A német IBV Informatik cég, Collaboard szoftveralkalmazása az elnevezéséhez hűen elősegíti az online alapú kapcsolattartást, és szerkesztési felületeket biztosít.

  Áttekintés

  Ez a webalapú online interaktív applikáció olyan eszközökkel járul hozzá a Wacom-mal való együttműködéshez, mint a prezentáció készítéséhez szükséges alkalmazások, képszerkesztő-videószerkesztő programok és az azokhoz tartozó sablonok. Ezen az online felületen a digitális toll segítségével, lehet rajzolni, írni, post-it-ekkel, kiemelésekkel jelölni a fontos részeket, így működését tekintve egy online füzethez hasonlítható. A Collaboard-al lehetőség van a clipartok, alakzatok mellett dokumentumok, akár PDF-ek importálására, illetve csoportok, osztályok adataihoz való hozzáférési jogok kezelésére, valós időben is. Ezek a tulajdonságok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy használatuk olyan élmény legyen, mintha egy normális füzetbe jegyzetelnénk, rajzolgatnánk.

   

   
   
  • Az elektronikus táblákra feltehetünk cetliket, képeket, videókat, dokumentumokat és vázlatokat.
  • Kiváló Miro és Mural alternatíva.
  • Valós idejű együttműködés a csapat tagjai között.
  • Kreatívok és projektmenedzserek kiváló eszköze a jobb csapatmunkáért a virtuális térben.

  A Collaboard bármilyen eszközön jól működik

  A Collaboard online tábláján jóval hatékonyabban működhet az ötletek megosztása és a kommunikáció, mint egy tárgyalóban vagy egy telefonhívás során. A Collaboard felhasználói felülete bármilyen platformon tökéletes élménnyel szolgál a felhasználói részére.

   

  collaboard_platforms.jpg

   

  Funkciók

  Ötletelés Az ötletek megismertetéséhez és kidolgozásához a már jól bevált módszereket használhatjuk, de digitális környezetben. Legyünk kreatívak, maradjunk kapcsolatban a munkatársainkkal, és osszuk meg ötleteinket a társainkkal a Collaboard használatával.

  Kreativitás Készítsük el prezentációk, termékek és munkafolyamatok vázlatait a Collaboard digitális felületén. Használjuk a fantáziánkat és a kreativitásunkat a projektek megtervezéséhez, és ne hagyjuk, hogy akár egyetlen jó ötlet is kárba vesszen.

  Tervezés A Collaboard megkönnyíti a szükséges teendők és feladatok megszervezését. Ily módon leegyszerűsíthetjük a munkafolyamatokat, és akár a csapat többi tagjától távol se maradunk ki az eseményekből, folyamatos vizuális kapcsolattartás mellett.

   

  1

   

  Szervezés Szervezzük meg jobban a munkafolyamatokat elmetérképekkel, folyamatábrákkal és megosztott jegyzetekkel. Ezzel a távelérésű szoftverrel úgy vehetünk részt a munkában, mintha ugyanabban a helységben lennénk.

  Döntéshozatal és stratégia SWOT elemzés, üzleti modellek felvázolása és sok minden más a jövőbeli célok felvázolásához. A Collaboard segít megtervezni a digitális stratégiát. A végtelen számú digitális vásznon úgy dolgozhatunk, mintha egy hatalmas virtuális fal előtt állnánk!

  Képzés Hozzuk ki a lehető legtöbbet az e-learning projektekből: az előadásoktól kezdve az osztálytermi beszélgetésekig. A tartalmakat valós időben hozhatjuk létre, a visszajelzéseket pedig szavazatok és értékelések formájában kaphatjuk vissza. A Collaboard interaktív közösségi élménnyé változtatja az online tanulás óráit.

  Minden Wacom One vagy Wacom Intuos digitális rajztáblához 5 távoktatás segítő szoftvert kaphatsz!