i1Display Studio

  Pantone i1Display Studio

  Kiváló minőségű kalibrálás kezdőknek és profiknak
  i1Display Studio

  Fejlett képernyő kalibráló eszköz olyan kezdő és profi fotósoknak, akik kényelmes, könnyen kezelhető és megfizethető megoldást keresnek.

  Áttekintés

  Professzionális minőség egy egyszerű, varázsló alapú felhasználói felülettel: Az i1Display Studio minden olyan funkciót tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy tökéletesen kalibrált monitorokkal, mobil eszközökkel és projektorokkal dolgozhassunk. Fontos, hogy az összes kijelzőnk kalibrálva legyen, hisz később nem kell aggódnunk, hogy a munka végeztével nem az elképzelt színek fognak megjelenni a végeredményen.

  Az i1Display Studio fejlett környezetifény-mérő filterrel, optikai rendszerrel, elképesztően gyors felismerési sebességgel és páratlan pontosságú színazonosítással áll a rendelkezésünkre a LED, a plazma, az RG Phosphor, az OLED & Wide Gamut monitorok és kijelzők kalibrálásához.

   

   

  A mellékelt i1Profiler szoftver a Pantone Link segítségével akár 8 színű nyomtatásban is képes pontos és precíz színprofilokat készíteni. A kezdő és a haladó felhasználók számára is áttekinthető módon végezhetünk vele például ISO-minőségellenőrzést, iteratív profilozást, egyszerűsített színtérválasztást stb. Az i1Profiler alapja szintén az X-Rite i1Prism motorja, aminek a segítségével nagy pontosságú printerprofilok készíthetőek az RGB, a CMYK és a CMYK+4 tetszőleges szín alapú nyomtatási munkafolyamatokban egyaránt.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, 10
  Processzor
  Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon XP
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • USB port
  • Internet kapcsolat
  Apple
  Rendszer
  mac OS v10.11 vagy újabb
  Processzor
  Intel Core 2 Duo
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • USB port
  • Internet kapcsolat
  Funkciók

  Miért más az i1Display Studio?

  Villámgyors felismerési sebesség egy intuitív készülékházban, mely nem véletlenül vívta ki a legnagyobb monitorgyártók elismerését.

  Az Ambient Light Smart Control segítségével kiküszöbölhetők a munkaterületet érő természetes és mesterséges fényhatások. Mivel a környezeti fény intenzitása és mennyisége nagyban befolyásolja a monitoron megjelenő színek érzékelését, ezért igen hasznos azon képessége az i1Display Pro-nak, mellyel automatikusan az aktuális fényviszonyokhoz igazítja a használt monitor profilt.

   

  i1display_studio_prod_shot.jpg

   

  Bántóan erős fény esetén a Flare Correct alacsonyabbra állítja a monitor profilban használt kontrasztarányt. A pontosan beállított kontrasztarány elengedhetetlenül fontos a jobb színhűség eléréséhez.

  Az intelligens Iterative Profiling egy olyan adaptív technológia, mely optimális eredmények érhetők el a profilkészítés során.

  Az újonnan alkalmazott videó sztenderdek biztosítják, hogy azt kapjuk, amit látunk a videós munkafolyamat alatt. Ez rendkívül fontos a fényezés és a vágás során.

  Az egyszer már elkészített profilt több azonos típusú monitoron is alkalmazhatjuk, sőt átvihetjük a munkacsoportban található más gépekre is.

   
  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!