és ügyfelei mindig mozgásban vannak, okostelefonjukkal és táblagépükkel a kezükben. Amikor konfigurálni kell az eszközöket, nem sikerül elküldeni az e-maileket, vagy problémákat okoznak a technikai hibák, az igény szerinti távoli támogatás létfontosságú.

  A TeamViewer mobileszköz-támogatásával gyorsan megoldhatja a problémákat számítógépéről, táblagépéről és okostelefonjáról is. A támogatást igénylőknek csak telepíteniük kell a TeamViewer QuickSupport alkalmazást androidos vagy iOS-eszközükre. Ilyen egyszerű!

  TÁVOLI HOZZÁFÉRÉS FELÜGYELET NÉLKÜLI ANDROIDOS ESZKÖZÖKHÖZ

  Bárhol, bármikor elérheti a mobil- és kereskedelmi szintű eszközöket.
  Folyamatosan elérheti és távvezérelheti a felügyelet nélküli, Android-alapú mobil- és kereskedelmi szintű eszközöket, így akkor is nyújthat támogatást, amikor senki sincs ott.

  A TeamViewer az egyetlen olyan távoli kapcsolódási megoldás, amely teljes felügyelet nélküli hozzáférést és vezérlést biztosít az Android-alapú eszközök több mint 100 márkájához. A TeamViewerrel a mobiltelefonoktól és a táblagépektől kezdve a kereskedelmi eszközökig (például a digitális hirdetési felületek és a POS-rendszerek) kezelheti és támogathatja az androidos eszközöket még akkor is, amikor senki sincs ott. Egyszerűen telepítse a TeamViewer Host appot a távoli eszközön, és már futtathatja is a frissítéseket, elvégezheti a beállításokat, és távolról továbbíthatja a fájlokat bárhol, bármikor.

  2

   

  3

   

  MOBILESZKÖZÖK FELÜGYELETE ÉS KEZELÉSE

  A Mobil műszerfal segítségével figyelheti az eszköz állapotát.
  A Mobil műszerfal segítségével megtekintheti a processzorterhelést, a lemezterületet és az operációs rendszer verzióit, valamint távolról konfigurálhatja a mobileszközöket.

  A TeamViewer asztali ügyfelének mobil műszerfalán megtekintheti a felügyelt eszközök állapotának áttekintését, így megfigyelheti a tárterületet, a processzort és a memóriahasználatot. Emellett kapcsolatban maradhat a partnereivel, és üzeneteket küldhet felhasználóinak, ügyfeleinek és kollégáinak. Nem szeretné őket zavarni? Másodpercek alatt leküldheti a Wi-Fi-beállításokat androidos vagy iOS-eszközükre, importálhatja az iOS konfigurációs profilokat, és eltávolíthatja a kritikus alkalmazásokat az androidos alkalmazáslistán keresztül.

  MDM- ÉS EMM-INTEGRÁCIÓVAL RENDELKEZŐ ALKALMAZÁSOK TÖMEGES ÜZEMBE HELYEZÉSE

  Nagyvállalati szintű kiadás TeamViewer-integrációkkal.
  Szeretné felügyelni, kezelni és támogatni a mobileszközöket a szervezetében? Tömegesen üzembe helyezheti az MDM- és EMM-integrációval rendelkező alkalmazásokat.

  A TeamViewer QuickSupport és Host appal elérheti és támogathatja a felügyelt vagy felügyelet nélküli mobileszközöket a szervezetében, beleértve az Androidot futtató kereskedelmi eszközöket, például a digitális hirdetőfelületeket, az interaktív kioszkokat és a POS-rendszereket. Az előre felépített integrációkkal az alkalmazásaink egyszerűen és gyorsan bevezethetők az egész vállalatban a kedvenc mobileszköz-kezelési (MDM-) vagy nagyvállalati mobilitásfelügyeleti (EMM-) megoldásával, például a következőkkel: IBM MaaS360, Microsoft Intune vagy MobileIron és így tovább.

  4

   

   

  Ha telepíti a TeamViewert, távoli támogatást kérhet androidos vagy iOS-mobileszközéhez bármely asztali számítógépről, okostelefonról vagy táblagépről.

  teamviewer_quicksupport_JPG.png

   

  Távolról elérhet és támogathat felügyelet nélküli androidos mobil- vagy kereskedelmi eszközöket, például POS-készülékeket, kioszkokat és digitális hirdetési felületeket.

  Funkciók
  5

   

  TEAMVIEWER MOBILESZKÖZ-TÁMOGATÁSI BŐVÍTMÉNY

  Többplatformos mobileszköz-támogatás-
  Szeretné a TeamViewer használatával támogatni az androidos és iOS-mobileszközöket? A TeamViewer Mobileszköz-támogatási bővítményével távoli támogatást nyújthat biztonságos számítógép–mobil vagy mobil–mobil kapcsolaton keresztül.
  TeamViewer-csomagra van szüksége? Semmi akadálya! Keresse meg az Ön igényeinek leginkább megfelelő licencelési megoldást, és fizetés előtt válassza ki a Mobileszköz-támogatási bővítményt.

  EREDETI HARDVERGYÁRTÓ (OEM-) PARTNEREK

  A TeamViewer és az Android együtt még jobb.
  A TeamViewer együttműködik több mint 100 vezető eredeti hardvergyártóval, hogy lehetővé tegye az androidos okostelefonok és táblagépek, valamint az Androidon futó kereskedelmi eszközök (például POS-rendszerek, az interaktív kioszkok és digitális hirdetési felületek) távoli elérését és távoli támogatását. Ismerje meg az iparági használati eseteket és az eredeti hardvergyártókkal való együttműködési lehetőségeket.

  6

   

  7

   

  KATEGÓRIA ELSŐ A LEFEDETT ESZKÖZÖK SZÁMÁBAN

  A piacon jelenleg a TeamViewer fedi le a legtöbb, pontosan 127 mobilgyártót, operációs rendszert és IoT-eszközt.

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!