Audio Video Converter

  Stellar Audio Video Converter 2

  Audio és video fájlok konvertálása három egyszerű kattintással
  Audio Video Converter

  A Stellar Audio Video Converter szoftver egy gyors és egyszerűen alkalmazható megoldás a video és audio fájlok kompatibilitási problémáinak a kiküszöbölésére. Több mint 50 fájl formátum és több mint 20 különböző eszköz támogatása biztosított.

  Áttekintés

  Videót videóra, videót audióra, audiót audióra konvertálás

  • Video fájlok konvertálása SD vagy HD formátumban, audióvá vagy kifejezetten egy kiválasztott eszközre
  • Videó fájlok levágása, forgatása, vágása és megfordítása
  • Fényesség, kontraszt, telítettség szabályozása és vízjelezés
  • A konvertált fájlok kompatibilisek személyi számítógépekkel, Android és Apple eszközökkel, TV-kkel, stb.
  •  

  avc_01

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, 8.1, 8, 7
  Processzor
  Pentium
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  50 MB
  Képernyő
  1024x768
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 10.7 vagy újabb
  Processzor
  Pentium
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  50 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Videók konvertálása Ezzel a szoftverrel gyakorlatilag bármilyen videó fájlt átalakíthatunk a támogatott formátumok valamelyikére, amiket aztán feltehetünk a rendelkezésre álló eszközökre. A konvertált videó fájlokat megnézhetjük PC-n, laptopon, TV-n, Android és Apple eszközön, tableten, stb. A szoftver támogatja szinte az összes elterjedt formátumot, mint például az .MPG-t, az .MP4-et, az .MKV-t, az .FLV-t, az .AVI-t, a .3GP-t és a .WMV-t. Természetesen HD-ba is konvertálhatunk a jobb minőség érdekében.

  Hatások alkalmazása A Stellar Audio Video Converter arra is lehetőséget ad, hogy beállítsuk a videó fájlok fényességét, kontrasztját és telítettségét. Csak ki kell választanunk az alkalmazni kívánt hatást, és az előnézeti ablakban már láthatjuk is a konvertálás után várható végeredményt. Egyszerre akár több hatást is alkalmazhatunk egy adott fájlon a jobb képminőség érdekében.

  Kötegelt konvertálás A szoftverrel egyszerre akár több videót is átkonvertálhatunk. Az előnézeti ablakban megtekinthetjük, hogy milyen lesznek az átkonvertált fájlok. Maga a konvertálási folyamat egyetlen kattintással elindítható.

  Video konvertálása audióba A Stellar Audio Video Converter egyik leghasznosabb funkciója a video fájlok hangsávjának a lementése egy általun választott formátumba. A kimeneti formátum – több más mellett – lehet .WAV, .MP3 vagy .ACC. Természetesen arra is van lehetőség, hogy egy audio fájlt alakítsunk át egy másik formátumba.

  Trimmelés A videók elejéről és a végéről letörölhetjük a nem kívánatos részeket. Csak annyi a dolgunk, hogy beállítjuk a kezdő és a végpontot. Ezek a nem kívánatos részek benne maradnak a konvertált videóban is, de nem kerülnek lejátszásra.

   

  avc_02