Toad for Oracle

  Quest Toad for Oracle

  Oracle adatbázisok gyorsabb és hatékonyabb fejlesztése és menedzselése
  Toad for Oracle

  Takarítsunk meg időt és csökkentsük a kockázatok számát a vezető adatbázis fejlesztő és optimalizáló szoftverrel.

   

  Áttekintés

  Csak a Toad képes az alábbi teljesítményjavító szolgáltatásokra.

  • Egységes és ismételhető eljárások alkalmazására a gyors adatbázis fejlesztésekért.
  • Az alkalmazások kézbesítésének a felgyorsítása úgy, hogy közben minimálisra csökken az adatbázis változások által generált kockázatok száma.
  • Automatikus tesztelés biztosítja a funkciók pontos működését és a skálázhatóságot.
  • A teljesítményt csökkentő hatások gyors kijelölése és megszüntetése.
  • Automatizált SQL optimalizálás.
  • Komplex vagy rutinszerű adatbázis feladatok automatizálása és ütemezése.
  • Adatbázis platformok széleskörű támogatása egy fejlett és gyorsan elsajátítható felhasználói felületen keresztül.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Processzor
  Intel Pentium
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  150 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Oracle Client vagy Instant Client 12c 
  • Oracle 8.0.6 egészen a 12c-ig
  Funkciók

  Leegyszerűsített adatbázis fejlesztés Projektek tervezése, építése, szerkesztése, hibajavítása és menedzselése a Toad Data Modeler-rel, a beépített Database Browser-rel, SQL Editor-ral, Debuggerrel és Project Manager-rel.

  Minőségi kód biztosítása A beépített Team Coding és verzió kontroll eszközök használatával biztosítható csapattagok közös munkája, és standardizálható a kód formázása, miközben megmarad annak integritása és megelőzhető a felülírás.

   

  ER Diagram

   

  Automatizált kódtesztelés A funkcionális tesztelések automatizált megalkotásával és végrehajtásával biztosíthatjuk az alkalmazások minőségét, a Code Tester-rel pedig leehetővé tehetjük a minőségi kód továbbítását.

  Automatikus kódanalízis A kód automatizált felülvizsgálására előre definiált és személyre szabható szabálygyűjtemények állnak a rendelkezésünkre olyan kategóriákban, mint olvashatóság, helyesség, programstruktúra, névadási szabályok és karbantarthatóság.

  Adatbázis teljesítmény tesztelés A Benchmark Factory eszközzel elvégezhetjük a teljesítmény és a skálázhatóság tesztelését, és az iparági szabványnak számító benchmark méréseket, így biztosak lehetünk abban, hogy az adatbázis bármekkora mértékű terhelést képes lesz kiállni.

   

  Debug

   

  Stabilitás és állapotfelmérés Az adatbázisunk állapotát több mint 200 különböző szempontból vizsgálhatjuk meg a teljesítmény, a konfiguráció, a sémák és biztonság tekintetében a Toad DB Amin Module’s Database Health Check rendszer segítségével.

  Csoportmunka A kódok, scriptek, artifactok és az egyéb, a fejlesztéshez kapcsolódó elemek megosztása megoldható a Toad Intelligence Central alkalmazás segítségével

  Kockázatcsökkentés és automatizálás A komplex, gyakori és ismétlődő feladatok és eljárások automatizálása, beleértve a sémák összehasonlítását, a scriptek végrehajtását, a felhasználók és a jogosultságok adminisztrálását, a riportok generálását, és az SQL optimalizálást elvégezhető a Toad Automation Designer-rel. Az automatizálással rengeteg időt spórolhatunk meg, és csökkenthetjük a manuális munkavégzés miatti hibák számát.