Piper Piper 3D

A leggyorsabb módja a látványtervezésnek és gyártás-előkészítésnek

A leggyorsabb módja a látványtervezésnek és gyártás-előkészítésnek

ÁTTEKINTÉS

Árakhoz kattintson ide

A Piper 3D egy komplex, mégis könnyen kezelhető és felhasználóbarát látványtervező program. Segítségével fantasztikus látványterveket, méretezett rajzokat, elemlistát és árajánlatot is készíthet. A vevők meggyőzése könnyebben fog menni, mint gondolná.

Segítségével akár egy kávészünetnyi idő alatt berendezheti a kívánt helyiséget, élethű látványtervet készíthet róla, pontos árajánlatot adhat, és ha gyártással is foglalkozik, megkaphatja a teljes alkatrészlistát, műhelyrajzokat, optimalizált szabástérképet is.

Hogy ez mit jelent? Röviden azt, hogy a Piper 3D látványterveivel könnyebben leveheti vevőit a lábukról, így több megrendelésre tehet szert, majd az automatizált gyártás-előkészítésnek köszönhetően akár napokkal hamarabb teljesítheti a megrendelést.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 10, Windows 8 vagy Windows 7
ProcesszorIntel Core 2 Duo vagy AMD Athlon x2 Dual-Core
Memória2 GB
Tárhely2 GB
Képernyő1024x768
Egyéb
  • OpenGL kompatibilis VGA
  • Internet kapcsolat

FUNKCIÓK

Valósághű megjelenítés Ma már nem elég jó minőséget jó áron adni, sokkal több kell a vevő meggyőzéséhez. Ebben hatalmas segítség a Piper 3D. A rossz minőségű számítógépes grafikák és a kézi rajzok ideje lejárt, készítsen fotó minőségű látványterveket. Ezt már több, mint 500 ügyfelünk bizonyította.

piper3d_konyha_visual.jpg

Egyszerű kezelés A Piper 3D használatához nem szükséges semmiféle számítástechnikai tudás, sem más programok ismerete. Mi egy saját rendszert fejlesztettünk ki, melynek egyik fő célja az, hogy mindenki számára érthető, könnyen kezelhető legyen.

Gyorsaság Azt gondolja egy látványterv elkészítése felemésztené az összes idejét? Téved. Egy kis tapasztalattal akár percek alatt összeállíthat egy szép tervet, ami kézi rajzzal, vagy más programokkal lehetetlen lenne.

Dinamikus méretezés Rendszerünk hatalmas előnye, hogy a tárgyak, bútorok mérete pofonegyszerűen, és precízen változtatható, minden dimenzióban. Az Ön keze tényleg nem lesz megkötve, semmiben.

Módosítások automatikus követése Változtasson bármit a méreteken, színeken, az anyagok vastagságán, frontokon stb., az elem és árlista egyből, és automatikusan frissül. Természetesen az összes gyártási információval együtt.

piper3d_butor.jpg

Változtatható minták, színek Cserélje le látványtervének frontmintáját, korpusszínét, munkalapját stb.  egy gombnyomással. A Piper 3D egyből újra rajzolja a látványt a változtatásokkal. A középső fiók színét szeretné módosítani a jobb oldali kamraszekrényen? Szeretné, ha az egyik fogantyúja két centivel lejjebb lenne? Semmi akadálya, mindent kénye-kedve szerint módosíthat.

Személyre szabható enteriőr Állítsa be ízlése szerint a fal, csempe, padló, és akár a kiegészítő tárgyak színét is. Helyezzen el tetszőleges képeket a falakon, vagy egyedi kilátást az ablakokba. Díszítse fel szobáját virágokkal, töltse fel poharát egy jó tokajival.

Állítható fények Egy jó látványterv készítéséhez elengedhetetlen a fények megfelelő beállítása is. Programunkkal kezelheti a különböző fénycsatornákat, állíthatja a fények erősségét, színét, irányát stb.

Nem kell bajlódnia az összesítéssel A Piper 3D pillanatok alatt ad Önnek egy árkalkulációt a berendezett szobáról, nem kell  foglalkoznia vele, így sok időt, és hibalehetőséget spórol meg magának!
 

piper3d_ajanlat_thmb.jpg

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram