Genuine Fractals

  onOne Genuine Fractals 4

  Egy kép, számtalan méret
  Genuine Fractals

  Az onOne Genuine Fractals olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak.

  Áttekintés

  Az onOne Genuine Fractals olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak.Az onOne Genuine Fractals olyan Adobe Photoshop bővítmény, amely a képet fraktálokká alakítja, amelyek ezután már veszteség nélkül nagyíthatóak. A fraktálok olyan matematikai függvényekkel leírt képi alakzatok, amelyek nagyítása közben ugyanazt az alakzatot kapjuk meg a részleteknél. A természetben ilyen jelenség pl. a fa, ahol a törzs és az ágak viszonya hasonló az ágak és a kisebb ágak közötti kapcsolathoz. Ha tovább nagyítjuk, akkor a még kisebb ágak is hasonlóak, majd az ágakon a levelek, a leveleken pedig az erezetnél ismét visszakapjuk az "eredeti" főér és mellékér képét.


  (a kép a Wikipedia lexikonból származik)

  További fraktálos képek itt találhatóak. További információk és érdekességek a fraktálokról a Startlap oldalán olvashatóak. Az onOne Genuine Fractals a képből számol ilyen matematikai alakzatot, ami ezután már minőségromlás nélkül nagyítható lesz. Sőt! Sok esetben a fraktálos fájl kisebb lesz, mint az eredeti, ami nagyon praktikus. Nem szükséges külön méretben tárolnunk a fájlokat, hanem elegendő egyetlen fraktálban, majd megnyitáskor megadnunk a végleges méretet. Természetesen a kép növelésével nem kerülnek be újabb információk (nem fog látszani a felnagyított autó kerekén a felirat), viszont a kép nem fog "szétesni", nem lesz "pixeles", nem lesz homályos, hanem szép és élvezhető marad.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 2000, Windows Vista SP2 (32 és 64 bit) vagy Windows 7 (32 és 64 bit)
  Processzor
  Pentium 4 1 GHz
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  250 MB
  Képernyő
  1024x768 - 32 bit
  Egyéb

  Dvd meghajtó
  Adobe Flash Player 9
  Microsoft .NET 2.0 Framework
  Internet kapcsolat a termék aktiválásához

  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.5 vagy 10.6
  Processzor
  1GHz PowerPC G5
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  250 MB
  Képernyő
  1024x768 - 32 bit
  Egyéb
  Funkciók

  Nem csak RGB képek Az onOne Genuine Fractals segítségével nemcsak megszokott RGB, hanem 16 bites RGB, multi-channel (többcsatornás) és grayscale (szürkeárnyalatos) képeket is nagyíthatunk.

  Több mint 700%-os nagyítás Képeinket több mint 700%-kal is megnövelhetjük anélkül, hogy ez meglátszana rajtuk.

  Nélkülözhetetlen eszköz a professzionális nyomdai előkészítésben Az onOne Genuine Fractals felbontásfüggetlen képet készít, amit ezután már bármilyen méretűvé alakíthatunk, valós időben szerkeszthetünk, stb...

  Adobe Photoshop bővítmény A képet mindig a kívánt felbontásúra alakíthatjuk, így nem szükséges ezért külön fájlokat tartanunk. A korlátlan rugalmasság a négy kódolási metódusnak és a három renderelési módszernek köszönhető. Az onOne Genuine Fractals bővítménynek köszönhetően még könnyebbé válhat a munkánk, hiszen még jobban menedzselhető és még kisebb fájlokkal dolgozhatunk.

  Veszteség nélküli képméretezés A szkennelt, vágott, digitálisan fotózott képeket könnyedén felnagyíthatjuk akár 700%-kal is. A kép méretének és felbontásának növelése veszteségmentesen történik. Bármilyen nyomtatási felbontást választhatunk, akár képernyőre, akár nyomdagépre optimalizálva. Könnyedén átalakíthatjuk ugyanazt a képet különböző felbontásúvá.

  Időt, pénzt és lemezterületet takaríthatunk meg Konvertáljunk bármilyen fájltípust Genuine Fractals nagyítható és felbontásfüggetlen formátumba, így a veszteségmentes (lossless) és a látszólag veszteségmentes (virtual lossless) tömörítéssel rengeteg helyet takaríthatunk meg.

  Kinek ajánljuk?

  A onOne Genuine Fractals bővítményt azoknak ajánljuk, akik kisebb méretű képekből szeretnének óriásit készíteni, vagy nyagyobb méretű képeiket helytakarékosan szeretnék tárolni. A onOne Genuine Fractals kiválóan alkalmas nyomdáknak, poszterek és plakátok készítéséhez.