Video Repair Tool

  Stellar Video Repair Tool 3

  Az egyik leghatékonyabb eszköz a sérült video fájlok kijavítására
  Video Repair Tool

  A Stellar Phoenix Video Repair a világ egyik legnagyobb tudású szoftvere a sérült és hibás .MP4, .MOV és egyéb formátumú video fájlok rendbe tételére. A szoftver egyaránt képes a felvétel, a konvertálás, a másolás és a szerkesztés során keletkezett hibák korrigálására.

  Áttekintés
  • Sérült .MOV, .MP4, .F4V, .M4V, .3GP és .3G2 fájlok kijavítása Windows és Mac gépeken
  • Sérült video fájlok hatékony korrigálása minta fájlok alapján
  • A hibás fájlok lehetnek merevlemezen, memóriakártyán vagy egyéb tárolón
  • Előnézeti kép biztosítása a javítás utáni állapotról
  • Tömörített video fájlok korrigálása

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista és XP
  Processzor
  Pentium
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  50 MB
  Képernyő
  1024x768
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 10.7 vagy újabb
  Processzor
  Pentium
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  50 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Párhuzamos korrekció Egyszerre akár több azonos vagy eltérő formátumú sérült video fájl kijavítására is lehetőséget ad a szoftver.

  Barátságos felhasználói felület A szoftver intuitív és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amin még a kezdő felhasználók is könnyen eligazodnak. Ennek az interaktív megközelítésnek köszönhetően nincs szükség elmélyült technikai ismeretekre a korrekciók elvégzéséhez.

  Előnézeti kép A Video Repair előnézeti ablakában követhetjük, hogy milyen lesz a video a korrekciók elvégzése után, így biztosak lehetünk abban, hogy még a mentés előtt meggyőződhetünk arról, hogy jó munkát végeztünk.

  Korrekciók minta fájl alapján A Sample File funkció segítségével akár még a súlyosan sérült fájlokat is kijavíthatjuk. A minta fájl egy olyan anyag, ami ugyanazzal az eszközzel készült, mint a sérült fájl, és a formátuma is azonos. A minta fájlból vett információk segítségével egyszerűbb a munka.

  Eszközök széles körű támogatása A Stellar Video Repair kompatibilis Androidos mobiltelefonokkal, iPhone és iPad készülékekkel, GoPro kamerákkal, drónokkal és DSLR fényképezőgépekkel. Csak másoljuk át a sérült fájlokat a gépünkre, és már munkához is láthatunk.

  Biztonságos és tiszta letöltés A Stellar Phoenix Video Repair 100%-ig biztonságos és mentes bármiféle vírustól, trójaitól vagy kémprogramtól.

   

  repair