Rapid Recovery

  Quest Rapid Recovery v6

  ZeroIMPACT helyreállítás – bármit bárhova
  Rapid Recovery

  Optimalizáljuk a felhasználók munkáját és egyszerűsítsük le a mentések és a helyreállítások folyamatát. A Rapid Recovery, következő generációs AppAssure szoftverrel bármit megvédhetünk – rendszereket, alkalmazásokat és adatokat egyaránt. Legyenek azok bárhol, fizikai, virtuális vagy cloud formátumban.

  Áttekintés

  A helyreállítások anélkül futtathatók le, hogy ebből bármit is észrevenne a felhasználó, mintha meg se történt volna az üzemszünet. Könnyedén és egyszerűen csatlakozhatunk a cloud-hoz, és automatikusan megvédhetjük a virtuális környezetben tárolt tartalmakat. Az adatvédelem menedzselése és konfigurálása csak néhány kattintást igényel egy barátságos és részletesen kidolgozott felhasználói felületen. Arra is lehetőségünk van, hogy az Azure cloud szolgáltatásként kínált előkészített vész-helyreállításokat kezeljük. A Rapid Recovery-vel egy fejlett, az adminisztrátorok számára kényelemes megoldást kapunk, mely minden szükséges szolgáltatással rendelkezik.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 SP1, 8, 8.1, 10, Windows Server 2008 R2 SP1, 2012, 2012 R2 (kivéve a Core kiadások)
  Processzor
  Négymagos AMD vagy Intel
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Microsoft.NET framework version 4.5.2
  • VMware: Workstation 7.0, 8.0, 9.0, 10. 11, vSphere/ESX(i) 4.0, 4.1, 5.0, 5.1, 5.5, 6.0
  • Microsoft Hyper-V: Microsoft Windows 8, 8.1, 10, and Microsoft Server 2008 SP2, 2008 R2 SP1, 2012, 2012 R2
  • 1 gigabit Ethernet
  Rendszer
  Red Hat Enterprise Linux, CentOS Linux, Oracle Linux, Ubuntu Linux, SUSE Linux Enterprise Server, Debian Linux
  Processzor
  Négymagos AMD vagy Intel
  Memória
  8 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • VMware: Workstation 7.0, 8.0, 9.0, 10. 11, vSphere/ESX(i) 4.0, 4.1, 5.0, 5.1, 5.5, 6.0
  • Microsoft Hyper-V: Microsoft Windows 8, 8.1, 10, and Microsoft Server 2008 SP2, 2008 R2 SP1, 2012, 2012 R2
  • 1 gigabit Ethernet
  Funkciók

  Cloud archívum Archiválhatjuk a statikus adatokat a Microsoft Azurre, az Amazon S3, a Rackspace vagy bármilyen OpenStack szolgáltató irányába. Bővítsük ki a lehetséges helyreállítási lehetőségeket bare metal és fájl-szintű visszaállításokkal.

  Azonnali pillanatképek az alkalmazásokhoz Pillanatképeket készíthetünk egy teljes alkalmazás aktuális állapotáról. A visszaállítás szinte azonnal megtörténik, természetesen adatvesztés nélkül, és garantálható az „ötkilences” rendelkezésre állás.

  Dashboard

  Azonnali pillanatképek a virtuális térben Könnyen kezelhető és skálázható védelemmel láthatjuk el a növekvő virtuális környezeteket a VMware és a Hyper-V virtuális gépek védelemével, anélkül, hogy bármikor megzavarnánk az alkalmazások működését és a felhasználók munkáját.

  Élő visszaállítás A műveleteket szinte azonnal helyreállíthatjuk, pár percnyi RTO-val.

  Virtuális készenléti állapot Folyamatosa frissítéseket küldethetünk a virtuális gép felé, ami azonnal átveheti a fő gép helyét, ha annak működésében bármilyen fennakadás történik.

  Könnyű DRaaS az Azure-ban Néhány kattintással virtuális készenléti gépeket hozhatunk létre az Azure felhasználói fiókunkon a megbízható előkészített vész-helyreállítások érdekében.

  Univerzális visszaállítás A visszaállítás bármilyen szinten megtörténhet, legyen szó egy szimpla fájlról, üzenetről, adat objektumról vagy egy teljes valós vagy virtuális gépről, hardvertől függetlenül.

  Console

  Ellenőrzött helyreállítás A mentéseken automatikus teszteket és ellenőrzéseket futtathatunk le, hogy biztosak legyünk a fájlrendszerek és a Microsoft Exchange, illetve SQL Server-ek visszaállításának a sikerességében.

  Fájlkereső és visszaállító Wizard Rákereshetünk a védett gépek visszaállítási pontjaira, és visszaállíthatunk egymástól független fájlokat is a Rapid Recovery magba.

  Blokkok követése A változásokat blokk szinten is lekövethetjük, és az optimális működés érdekében elég csak azokat az adatokat visszaállítani, amik változtak.