CRM for Gmail

CRM a Gmailben

ÁTTEKINTÉS

Munkafolyamatok és kapcsolatok kezelése közvetlenül a Gmailben. Egy pehelysúlyú CRM nehézsúlyú felhasználóknak.

Mostanra a CRM-vállalatok felismerték, hogy nem kell a felhasználókat magukhoz gabalyítaniuk,inkább a CRM-et kell a felhasználóhoz vinniük. Olyan, mintha az otthoni mackónadrágban dolgoznánk: néha a kényelem a termelékenység szerves része.

A McKinsey Globális Intézet jelentése szerint egy munkahét 28%-át e-mailek olvasására, írására és megválaszolására fordítjuk. Ez átlagosan heti 13 óra. Igen, ez sok. Szóval mi történik, ha hetente 13 órát töltesz az e-mailjeiddel, miközben még másik 10-13 órában zsonglőrködsz a bejövő üzenetek, a CRM-ben és további más alkalmazások között?

Az eredmény egy csalódott és kimerült munkatárs, aki nem hajlandó és nem is érdeklődik egy újabb szoftver használatának az elsajátítására, ami csak több időt és energiát igényel.

Így született meg a CRM + Gmail integráció trendje. A több mint 1 milliárd aktív felhasználóval a felhasználóbarátság szinonimájaként emlegetett Gmail a munkahelyeken is uralkodik, mivel kényelmes, megbízható és hatékony. Miért ne használnánk egy ilyen jó dolgot?

Ha e-mailt küldesz, az akár csíkos is lehet

A Streak CRM is csatlakozik a Gmail 3rd-party integrációs irányzathoz, és egy pehelysúlyú CRM-et kínál, amely egyedi módon ábrázolja az értékesítési folyamatokat, mindezt a saját megbízható postaládánkba közvetítve.

 

ui

 

Tartsuk mozgásban a pipeline-t!

Nem számít a munka jellege, a Streakkel tökéletes eljárásokat dolgozhatunk ki a feladatok elvégzésére. Az együttműködés, az új feladatok megosztása és a folyamatok kézben tartása olyan egyszerű, mint egy táblázat. Az adatokat könnyedén rendszerezhetjük, csoportosíthatjuk és szűrhetjük a munkát akadályozó tényezők kiszűrése érdekében. Egyszerre követhetjük az összes pipeline-ban lévő feladatot.

Pipeline autópilóta üzemmódban

A kapcsolatokban és az e-mailekben tárolt adatok automatikusan rögzülnek a Streak rendszerében. A folyamatok állásáról azonnali értesítést kapnak a munkatársak, így egyetlen szükséges lépés vagy feladat se marad ki.

Az összes szükséges eszköz egy helyen

Dolgozzunk ott, ahol nekünk kényelmes – a beérkező levelek között! A Streak észrevétlenül képes beépülni a Gmail asztali és mobil verziójába, illetve a G Suite alkalmazásokba, így gyorsan begyűjthetjük a szükséges adatokat.

Közös tudástár a csapat összes tagjának

A munkatársak nem maradnak le egyetlen fontos információról se, mivel az e-mailek, a jegyzetek és hívások megosztása automatikus. A kollégák egyetlen platformon keresztül férhetnek hozzá a levelezésükhöz és a pipeline-hoz, ily módon a feladatok követése jóval stabilabb alapokon történhet meg.

 

 

Néhány példa a felhasználási lehetőségek közül

  • Sales – A leadek és a lezárt üzletek követése
  • Projekt menedzsment – Projektek és feladatok alakulásának a követése
  • Üzleti kapcsolatok – Partnerek és kapcsolatok karbantartása
  • Pénzügyek – Bevételek növelés és gyorsabb üzletkötés a hatékonyabb folyamatok érdekében
  • Támogatás – Ticketek és bugok priorizálása és menedzselése
  • HR – Önéletrajzok és jelentkezők áttekintése
  • Ingatlanok – Vásárlók és eladók menedzselése, új üzletkötők toborzása


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
FUNKCIÓK

Képben lenni

Személyre szabható pipeline Bármilyen konfigurációban lehetséges az adatok keresése, szűrése és csoportosítása, az eredményeket pedig egy általunk meghatározott rendben tekinthetjük meg.

E-mailek és jegyzetek megosztása Bármikor hozzájuthatunk az adott projekthez tartozó információkhoz. A csapat tagjai között zajló kommunikáció részleteit folyamatosan figyelemmel kísérhetjük, így az e-maileket, a hívásokat, a feladatokat, a jegyzeteket és sok minden mást.

Partnerek kezelése Az e-mailekhez tartozó kapcsolatok automatikusan bekerülnek a rendszerbe céggel, telefonszámmal, címmel együtt.

A következő lépés A pipeline-hoz tartozó aktuális feladatok követése biztosítja a folyamatos munka lehetőségét.

Egyszerű, mint egy Google táblázat

Importálás és exportálás A meglévő adatokat feltölthetjük a rendelkezésre álló Google Sheets integráció segítségével vagy egy egyszerű CSV importálásával.

Személyre szabható munkafolyamatok A pipeline-hoz tartozó lépéseket az adott munkafolyamathoz igazodva rendszerezhetjük, és akár saját színnel is elláthatjuk őket a könnyebb beazonosíthatóság kedvéért.

Mobil app

Today Widget Az app segítségével nyomon követhetjük a ránk váró feladatokat és áttekinthetjük a pipeline-ban tárolt információkat.

Hívásrögzítés A telefon lebonyolított beszélgetésekhez jegyzeteket rendelhetünk, amiket felölthetünk a Streak rendszerébe is.

 

appstore play

 

phone

 

 

A Gmail-be integrált mini CRM rendszer új színt vihet az értékesítés szürkeségébe.

Kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

 

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram