PhotoFrame

  onOne PhotoFrame 4

  Keretbe foglalt ötletek
  PhotoFrame

  A PhotoFrame 4.6 Professional Editiion a legegyszerűbb és leggyorsabb módja annak, hogy autentikus sötétkamra hatásokat érjünk el vagy annak, hogy fotóalbumokat készítsünk.

  Áttekintés

  Minden olyan eszközt tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy megtaláljuk a megfelelő design elemet a képekhez, és hogy a lehető legtöbb paramétert (méretet, színt, láthatóságot) kontrollálni tudjuk. Arra is lehetőségünk van, hogy saját designt hozzunk létre több különböző hatás kombinálásával, amit használhatunk később a Photoshopban, a Lightroomban vagy az Aperture-ban. A PhotoFrame 4.6 Professional Edition több, mint száz design elemet tartalmaz, mint például kereteket, textúrákat, háttereket, díszítéseket és filméleket. Ezen felül még teljes elrendezéseket is tartalmaz, amikbe csak be kell tennünk a képet.

   


  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Adobe Flash Player 10.0 vagy újabb
  • Microsoft .NET Framework 2 vagy újabb
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.5, 10.6 vagy 10.7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Funkciók

  Mostantól az eddigieknél sokkal könnyebben adhatunk autentikus filméleket és sötétkamra hatásokat, de a PhotoFram több, mint élek és keretek összessége. Tartalmaz egy gazdag választékű gyűjteményt élekből, keretekből, hátterekből, textúrákból, díszítésekből és sablonokból. A Library ablakban gyorsan megtalálhatjuk a képhez illő hatást.

   

  A PhotoFrame számos új design elem gyűjteményt tartalmaz. Pillanatok alatt találhatunk sablonokat szinte bármilyen alkalomra, legyen szó családi albumról, születésnapról vagy nyaralásról.

  Az utolsó símításokhoz hatalmas választék áll a rendelkezésünkre filmélekből és sötétkamra effektusokból.

  A PhotoFrame-mel és a Photoshoppal gyorsan hozhatunk létre fotóalbum sablonokat a magunk és az ügyfelek részére. A munkát egy üres vászonnal és a képekkel kezdjük, ezután csak választanunk kell a PhotoFrame nagy és kiváló minőségű választékából egy vagy több díszítő elemet. A létrehozott sablon elmenthető és megosztható másokkal.

  A PhotoFrame arra is lehetőséget ad, hogy kimaszkoljuk a keretet vagy egy másik elemet, így még kreatívabb és eredetibb kompoziciókat hozhatunk létre.