Vegas Pro Edit

  Sony Creative Software Vegas Pro Edit 13

  A kreatív szakemberek új generációjának
  Vegas Pro Edit

  A Vegas Pro 13 Edit egy költséghatékony csomagban szállítja a Vegas Pro legfontosabb technológiáit.

  Áttekintés

  Olyan új funkciók teszik izgalmassá a Vegas legújabb verzióját, mint a fejlett archiválási eszközpark, a hangerősség mérő, és a Vegas Pro Connect iPad alkalmazás. A Vegas Pro 13 Edit több formátumot, több munkafolyamatot és több kreatív kontrollt biztosít a felhasználóknak.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8/8.1 vagy Windows 10 (64-bit)
  Processzor
  2 GHz
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók
  Innovatív eszközpark Az SD, HD, 2K és 4K anyagokat drag-and-drop eszközökkel vagy hagyományos 3, illetve 4 pontos szerkesztésben editálhatjuk. A Vegas Pro 13 felhasználói felülete személyreszabható felhasználói felülettel és innovatív eszközökkel rendelkezik, melyekkel számos produkciós feladatot oldhatunk meg. A Vegas Pro projektek egymásba ágyazhatók, saját gyorsbillentyűket konfigurálhatunk, az ismétlődő feladatokat pedig scriptelhetjük.
   

   

  Vegas Pro Connect A csoportmunka könnyebbé tételét teszi lehetővé az iPadre kifejleszett Vegas Pro Connect. Ennek az appnak a használatával megszabadulhatunk a fárasztó jegyzeteléstől, és kollágáinkkal online és offline egyaránt dolgozhatunk egy-egy Vegas projekten. Az app olyan teljeskörű megoldást bíztosít a készülő anyagok ellenőrzésére, mely valódi áttörést jelent a csoportmunka és a felülvizsgálat során. Könnyű beállítani és használni, így a Vegas Pro Connect-tel az ügyfelek is jobban bevonhatók a kreatív folyamatokba.

  Magas szintű szerkesztés A Vegas Pro mindig is ismert volt a gyors és kényelmes szerkesztőfelületéről. A legújabb verzióban  még kényelmesebbé és hatékonyabbá váltak a munkafolyamatok a leggyakrabban használt eszközöket tartalmazó pop-up menüvel.

   


  Loudness mérés Az új Loudness Meters megnyitásával úgy állíthatjuk be a felvételünk dinamikatartományát, hogy végig megfeljen a hangosság az EBU R-128-as szabványnak. Az eredmény: tökéletesség. A kész video hangzása egyszerre lesz dinamikus és egységes, miközben megfelel a televíziós társaságok által támasztott követelményeknek is.

   


   

  Archiválás A kész produkciókat a rugalmas Archive funkcióval rendezhetjük és archíválhatjuk. A projekthez tartozó összes média tartalom mentésre kerül az archiválás során, nem kell egyenként elmentenünk az összes elemet. Az elmentett projektek arra is készen állnak, hogy más alkalmazásokban is megnyithassuk őket.

   


   

  Surround keverés A Vegas Pro 13 minden olyan eszközzel rendelkezik, mely az 5.1-es surround mixek készítéséhez kell. Kulcspontokkal állíthatjuk be a surround panorámát, és anélkül hozhatunk létre összetett DVD és Blu-ray lemezeket, hogy elhagynánk a Vegas Pro-t. A projekteket akár sávonként is exportálhatjuk további feldolgozásra, vagy Dolby Digital keverésre.