PhotoFrame Pro

  onOne PhotoFrame Pro 3

  A legjobb keretek közt alkothatunk
  PhotoFrame Pro

  Minden jó képnek szüksége van keretre. Ez a keret legyen a lehető legjobb! Az onOne PhotoFrame programmal könnyedén és gyorsan készíthetünk igényes, jó minőségű keretet képeinkhez, amitől azok még szebbé, dekoratívabbá válnak.

  Áttekintés

  Minden jó képnek szüksége van keretre. Ez a keret legyen a lehető legjobb! Az onOne PhotoFrame programmal könnyedén és gyorsan készíthetünk igényes, jó minőségű keretet képeinkhez, amitől azok még szebbé, dekoratívabbá válnak.Az onOne PhotoFrame egy olyan Adobe Photoshop bővítmény, amivel képeinkhez könnyedén és gyorsan készíthetünk igényes, jó minőségű kereteket. A program számtalan lehetőséget kínál, így kreativitásunknak semmi sem szabhat határt. Több ezer természetes és digitális keret áll rendelkezésünkre, de készíthetünk saját kereteket is. Kísérletezhetünk sarokeffektusokkal, színekkel, homályosítással, árnyékokkal, textúrákkal, alakzatokkal és sok minden mással, hogy a legtökéletesebb keret díszítse alkotásunkat.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Microsoft Windows XP (SP2)
  Processzor
  Intel Pentium III 400 MHz vagy nagyobb teljesítményû
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  4000 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.3.9 vagy újabb
  Processzor
  PowerPC G4 vagy újabb
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  4000 MB
  Képernyő
  800x600 - 16 bit
  Egyéb
  Funkciók

  Kombinálható és tesre szabható keretek A lehetőségek száma végtelen. Választhatunk a programhoz mellékelt, előre elkészített képkeretek közül vagy saját ízlésünk szerint teljesen újat is készíthetünk. Megváltoztathatjuk a színt, az átlátszóságot, a sarkokat. Ezután jöhetnek a speciális effektusok, mint pl. a fény-árnyék hatások.

  Több ezer előre elkészített képkeret Az onOne PhotoFrame csomag több ezer proffesszionális keretet tartalmaz, amelyeket akár egymással is kombinálhatunk vagy tovább alakíthatunk.

  Saját készítésű keretek Elkészíthetjük saját képkereteinket, szegélyeinket. Az eredményt elmenthetjük, és legközelebb is felhasználhatjuk bármely képhez.

  Kinek ajánljuk?

  A PhotoFrame eszközt azoknak ajánljuk, akik:

  • szeretnének digitális fényképezőgéppel készített képeikhez egy-két kattintással színvonalas képkereteket készíteni
  • professzionális fényképészek vagy fotósok, mivel nekik óriási időmegtakarítás jelenthet a program használata
  • professzionális vagy amatőr grafikusok