i1Display Pro Plus

  Pantone i1Display Pro Plus

  Professzionális képernyő kalibráció HD és HDR monitorokhoz
  i1Display Pro Plus

  Professzionális szintű monitorkalibrálás igényes filmkészítőknek és fotósoknak, és telje körű kontrol a szuper fényerejű HD és HDR monitorok felett.

  Áttekintés

  Az i1Display Pro Plus olyan modern technológiákat alkalmaz, amikkel nem csak a ma, de a holnap kijelzői is profi szinten kalibrálhatók, beleértve a szuper fényes HD és HDR monitorokat. Az i1Display Pro Plus már 2000 Nit fénysűrűségig képes kezelni a HDR megjelenítőket és a Black Current Subtraction technológia segítségével sokkal jobban kezeli az igazán mély feketéket a mérés során.

  Az i1Display Pro Plus fejlett környezetifény-mérő filterrel, optikai rendszerrel, elképesztően gyors felismerési sebességgel és páratlan pontosságú színazonosítással áll a rendelkezésünkre a LED, a plazma, az RG Phosphor, az OLED & Wide Gamut monitorok és kijelzők kalibrálásához.

   

   

  A mellékelt i1Profiler szoftver a Pantone Link segítségével akár 8 színű nyomtatásban is képes pontos és precíz színprofilokat készíteni. A kezdő és a haladó felhasználók számára is áttekinthető módon végezhetünk vele például ISO-minőségellenőrzést, iteratív profilozást, egyszerűsített színtérválasztást stb. Az i1Profiler alapja szintén az X-Rite i1Prism motorja, aminek a segítségével nagy pontosságú printerprofilok készíthetőek az RGB, a CMYK és a CMYK+4 tetszőleges szín alapú nyomtatási munkafolyamatokban egyaránt.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, 8.x, 10
  Processzor
  Intel Core 2 Duo vagy AMD Athlon XP
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • USB-C port
  • Internet kapcsolat
  Apple
  Rendszer
  mac OS v10.11 vagy újabb
  Processzor
  Intel Core 2 Duo
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  2 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • USB-C port
  • Internet kapcsolat
  Funkciók

  Miért más az i1Display Pro Plus?

  Villámgyors felismerési sebesség egy intuitív készülékházban, mely nem véletlenül vívta ki a legnagyobb monitorgyártók elismerését.

  A csúcs színvonalú i1Profiler színmenedzselő szoftver végtelen rugalmasságot és kontrollt biztosít. Basic módban egy varázsló alapú felhasználói felület előre beállított opciókkal biztosítja a gyors és professzionális kalibrálást. Az Advanced mód részletes beállítási lehetőségeket biztosít a profi felhasználók részére a magasabb szintű munkafolyamatok végrehajtása során.

  Az Ambient Light Smart Control segítségével kiküszöbölhetők a munkaterületet érő természetes és mesterséges fényhatások. Mivel a környezeti fény intenzitása és mennyisége nagyban befolyásolja a monitoron megjelenő színek érzékelését, ezért igen hasznos azon képessége az i1Display Pro-nak, mellyel automatikusan az aktuális fényviszonyokhoz igazítja a használt monitor profilt.

   

  i1display_pro_prod_shot.jpg

   

  Bántóan erős fény esetén a Flare Correct alacsonyabbra állítja a monitor profilban használt kontrasztarányt. A pontosan beállított kontrasztarány elengedhetetlenül fontos a jobb színhűség eléréséhez.

  Fényesség mérés akár 2000 Nit egységig.

  A Black Current Subtraction technológia segítségével jóval magasabb pontosség érhető el a sötétebb színek mérése terén, ez különösen az OLED monitorok használata esetén jelent előnyt, illetve minden olyan esetben, ahol a fekete valóban fekete.

  Az intelligens Iterative Profiling egy olyan adaptív technológia, mely optimális eredmények érhetők el a profilkészítés során.

  Az újonnan alkalmazott videó sztenderdek biztosítják, hogy azt kapjuk, amit látunk a videós munkafolyamat alatt. Ez rendkívül fontos a fényezés és a vágás során.

  Az egyszer már elkészített profilt több azonos típusú monitoron is alkalmazhatjuk, sőt átvihetjük a munkacsoportban található más gépekre is.

  A ColorTRUE app segítségével tökéletesen színhelyessé varázsolhatjuk tabletünk vagy esetleg mobiltelefonunk képernyőjét, így az ott megjelenített fotók is valós színeikben pompáznak majd. Az appot iOS és Android kompatibilis eszközökre egyaránt letölthetjük.

   

  appstore

   

  gplay

   

   
  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!