NetBackup

  Symantec NetBackup 7.1

  Adatvédelem felsőfokon
  NetBackup

  A Symantec NetBackup platform a fejlett technológiák automatizálása és az alkalmazások, platformok és virtuális környezetek folyamatainak szabványosítása révén egyszerűbbé teszi az üzleti adatok védelmét. Az integrált deduplikáció, a replikáció, valamint a szabadalomra váró virtuálisgép-védelem segít a tárhely és az infrastruktúra hatékonyabb kihasználásában, és a helyreállítási idő rövidebbé tételében.

  Áttekintés

  Egyetlen konzolról végezhető több hely felügyelete, elemzése, valamint a jelentéskészítés, így a folyamat- és kockázatkezelés könnyedén egységesíthető. A világszerte számos nagyvállalatnál használt NetBackup könnyedén skálázható akár a legkiterjedtebb UNIX, Windows és Linux környezetekhez is.

  Szabaduljunk meg azoktól az eszközöktől, amelyekkel csak félmunkát tudunk végezni! A NetBackuppal egyszerűbb, helytakarékosabb és megbízhatóbb a kritikus virtualizációja. A kézi visszaállítás helyett percek alatt visszaállíthatjuk a meghibásodott file-okat. A NetBackup 98%-kal csökkenti az adatduplikálását, tízszer gyorsabban végzi el a visszaállítást, és 95%-kal kevesebb tárhelyet igényel. Csökkenthetjük az adminisztrációra szánt időt, biztosíthatjuk a virtuális gépek védelmét, es elkerülhetjük a virtuális hostok túlterhelését.

   

  Funkciók

  Heterogén adatvédelem

  A védelem akkor is működik, ha több különböző operációs rendszert, alkalmazást, illetve tárolási architektúrát használunk.

  Centralizált menedzsment

  Egyetlen helyről menedzselhetünk több adatvédelmi technológiát, domaint és NetBackup szervert.

  Turnkey megoldás

  A NetBackup rendelkezik minden olyan eszközzel, melyekkel gyors mentéseket alkalmazhatjuk, és csökkenthetjük az adatduplikálást.

  Teljes és egyszerű védelem a virtuálos gépek részére

  Díjnyertes backup ás helyreállítási technológia a VMWare és a Microsoft Hyper-V rendszerek részére.

  Az alkalmazások adatainak gyors visszaállítása

  Gyorsan visszaállíthatunk file-okat, e-maileket és egyéb adatokat a Microsoft Exchange, a SharePoint szervereken, és az Active Directory-ban.

  Nagyfokú skálázhatóség

  Háromszintű, rugalmas architektúra, ami képes követni az adatcenterek növekedését.