TeamViewer

Legyen bárhol, azonnal

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

Távoli támogatásra, távoli hozzáférésre és online megbeszélésekre készült szoftver, amelyet az egész világ használ – 1 milliárd telepítés és több mint 20 millió online eszköz egy adott pillanatban.

teamviewer_11_banner.png

Csatlakoznia kell egy távoli támogatási munkamenethez vagy egy online megbeszéléshez? Kattintson a lenti elemre, és kezdje el másodperceken belül. Nem szükséges telepíteni! Egyszerűen töltse le és kattintson rá duplán az indításhoz.

Miért a TeamViewer?

Idő- és pénzmegtakarítás Felhasználók támogatása, segítségnyújtás és együttműködés. Információcsere, a távoli technológia elérése és használata elérése és felhasználása Egyetlen eszköz használatával úgy dolgozhat, mintha az adott helyiségben lenne, így megspórolhatja az utazási időt és költségeket. A TeamViewer segítségével minden szükséges eszköz a rendelkezésére áll.

A munkára koncentrálhat a hátráltató körülmények helyett. A problémákat távolról oldhatja meg, az ügyfeleket és a munkatársakat pedig bonyolult lépések és fáradalmas előkészítés nélkül kapcsolhatja össze. A TeamViewert úgy tervezték, hogy azzal bármilyen eszközön másodperceken belül megkezdhesse a munkát.

Biztonságos és hatékony A TeamViewer segítségével problémáktól mentesen végezheti el a szükséges műveleteket. A bizalmas adatok és a magánjellegű beszélgetések és megbeszélések részletei titkosak maradnak.
RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Apple:

Rendszer Mac OS X 10.7 vagy újabb
Processzor Dual Core
Memória 512 MB
Tárhely 512 MB
Képernyő 1024x768

Windows:

Rendszer Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP; Windows Server 2012R2/2012/2008R2/2008/2003/2000
Processzor Dual Core
Memória 512 MB
Tárhely 512 MB
Képernyő 1024x768

Egyéb:

Rendszer CentOS, Debian, Fedora, Mandriva, Mint, Red Hat, SUSE, and Ubuntu
Processzor Dual Core
Memória 512 MB
Tárhely 512 MB
Képernyő 1024x768

FUNKCIÓK

Több platform Számítógép és számítógép, mobileszköz és számítógép, illetve számítógép és mobileszköz közötti többplatformos kapcsolatok a Windows, a Mac OS, a Linux, a Chrome OS, az iOS, az Android, a Windows alkalmazások és a BlackBerry támogatásával.

teamviewer_11_cross_platform.jpg

Maximális kompatibilitás A TeamViewer a legkorszerűbb rendszerszoftverektől a régebbi operációs rendszerekig rendszerek széles skáláján futtatható.

Nincs szükség konfigurálásra Indítsa el a TeamViewert, és használja azonnal. A TeamViewer tűzfalak mögött is használható, és automatikusan észleli a proxy konfigurációját.

Könnyen érthető Élvezze a legkorszerűbb, átláthatóan elrendezett, egyszerű, érintőképernyő-barát és gyorsan használható felhasználói felületet.

Nagy teljesítmény Az intelligens csatlakozás és útválasztás, a sávszélesség hatékony használata, a gyors adatátvitel és a minőség automatikus módosítása gondoskodik a felhasználói élmény optimalizálásáról.

Magas fokú biztonság A TeamViewer RSA 2048 nyilvános / titkos RSA kulcsok cseréjével, a folyamat elejétől a végéig AES (256 bites) munkamenet-titkosítással, egyszeri hozzáférés esetén véletlenszerű jelszó használatával, választható kétfaktoros hitelesítéssel és a hozzáférés feketelistákkal és engedélyezési listákkal történő szabályozásával gondoskodik a biztonságról.

teamviewer_11_terminal.png

Nemzetközi A TeamViewer több mint 30 nyelven áll rendelkezésre, és támogatja a nemzetközi billentyűzeteket, ami ideális megoldássá teszi nemzetközi használat esetén.

Tesztelési célra és személyes használatra ingyenes A TeamViewert ingyenesen tesztelheti, és ehhez a személyes adatait sem kell megadnia. A program otthoni, személyes használata is teljesen ingyenes.

Közvetlen vezérlés Vezéreljen úgy egy távoli számítógépet, Android vagy iOS rendszerű mobileszközt (a mobileszközök támogatása esetén), mintha csak előtte ülne és Ön lenne az elsődleges felhasználója.

