Reason Essentials

  Propellerhead Reason Essentials

  Egy teljes zenei stúdió a számítógépen, megfizethető áron
  Reason Essentials

  Árakhoz kattintson ide

  A Reason Essentials minden olyan eszközt tartalmaz, amivel remek hangzást állíthatunk elő. Felvételek készítése, szerkesztés, effektusok, hangszerek és keverés egyetlen, gondosan összeállított csomagban.

  Áttekintés

  A Reason Essentials - hasonlóan a nagytestvér Reasonoz - a zenekészítést helyezi a középponta. Az elképzeléstől a végeredményig, minden olyan szükséges eszközt tartalmaz, amivel a remek ötletekből nagyszerű dalok születhetnek.

  A Reason Essentials kezelői felületén egy virtuális eszközben rendezhetjük a hangszerek és effektek széles választékát. A rack képes magától is épülni, de mi is meghatározhatjuk az eszközöket. Dobgép, loop player, sampler, szintetizátor, reverb, delay, torzítás és számos más eszköz áll a rendelkezésünkre a munkához.

  A Reason Essentials keverőpultja rugalmas útvonolazást, csatornánként egy beépített két sávos EQ-t, továbbfejlesztett effekt kezelést, teljes automatizálást, és rádió kész master kompresszort tartalmaz, amikkel stúdió szintű hangzást érhetünk el.

  A Reason Essentials az a szoftver mely gazdag hangkészletével és ismerős kreatív munkafolyamataivel mindent megtesz azért, hogy hatékony eszköze legyen a zenészeknek.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP SP3, Vista vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Pentium 4 vagy annak megfelelő AMD
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • MIDI billentyűzet vagy más MIDI eszköz
  • Szabad USB port az Ignition Key részére
  • Windows kompatibilis hangkártya, jobb esetben ASIO kompatibilis
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.5.8 vagy újabb
  Processzor
  Mac Intel processzor
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • MIDI billentyűzet vagy más MIDI eszköz
  • Szabad USB port az Ignition Key részére
  • CoreAudio kompatibilis hangkártya
  Funkciók

  Alkotás

  • A zenefelvétel nem szól másról, mint arról, hogy megragadjuk a megfelelő pilanatot. Egy tökéletes előadás rögzítése - vagy akár egy ötleté, amit a pillanat ihletett -, olyan eszközt igényel, ami azonnal a rendelkezésünkre áll. A Reason Essentials ilyen eszköz.
  • A Subtractor egy polifonikis, szubsztraktív szintetizátor, amivel bármilyen típusú szintetikus hang kikeverhető. Az NN-XT egy továbfejlesztett sampler akusztikus hangszerekhez, és sample mágiáhou. A Dr. Octo Rex egy nyolccsatornás loop player, ami teljes kontrollt ad a loopok kezeléséhez és rendezéséhez. A Redrum pedig egy egyszerű, de erőteljes dobgép, mely egy beépített sequencert is tartalmaz.
  • A MIDI sequencer kezeli az összes automatizálást a Reason Essentials-ben. Minden gomb, fader és potméter könnyedén automatizálható és szerkeszthető.

  Rendezés

  • A Reason Essentials tartalmaz egy gyors és rugalmas sequencert, amivel simán és fáradtság nélkül rendezhetjük a sávokat. Intuitív és villámgyors, a Reason Essentials sequencere teljes kontrollt ad a multitrack projekthez, amit kedvünk szerint alakíthatunk.
  • A Propellerhead elismert timestretch bármikor megváltoztatható a tempó. Egy dal tempója anélkül változtatható meg,

  Keverés

  • A Reason Essentials keverőpultja rugalmas útvonalazást, csatornánkénti két-utas EQ-t, továbbfejlesztett effektkezelést, teljes automatizálást és rádió-kész master busz kompressort biztosít a tökéletes hangzás előállításához.
  • A Reason Essentials virtuális rack szekrényében helyezhetjük el a reverb, a torzító, a delay, a dinamika kompresszor és a mastering EQ effekteket.

  Kinek ajánljuk?

  A Reason Essentials-t olyan önállóan dolgozó zenészeknek ajánljuk, akik otthoni körülmények között se szeretnének lemondani a modern stúdiótechnikáról.