PSD Repair

  Stellar PSD Repair 2

  Sérült Photoshop fájlok (.PSD, .PSB, .PDD) és összetevő rétegek javítása
  PSD Repair

  A Stellar Phoenix PSD Repair Tool nagy hatásfokkal képes a sérült Photoshop fájlok kijavítására, és az eredeti formátumú kép visszaállítására, a megfelelő rétegekkel és bitmap képekkel.

  Áttekintés
  • Bármilyen Photoshop színformátumú PSDF fájl helyreállítása
  • Sérült PSB fájlok helyreállítása
  • .PDD kiterjesztésű képek helyreállítás
  • Bitmap formátumú kép létrehozása a helyreállított Photoshop fájlból
  • Adobe Photoshop visszamenőleges támogatása egészen a Creative Suite 1-ig bezárólag

  step2

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8, 7, Vista, XP, Server 2008, Server 2003, 2000
  Processzor
  Pentium
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  50 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  PSD helyreállítás Ez a szoftver képes helyreállítani az eredetileg Photoshopban létrehozott sérült .PSD fájlokat, amiket tiszta Photoshop fájlként menthetünk el újra. Az eszköz a komponens rétegek helyreállítása mellett képes megőrizni az eredeti rétegek tulajdonságait is.

  PSB helyreállítás A PSD Repair a natív .PSD formátumú fájloknál általában jóval nagyobb méretű PSB fájlokat is képes rendbe tenni. A szoftver bármilyen színmódú Photoshop képet helyreállítani és támogatja a rétegek tulajdonságainak a megőrzését.

  PDD helyreállítás Arra is lehetőség van, hogy a PhotoDeluxe-ban létrehozott .PDD fájlok hibáit is kijavítsuk. A Stellar PSD Repair letapogatja a sérült fájlt, kijavítja a rétegeket, a rétegek tulajdonságait, a pixeleket és az eredeti kép méreteit.

  Keresés Akkor se kell zavarba jönnünk, ha nem tudjuk, hogy hol vannak a feldolgozandó Photoshop fájlok. A PSD Repair részletesen beállítható kereső felülete segít eligazodni a fájlok dzsungelében, és képes megtalálni még a legeldugottabb mappában is a keresett fájlt.

  Előnézeti kép Az előnézet segítségével még a mentés előtt megtekinthetjük a kijavított PSD fájlokat. A javítás után természetesen oda menthetjük el a kész fájlt, ahova csak szeretnénk.

   

  step4