Több platform Számítógép és számítógép, mobileszköz és számítógép, illetve számítógép és mobileszköz közötti többplatformos kapcsolatok a Windows, a Mac OS, a Linux, a Chrome OS, az iOS, az Android, a Windows-alkalmazások és a BlackBerry támogatásával.

teamviewer_11_mobile.jpg

Átfogó jelentés A beépített jelentéskészítési szolgáltatások naplózzák, hogy a kapcsolat során ki mit, mikor és milyen hosszú ideig tett. Ez a precíz számlázás alapja. Kihasználhatja továbbá a munkamenethez fűzött megjegyzés és az ügyfél-visszajelzési űrlapok lehetőségeit.

Számítógépek & kapcsolatok kezelése A számítógépeket és a kapcsolatokat igény szerint rendszerezheti, csoportosíthatja és megoszthatja. A fontos értesítésekről azonnali riasztást kaphat, és láthatja, amikor a kapcsolatok online állapotban vannak, így egyetlen kattintással azonnali üzeneteket küldhet nekik vagy csatlakozhat hozzájuk.

Szolgáltatási várólista Az összes szolgáltatási eset a szolgáltatási várólistában gyűlik össze, ahol egy munkamenetkód azonosítja őket; a szolgáltatási esetek a csapatán belül prioritással láthatók el és szervezhetők.

Csatlakozás mobileszközökhöz Távolról csatlakozhat Android (valós idejű távoli vezérlés és nem felügyelt hozzáférés lehetséges) és iOS rendszerű eszközökhöz, és megtekintheti a telepített alkalmazásokat és a futó folyamatokat, lekérhet és küldhet beállításokat, valamint megtekintheti az eszköz fontos adatait.

Felhasználó- és eszközkezelés A felhasználókat és az eszközöket hozzáadhatja a vállalatához (licenc), és jogosultságokat rendelhet hozzá. Megoszthatja a csoportokat. Az eszközöket kezelheti házirendalapú beállításokkal, illetve engedélyezheti a biztonságos hozzáférés vezérlését, így az eszközökhöz jelszó nélkül is lehet csatlakozni.Fájlátvitel Bármilyen méretű fájlt megoszthat kényelmes módszerekkel (például fájlkezelő, környezeti menük, drag & drop és a fájldoboz, amellyel felhőalapú tárhelyek szolgáltatóihoz kapcsolódhat).

teamviewer_11_tablet.jpg

Grafikus felhasználói felület nélküli Linux rendszerek Ha egy Linux rendszer nem rendelkezik grafikus felhasználói felülettel vagy a Linux rendszerű távoli számítógéphez nem tartozik monitor, a Linux szöveges konzoljához akkor is egyszerűen csatlakozhat.

Hálózati ébresztés A számítógépet felébresztheti egy, a helyi hálózaton belüli vagy egy routeren keresztül elérhető, TeamViewer alkalmazást futtató számítógépen keresztül.

Magas fokú biztonság A TeamViewer RSA 2048 nyilvános / titkos RSA kulcsok cseréjével, a folyamat elejétől a végéig AES (256 bites) munkamenet-titkosítással, egyszeri hozzáférés esetén véletlenszerű jelszó használatával, választható kétfaktoros hitelesítéssel és a hozzáférés feketelistákkal és engedélyezési listákkal történő szabályozásával gondoskodik a biztonságról.

Képernyőmegosztás A képernyőt bármikor megoszthatja, illetve azt is választhatja, hogy csak egy adott alkalmazás ablakát osztja meg. Az azonnali üzenetváltásokat és a videohívásokat teljes bemutatóvá alakíthatja a képernyő megosztásával.

Videohívások Beszélgetés és vizuális kapcsolat egyszerre több résztvevővel egy egyszerű hívással, képernyőmegosztás bármely pillanatban.

Azonnali üzenetváltás Az azonnali üzenetváltási funkcióhoz tartoznak a csoporton belüli azonnali üzenetváltások, a web alapú azonnali üzenetváltások, a kapcsolat nélküli üzenetküldések, az azonnali üzenetváltások előzményei, az állandó azonnali üzenetváltási csoportok, a mobileszközök teljes támogatása és a titkosítás a folyamat elejétől a végéig.

Üzenőtábla Gyakran hasznos, ha az ötleteit vizuálisan szemlélteti. Az üzenőtáblán számos alakzat, toll, jelölő és szövegbuborék található.

Fájlátvitel Osszon meg tetszőleges méretű fájlokat kényelmes módszerekkel (például környezeti menük vagy fájldoboz), amelyekkel felhőalapú tárhelyek szolgáltatóihoz kapcsolódhat.

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram