JPEG Repair

  Stellar JPEG Repair 5

  Professzionális korrekciós szoftver sérült vagy hibás JPEG képek kijavításához
  JPEG Repair

  A Stellar Phoenix JPEG Repair az egyik legjobb eszköz a sérült vagy hibás .JPG vagy .JPEG kiterjesztésú fájlok kijavításához. A JPEG Repair képes rendbe tenni a torz, a homályos és a pixeles képeket is, így egyetlen értékes emlékünk se fog kárba veszni.

  Áttekintés
  • Sérült headerök és érvénytelen JPEG fájl struktúrák korrigálása
  • Sérült tároló médiumokon tárolt .JPG képek helyreállítása
  • Előnézeti kép biztosítása súlyosan sérült .JPEG fájlokból
  • .JPEG fájlok kötegelt feldolgozása
  • Kockázatmentes, hisz a trial verzió is képes az előnézeti képek előállítására

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, 8, 8.1, 7, Vista és XP
  Processzor
  Pentium
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  50 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  JPEG fájlok helyreállítása Memóriakártyákon, pen drive-okon, merevlemezeken és más médiumokon tárolt sérült vagy hibás .JPEG kép fájlok kijavítása és helyreállítása. A Stellar JPEG Repair még a teljesen olvashatatlan JPEG fájlokat is képes helyreállítani sérült header vagy adat, érvénytelen fájlstruktúra, ismeretlen JPEG jelölő és hiányzó SOS jelölő esetén.

  Előnézeti képek előállítása sérült fájlokból Ezzel a szoftverrel arra is lehetőség van, hogy kinyerjük a súlyosan sérült JPEG fájlokból az előnézeti képet. Ez a funkció abban az esetben válik fontossá, amikor a sérülés mértéke oly nagy, hogy nem lehetséges a helyreállítás. A Stellar Phoeonix JPEG-gel legalább fogalmat kaphatunk arról, hogy mi van a képen.

  Javított JPEG fájlok előnézeti képe A szoftver arra is képes, hogy előnézeti képet biztosítson a helyreállított képekről, így még a mentés előtt megbizonyosodhatunk a helyreállítás mértékéről. A helyreállított képeket természetesen bárhova elmenthetjük.

  Könnyű kezelhetőség A Stellar Phoenix JPEG Repair egy rendkívül letisztult és intuitív felhasználói felülettel rendelkezik. Egy folyamatjelző sávon követhetjük a feladatok aktuális állását.

  Gyorsabb és fejlettebb feldolgozó engine Az optimalizált engine-nek köszönhetően a sérült képek feldolgozása több szempontból is gördülékenyebb lett. A szoftver képes a képek csoportos feldolgozására, amivel hamarabb elkészül, mint ahogy arra számítanánk.

   

  repair