Perfect Photo Suite

  onOne Perfect Photo Suite 6

  Valóra vált elképzelések
  Perfect Photo Suite

  A Perfect Photo Suite 6 minden olyan eszközt tartalmaz, amelyek megoldást jelentenek a fotósok munkája során jelentkező leggyakoribb problémákra.

  Áttekintés

  A programcsomak összes alkalmazása futhat pluginként a Lightroomban, az Aperture-ben és a Photoshopban, és mint önálló alkalmazás is.


  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP, Windows Vista vagy Windows 7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • Open GL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Adobe Flash Player 10.0 vagy újabb
  • Microsoft .NET Framework 2 vagy újabb
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.5, 10.6 vagy 10.7
  Processzor
  Intel Core 2 Duo, Xeon vagy jobb
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  4 GB
  Képernyő
  1280x800
  Egyéb
  • Open GL 2.0 kompatibilis videokártya, legalább 256 MB RAM-mal
  • Internet kapcsolat az aktiváláshoz
  Funkciók

  A Perfect Portrait egy teljesen új termék az onOne-tól, amely a portré retusálás legújabb fejlesztéseit kínálja a fotográfusoknak. A fotósok ezentúl csak a retusálásra és a portrékészítésre kell koncentrálniuk, hisz a legidőigényesebb feladatokat automatizálja a Perfect Portrait.


  A Perfect Layers gyors, egyszerű és megfizethető megoldás a rétegezett file-ok létrehozására. A Perfect Layers használható, mint plugin a Lightroomban és az Aperture-ben, de akár önnálló alkalmazásként is futtathatajuk. Az összes Perfect Layers-ben létrehozott file megnyitható és szerkeszthető a Photoshopban is, így egy még rugalmasabb munkafolyamatot hozhatunk létre.


  A Perfect Effects azért készült, hogy a fotósok még gyorsabban és nagyobb hatásfokkal készítsenek lenyügöző hatású képeket. A Perfect Effects 3 magába foglal egy teljes készletet professzionális minőségű fotós effektekből, melyek eredményét előnézetben is megtekinthetjük alkalmazásuk előtt. Az előnézeti képet akár teljes képernyőn is megtekinthetjük, így a feldolgozás alatt álló képet a lehető legjobb formájában is megvizsgálhatjuk. Egyszerre akár több effektust alkalmazhatunk, így alkotva egyedi megjelenést.


  A Perfect Mask a piacvezető megoldás, ha arról van szó, hogy ki kell cserélni a hátteret.

  A Perfect Mask legújabb verziója újabb mérföldkő, hisz lehetővé vált, hogy számos időrabló tevékenységet elképesztő precizitással automatizáljunk. A Perfect Mask új maszkolási technológiájával meglepően egyszerű a tárgyak kiválasztása és a háttér leválasztása. Az automatikus háttér-eltávolítóval létrehozunk egy alap maszkot a képet, amit aztán pontosíthatunk az Erase és a Refine eszközökkel. Ezekkel az új eszközökkel csupán néhány kattintás egy kiváló minőségű maszk létrehozása. Még olyan összetett részleteket is lemaszkolhatunk, mint a haj vagy az üveg.