Limnu
  Az az online fehértábla alkalmazás, amit mindig is keresett
  Limnu

  Készítsünk vázlatokat, osszuk meg gondolatainkat és működjünk együtt úgy, mint még soha a Limnu online alkalmazás használatával.

  Áttekintés

  A Limnu egy online interaktív tábla, amely lehetővé teszi a valós idejű alkotást, feladatvégzést bármely eszközről. A Limnu applikáció többek közt egy sima rajzfelületet biztosít megannyi szerkesztő eszközzel, illetve platformot a meglévő dokumentumokhoz való jegyzetelésre is. Különlegessége, hogy különböző foglalkozások számára, más és más szerkesztési lehetőséggel kecsegtet: például a termékcsoportoknak a termékjellemzők rangsorolásával, oktatóknak a matematikai problémák megoldásával, az üzleti elemzőknek az érdekelt felekkel való ötletelésekkel, a mérnököknek az állapotdiagramok elkészítésével, a szabadúszó designereknek pedig a kliensekkel készült storyboardok megtekintésével.

  Előnyei, hogy könnyen használható a különböző rajzokhoz, diagramokhoz, videokonferenciák indításához, illetve az alkalmazásban elkészült feladat bárkivel megosztható, és csapatfeladatoknál adminisztrátorként kiválasztható, hogy ki láthatja a projektet. Az egyik legjobb tulajdonsága a Limnu alkalmazásnak, hogy az elkészült feladatokat megjegyzi, és bármikor nyitható új tábla az új ötletek megvalósítására.

   

   

   

  1

   

  2

   

  3

   

  Vázlatok Együttműködés Ötletelés

  A Limnu pontosan arra való, amire az igazi fehértáblák is: ötleteink gyors felvázolására másokkal együttműködve.

  A problémamegoldás és az ötletelés csapatmunka. A Limnu nem csak lehetőséget ad a csapatmunkára, de meg is könnyíti azt.

  A Limnuval egyszerű. Mindent tud, ami az ötletek megosztásához, a videó konferenciákhoz és az online meetingekhez kell.

   

  Funkciók

  Szuper egyszerű A Limnuval pont olyan könnyű dolgozni, mint a markerrel a fehértábla mellett az irodában.

  Határtalan A Limnuban semmi se szab határt a közös munkának. Elég hely van még a legnagyobb, legjobb ötletnek is. 

  Csoportmunka A Limnu csapatok számára készült. Társainkat közös munkára invitálhatjuk a tábla mellé, munkafolyamatokban vehetünk részt, lazításképp pedig akár játékokkal is múlathatjuk az időt.

  Megosztás Az előadásokat bárkivel megoszthatjuk: A Slack csapattal, ügyfelekkel, munkatársakkal, ismerősökkel.

  App és böngésző Bárhol foglalkozhatunk az ötletek kidolgozásával. A Limnu kompatibilis az összes modern böngészővel, és rendelkezésre áll egy iOS app is.

  ios

  Táblák menedzselése A digitális fehértáblák között kereshetünk, sorba rendezhetjük őket, és egyszerre akár több táblán is végezhetünk szerkesztési feladatokat.

  Ötletek mentése A Limnu tábláinak aktuális elrendezéseit szabadon elmenthetjük, így egy ötlet se fog kárba veszni.

  Sok apró részlet A Limnu rajzeszközei a legjobbak közé tartoznak a piacon. Pont annyi funkciót tartalmaz, ami az önkifejezéshez kell, oly módon, hogy a használatuk a lehető legegyszerűbb legyen.

  Biztonság beállítások Tartsuk kontroll alatt, hogy a csapatunk tagjai hogyan oszthatják meg a táblákat a szervezeten belül a vállalati házirendnek megfelelően.

  Adminisztrátori kontroll A Limnu rendszere biztosíthatja, hogy a csapat tagjai biztonságos környezetben dolgozhassanak. Az adminisztrátorok kiválaszthatják, hogy kinek lehessen hozzáférése az egyes tartalmakhoz, a megosztásokhoz és meghívókhoz.

  Minden Wacom One vagy Wacom Intuos digitális rajztáblához 5 távoktatás segítő szoftvert kaphatsz!