Office 2013 Otthoni és kisvállalati verzió

  Microsoft Office 2013 Otthoni és kisvállalati verzió

  Az ötletek kreatív megvalósítása!
  Office 2013 Otthoni és kisvállalati verzió

  Lépjen tovább és váltson át a legújabb Office-eszközökre, amelyek segítségével vállalkozása a növekedés közben is megőrizheti a hatékonyságot. A kreatív munka és a kommunikáció felgyorsítását időkímélő szolgáltatások és az összes alkalmazásra jellemző letisztult, modern felület segíti. Emellett dokumentumait a felhőben, a SkyDrive webhelyre mentheti, így gyakorlatilag bárhonnan elérheti őket.

  Áttekintés

  Egyszerű megosztás

  • Az ingyenes Office Web Apps segítségével bármely, internetkapcsolattal rendelkező eszközzel elérheti, szerkesztheti és megoszthatja a csoport által közösen használt dokumentumokat.
  • Vegye igénybe az Outlook teljes levelezési, ütemezési és feladatlista-kezelési eszköztárát!
  • Az Outlookban egy szempillantás alatt, külön-külön tekintheti át a találkozók, a levelezés vagy a névjegyalbum részleteit anélkül, hogy képernyőt kellene váltania.
  • A OneNote segítségével rögzítheti, rendszerezheti és megoszthatja a legkülönfélébb információkat.

  Saját, személyre szabott Office

  • A Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote és az Outlook legújabb verziója, minden alkalommal az Ön igényei szerint személyre szabva.
  • A program automatikusan menti a dokumentumokat a SkyDrive webhelyen, így egyszerűen elérheti és megoszthatja azokat online módon.

  Fejezze ki gondolatait tetszetős dokumentumokban

  • A mutatós sablonokkal már a kezdőképernyőn időt takaríthat meg.
  • A továbbfejlesztett felhasználói felületen minimális a figyelmet elterelő elemek száma, így világosan áttekinthető képet kap munkájáról.
  • Tetszése szerint dolgozhat billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.
  • Egyszerű áthúzással adhat hozzá képeket, videókat és online médiatartalmat a dokumentumokhoz.
  • Még figyelemfelkeltőbb bemutatókat készíthet a PowerPoint új, szélesvásznú témáival.
  • Egyszerűen beépítheti PDF-fájlok tartalmát Word-dokumentumokba.
  • Az Ajánlott diagramok funkció révén rövidebb idő alatt jelenítheti meg az Excel-adatokat, és vonhat le következtetéseket.
  • A Wordben az Olvasómód segítségével célzottabbá teheti az olvasás élményét.
    
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7, Windows 8 vagy Windows Server 2008 R2 rendszer 3.5-ös vagy későbbi .NET-keretrendszerrel
  Processzor
  1 GHz-es vagy gyorsabb x86-os vagy 64 bites processzor SSE2 utasításkészlettel
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  3 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb

  A Microsoft OneNote egyes szolgáltatásaihoz Windows asztali kereső 3.0, Windows Media Player 9.0, Microsoft ActiveSync 4.1, mikrofon, hangkimeneti eszköz, videorögzítő eszköz, TWAIN-kompatibilis digitális kamera vagy képolvasó szükséges; a jegyzetfüzetek megosztásához a felhasználóknak azonos hálózaton kell lenniük.

  • Egyes speciális funkciókhoz Microsoft Exchange Server 2003, Microsoft SharePoint Server 2010 és/vagy Microsoft SharePoint Foundation 2010 alkalmazást futtató kiszolgálóhoz való csatlakozás szükséges.
  • Egyes szolgáltatásokhoz Windows Search 4.0 szükséges.
  • Internet Explorer (IE) 6 vagy újabb (csak 32 bites) böngésző (bemutató közvetítéséhez IE7 vagy újabb böngésző, az internetes szolgáltatásokhoz pedig internetkapcsolat szükséges)
  • A többérintéses szolgáltatások használatához Windows 7 és az érintést lehetővé tevő eszköz szükséges.
  • Egyes szabadkézi műveletekhez Windows XP Tablet PC Edition vagy újabb operációs rendszer szükséges.
  • A beszédfelismeréshez közelbeszélő mikrofon és hangkimeneti eszköz szükséges.
  • Az internetes faxolás nem lehetséges Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic és Windows Vista Home Premium operációs rendszerben.
  • A Tartalomvédelmi szolgáltatás használatához hozzáféréssel kell rendelkeznie egy Windows 2003 Server SP1 vagy újabb operációs rendszerrel működő, a Windows tartalomvédelmi szolgáltatásokat futtató kiszolgálóhoz.
  • Egyes online funkciókhoz Microsoft-fiók szükséges.
  • Egyes funkciókhoz Skype-fiók szükséges.
  Funkciók

