Vegas Pro Suite

  Sony Creative Software Vegas Pro Suite 13

  A kreatív szakemberek új generációjának
  Vegas Pro Suite

  A Vegas Pro 13 a legmagasabb szintű video- és hangszerkesztési funkciókkal, fejlett vizuális hatásokkal, teljes munkafolyamat kontrollal és Blu-ray szerkesztő funkciókkal rendelkezik.

  Áttekintés

  A Vegas Pro 13 prémium kiadása tartalmazza az összes központi alkalmazást, és számos kreatív eszközt a Sony Creativ Software portfóliájából. A kreatív elképzelések megvalósítását számos partnercég alkalmazása teszi még könnyebbé.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8/8.1 vagy Windows 10 (64-bit)
  Processzor
  2 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók
   
  Innovatív eszközpark Az SD, HD, 2K és 4K anyagokat drag-and-drop eszközökkel vagy hagyományos 3 illetve 4 pontos szerkesztésben editálhatjuk. A Vegas Pro 13 felhasználói felülete személyreszabható felhasználói felülettel és innovatív eszközökkel rendelkezik, melyekkel számos produkciós feladatot oldhatunk meg. A Vegas Pro projektek egymásba ágyazhatók, saját gyorsbillentyűket konfigurálhatunk, az ismétlődő feladatokat pedig scriptelhetjük.
   

   

  Vegas Pro Connect A csoportmunka könnyebbé tételét teszi lehetővé az iPadre kifejleszett Vegas Pro Connect. Ennek az appnak a használatával megszabadulhatunk a fárasztó jegyzeteléstől, és kollágáinkkal online és offline egyaránt dolgozhatunk egy-egy Vegas projekten. Az app olyan teljeskörű megoldást bíztosít a készülő anyagok ellenőrzésére, mely valódi áttörést jelent a csoportmunka és a felülvizsgálat során. Könnyű beállítani és használni, így a Vegas Pro Connect-tel az ügyfelek is jobban bevonhatók a kreatív folyamatokba.

  Magas szintű szerkesztés A Vegas Pro mindig is ismert volt a gyors és kényelmes szerkesztőfelületéről. A legújabb verzióban még kényelmesebbé és hatékonyabbá váltak a munkafolyamatok a leggyakrabban használt eszközöket tartalmazó pop-up menüvel.

   

  Loudness mérés Az új Loudness Meters megnyitásával úgy állíthatjuk be a felvételünk dinamikatartományát, hogy végig megfeljen a hangosság az EBU R-128-as szabványnak. Az eredmény: tökéletesség. A kész video hangzása egyszerre lesz dinamikus és egységes, miközben megfelel a televíziós társaságok által támasztott követelményeknek is.

   

   

  Archiválás A kész produkciókat a rugalmas Archive funkcióval rendezhetjük és archíválhatjuk. A projekthez tartozó összes média tartalom mentésre kerül az archiválás során, nem kell egyenként elmentenünk az összes elemet. Az elmentett projektek arra is készen állnak, hogy más alkalmazásokban is megnyithassuk őket.

   

   

  HitFilm 3 Pro A Vegas Pro 13 Suite tartalmazza a HitFilm 3 Pro alkalmazást, egy teljes körű vizuális effektparkot. Particle szimulátorok, dinamikus destruction generátorok, fények, fénycsóvák, színkorrekciós és fényelő eszközök, és sok minden más. Látványos kompozíciókat hozhatunk létre a rétegelt green screenes felvételektől a részletes 3D modelleket tartalmazó CGI shootokig.

   

   

   
  Sound Forge Pro 11 Hangfelvételek készítése egy stabil és megbízható platformon, kifinomult effektezés, precíz hangszerkesztés, és kiváló minőségű mastering. Az olyan új és régi funkcióknak köszönhetően, mint a one-touch recording, a hangrestaurálás és javítás, illetve a SpectraLayers Pro integráció, a Sound Forge Pro az egyik legfejlettebb és leggazdagabb hangszerkesztő platform a piacon.
   

   

  iZotope Nectar Elements Az iZotope Nectar Elements plug-injával egy gombnyomással állíthatjuk be a vokál, vagy a narráció hangzását. Számtalan, a feladathoz illő beállítás közül választhatunk, melyeket természetesen szabadon módosíthatunk. A Nectar Elements használatával gyerekjáták a vokál sávok kezelése.

   

   

  Surround keverés A Vegas Pro 13 minden olyan eszközzel rendelkezik, mely az 5.1-es surround mixek készítéséhez kell. Kulcspontokkal állíthatjuk be a surround panorámát, és anélkül hozhatunk létre összetett DVD és Blu-ray lemezeket, hogy elhagynánk a Vegas Pro-t. A projekteket akár sávonként is exportálhatjuk további feldolgozásra vagy Dolby Digital keverésre.

   

   

  Vegas Pro Production Assistant 2 Tegyük még hatékonyabbá a Vegas Pro használatát a Vegas Pro Production Assistant 2 kínált kötegelt feldolgozással és munkafolyamat automatizálásával. A gyakran ismétlődő feladatok és lépések automatizálásával a Production Assistant több órányi felesleges munkától ment meg minket.

   

   

  NewBlueFX Video Essentials VI A NewBlueFX népszerű Video Essentials VI csomagja 10 plug-int és 100 beállítást tartalmaz. Olyan effektek találhatók benne, mint a Chroma Key Pro, a Color Replace, a Cut Away, a Garbage Matte, a Picture Gird, a Picture-in-shape, a Saturation EQ, a Saturation Modifier, Selective Touch UP és a Title. Ezek a nagyszerű plug-inok mind az OpenFX architektúrán alapulnak.

  Video effektek a HitFilmtől Hét dinamikus video effekt került integrálásra a HitFilmtől a Vegas Pro 13-ba. Bleach Bypass, Light Flares, Scan Lines, Three Strip Color, TV Damage, Vibrance és Whiteness Protection. Mind olyan plug-in, amivel elképesztően látványos eredmények érhetők el.

  Blu-ray Disc szerkesztés A DVD Architect Pro alkalmazással teljes értékű DVD-ket és Blu-ray lemezeket szerkeszthetünk, feliratokkal, több hangsávval és menüvel. A munkánkat élőben ellenőrizhetjük és tesztelhetjük. Rétegelt Photoshop PSD fájlokat használhatunk a gombokhoz, és a többi grafikai elemhez. A MainConcept AVC enkóder miatt akár 40 Mbps bit rátájú HD-t is készíthetünk.

  Sony Sound Series A Vegas Pro 13 Suite mellé összesen 25, szabadon felhasználható zene jár a Sony Sound Series: Production Music katalógusból, mely több, mint 1600, különböző stílusú zenét tartalmaz. Ambient/Cinematic, Country, Electronica, Jazz, News, Pop, Rock, Urban és World music.

  Ingyenes hangeffektek a Blastwave FX-től A Sound Forge Pro 11 mellé 200 ingyenes Blastwave FX hangeffekt is jár, melyek bármely produkció hasznára válhatnak.