Árakhoz kattintson ide

  A QuarkCopyDesk abban segíti a szerkesztőket és a szerzőket, hogy a készülő cikkek pontosan illeszkedjenek a QuarkXPress-ben létrehozott layoutba. Ennek eredméye egy hatékonyabban múködő szerkesztőségi munkamenet és kevesebb hiba lehet.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP SP2, Windows Vista, Windows 7
  Processzor
  Intel Pentium 4 vagy annak megfelelő AMD
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Microsoft .NET Framework 3.5 SP1
  Apple
  Rendszer
  Mac OS 10.5.8, Mac OS 10.6.4 vagy újabb
  Processzor
  Mac Intel processzor
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Többszörös nézet

  A cikkek megtekinthetők galéria, teljesképernyős és WYSIWYG nézetben, vagy akár egyszerre mind a háromban is a megosztott nézetben. A tartalmak szerkesztése bármelyik nézetben történhet, a másik kettőban automatikusan megjelennek a változások. Az egyes nézetekben pontosan követhető, hogy a tördelés hogyan illeszkedik bele az aktuális layoutba. A megosztott nézet támogatja a többképernyős munkát is.

  Képek importálása és szerkesztése

  A QuarkCopyDesk képes az összes QuarkXPress által kezelt képformátum kezelésére, beleértve a Photoshop (.psd), az Adobe Illustrator (.ai) formátumokat is. A képek levágására, átméretezésére, elforgatására és egyéb szerkesztési munkákra rendelkezésre áll a QuarkXPress teljes eszköztára.

  Megjegyzések

  Elektronikus megjegyzéseket illeszthetünk közvetlenül a cikk szövegébe. A megjegyzések akkor is megmaradnak, ha a cikket a QuarkXPress-ben nyitjuk meg. Követhetők, hogy milyen beillesztések és törlések történtek egy cikken belül, és az is, hogy ki eszközölte ezeket a változásokat.

  Kompatibilitás

  A QuarkCopyDesk számos más ismert szövegformátum mellett felismeri a Microsoft Word dokumentumokat is, és több mint 30 nyelven történhet a helyesírásjavítás és az elválasztás.

  Egyet fizet, kettőt kap

  Egy megvásárolt QuarkCopyDesk két gépre is installálható, és a két gépnek nem kell ugyanazt az operációs rendszert használniuk. Az egyik lehet Mac OS, míg a másik Windows. Csak annyi a dolgunk, hogy felinstalláljuk egy másik gépre a QuarkCopyDesket, és már használhatjuk is.