Perfect Portrait

  onOne Perfect Portrait

  Egyszerűen nagyszerű portré retusálás
  Perfect Portrait

  A Perfect Portrait egy teljesen új termék az onOne-tól, amely a portré retusálás legújabb fejlesztéseit kínálja a fotográfusoknak.

  Áttekintés

  A fotósok ezentúl csak a retusálásra és a portrékészítésre kell koncentrálniuk, hisz a legidőigényesebb feladatokat automatizálja a Perfect Portrait.

  A Perfect Portrait automatikusan képes egy adott képen megtalálni az arcokat, és az arcok részleteit, így rögtön hozzá láthatunk a retusáláshoz és a portrék szerkesztéséhez. Tökéletesíthetjük a bőr textúráját és színét, eltávolíthatjuk a foltokat, és megszépíthetjük a szemeket, az ajkakat és a fogsort, az eddigieknél jóval egyszerűbben és gyorsabban.

  A Perfect Portrait észrevétlenül képes beépülni a munkánkba, dolgozzunk Lightrommal, Aperture-rel vagy Photoshoppal, de használatjuk önálló alkalmazásként is, a Photoshop nem feltétel.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Adobe Flash Player 10.0 vagy újabb
  • Microsoft .NET Framework 2 vagy újabb
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.5, 10.6 vagy 10.7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • OpenGL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Funkciók

  Az onOne kifejezetten olyan funkciókat épített be a Perfect Portrait-be, amelyek a portrék retusálásához és modosításához kell. A szükségtelen funkciók vagy paraméterek kimaradtak a csomagból, ezek csak akadályoznák a munkát.
   

   

  A Perfect Portrait nem csupán arra képes, hogy megtalálja az arcokat egy adott fotón, de arra is, hogy adott portrén automatikusan megkeresse a szemeket és a szájat. Mivel ezeknek a részleteknek a beazonosítása pillanatok alatt és pontosan történik, így azonnal azokra a részekre koncentrálatunk, amelyek beavatkozást igényelnek. Nem kell időt pocsékolnunk arra, hogy magunk keressük meg ezeket a részeket, vagy arra, hogy bonyolult "varázslókkal" vesződjünk, mivel az arc egyes részeit a szoftver magától is képes megtalálni.


   

  A teljes új retusáló ecset képes eltávolítani a pattanásokat, a kósza szőrszálakat, az erezetet vagy a nagyobb foltokat. Csak húzzuk végig az ecsetet egy folton, és az automatikusan eltűnik.


   

  A Perfect Portrait használatával automatikusan érhetünk el nagyszerűen kinéző, természetes bőrszínt, mivel a Perfect Portrait képes megőrizni a bőr természetes struktúráját, így a portrék nem fognak "túlretusáltnak" tűnni. Gyorsan eltüntethetjük a kisebb redőket és ráncokat, és a bőr szinte teljesen sima is lehet. A Perfect Portrait használatjuk csak az arcon is, de akár a teljes testen is.
   

  Kinek ajánljuk?

  Olyan fotósoknak és DTP szakembereknek, akiknek napi munkájuk során gyakran kell portré fotókkal dolgozniuk.