  Word 2013

  A Word 2013 segítségével szebb, lenyűgöző dokumentumokat állíthat elő, és több multimédiás típussal dolgozhat, így például online videókkal és képekkel. Még PDF-eket is megnyithat. Többet is elvégezhet a dokumentumokkal: online videót ágyazhat be, PDF-et nyithat meg, és szerkesztheti tartalmát, képeket és diagramokat igazíthat minimális ráfordítással. Az új Olvasás mód letisztult, nem tereli el a figyelmet, és nagyszerűen működik táblagépen is. Könnyebb a csapatmunka is: közvetlenül kapcsolódhat az online tárhelyekhez, és olyan áramvonalas áttekintő funkciók vannak, mint például az Egyszerű jelölés és a megjegyzések.

  Excel 2013

  Az Excel 2013 vadonatúj megjelenést és új szolgáltatásokat kínál, melyek segítségével megszabadulhat a számtengertől, és jobb üzleti döntéseket hozhat. Munkafüzetek szerkesztése és megosztása okostelefonon vagy az interneten Az Office Mobile és az Office Web Apps segítségével bárhol elintézheti teendőit.Időt takaríthat meg. Az Excel sablonjait költségvetések, hitelkalkulációk, értékesítési kimutatások, munkaidő-nyilvántartások készítéséhez és számos más célra használhatja.

   

  Powerpoint 2013

  A háttérben működő új eszközök segítségével fenntarthatja a rendezettséget, így a bemutató mindig lényegre törő marad, és leköti a hallgatóság figyelmét.A sablonok segítségével érvényre juttathatja stílusát és professzionalizmusát, emellett időt is megtakaríthat. Csaknem 300 bemutatósablon közül válogathat. Közvetlenül a mondandója lényegére irányíthatja a hallgatóság figyelmét. Néhány kattintással kinagyíthatja a diagramokat, grafikonokat és ábrákat, majd ugyanolyan könnyedén le is kicsinyítheti őket.

   

  OneNote 2013

  Bárhová megy, jegyzetei kéznél vannak. Bármikor elérhetők, ha a OneNote Mobile alkalmazásokat Windows Phone, iOS vagy Android rendszerű telefonon használja. Ha pedig éppen böngészőt használ, egyszerűen csak nyissa meg a OneNote Web App alkalmazást. Az új OneNote Rajzolás, beírás, kattintás, pöccintés – a OneNote-ot a Windows 8 rendszerhez tervezték újra. Ha részt vesz a Windows 8 Release Preview programban, a Windows Áruházban kipróbálhatja a OneNote MX programot. További részletek a Windows 8 Release Preview webhelyén találhatók.

   

   

  Outlook 2013

  Nem marad le egyetlen értekezletről vagy üzenetről, és nem veszít el egyetlen kapcsolati információt sem. Most már leküldéses módszerrel is fogadhat e-maileket, találkozókra vonatkozó és kapcsolati információkat az Outlook.com és a Hotmail szolgáltatásból – mindez kényelmesen elérhető az Outlook-használat élményének részeként. A navigációs sáv Továbbra is élvezheti annak előnyeit, hogy a navigációs sáv felgyorsítja a kommunikációt. Az eszköz egyaránt felhasználható az e-mailek, a naptár, a névjegyalbum, valamint a feladatok gyors elérésére. Minden szükséges elem megtalálható rajta.

   

   

   

  Kinek ajánljuk?

  Azok számára ajánlott, akik egyetlen Windows-számítógépen szeretnék használni az alapvető Office-programokat, valamint az Outlookot.