Audio Master Suite

  Sony Creative Software Audio Master Suite 2

  Egyedülállü teljesítmény, tökéletes összHANG
  Audio Master Suite

  A Sound Forge Pro 11 és a SpectraLayers Pro 3 párosa az egyik legfejletttebb hullámforma és spektrális szerkesztő alkalmazás a piacon.

  Áttekintés

  A Sound Forge és a SpectraLayers Pro tökéletes összhangja olyan kolosszális szerkesztő rendszert eredményez, melyben minden professzionális audio szakember könnyedén megtalálja a munkájához szükséges összes eszközt. Legyen szó keverésről, masteringről, restaurálásról, vágásról vagy analízisről a Sound Forge Pro 11 és a SpectraLayers Pro 3 egyesített erejével nem tűnnek elérhetetlennek az audi design legmagasabb csúcsai se.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8/8.1 vagy Windows 10
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Sound Forge Pro 11 Hangfelvételek készítése egy stabil és megbízható platformon, kifinomult effektezés, precíz hangszerkesztés, és kiváló minőségű mastering. Az olyan új és régi funkcióknak köszönhetően, mint a one-touch recording, a hangrestaurálás és javítás, illetve a SpectraLayers Pro integráció, a Sound Forge Pro az egyik legfejlettebb és leggazdagabb hangszerkesztő platform a piacon.

   

  SpectraLayers Pro 3 A SpectraLayers Pro 3-ban úgy dolgozhatunk az egyes hangfájlokkal, mint a képekkel a Photoshopban. Sebészi pontosságú korrekciókat végezhetünk a szoftver által biztosított fejlett eszközparkkal. Elmozdíthatunk hangokat, végezhetünk zajszűrést, eltávolíthatjuk a nem kívánatos zörejeket, tisztábbá tehetjük a felvételeket, de akár teljesen új hangképet is adhatunk a megnyitott felvételnek. A spektrális szerkesztés szó szerint képszerűvé teszi a hangot.

   

  CD Architect 5.2 A CD Architect szoftverrel a Red Book specifikációknak megfelelő profi audio CD-ket készíthetünk. Teljes körű PQ szerkesztést végezhetünk, új sávokat hozhatunk létre, importálhatunk trackeket a Sound Forge Pro-ból, CD textet hozhatunk létre, sőt akár egyszerre 20 real time effektet is használhatunk a mastering véglegesítésére. Az eredményt természetesen külső program alkalmazása nélkül írhatjuk ki a master CD-re.

   

   

  Mastering and Repair Suite az iZotope-tól A Mastering and Repair csomag összesen hat kiválló minőségű iZotope DSP plug-int foglal magába. Az effektusokban alkalmazott magas szintű algoritmusoknak és az intuitív felhasználói felületnek hála a mastering játszi könnyedséggel végezhető el. 

   

  Noise Reduction 2 A Noise Reduction 2 gyűjtemény összesen négy, nagy teljesítményű DirectX restaurációs plug-int tartalmaz: Audio Restoration, Noise Reduction, Clipped Peak Restoration és Click and Crackle Removal. Időt és pénzt takaríthatunk azzal, ha zajszűrűst alkalmazunk régi vinyl felvételeken, és gyengébb minőségű hanganyagokon. Dolgozzunk akár rádióállomáson, a médiában, zenei archívumban vagy hangstúdióban a Noise Reduction plug-inok felbecsülhetetlen segítséget fognak jelenteni.