Microsoft Office 2013 család

  Microsoft Microsoft Office 2013 család

  A programcsomaggal még rugalmasabb és hatékonyabb módokon nyújthatja a legjobb teljesítményt – munkahelyén, otthonában vagy az iskolában egyaránt.
  Microsoft Office 2013 család

  A Microsoft Office 2013 programcsomaggal még rugalmasabb és hatékonyabb módokon nyújthatja a legjobb teljesítményt – munkahelyén, otthonában vagy az iskolában egyaránt.

  Áttekintés

  Az Office 2013 újdonságai

   

  Office 2013

  Otthoni és diákverzió

  Office 2013

  Otthoni és kisvállalati verzió

  Office Professional 2013

   

   

  A Microsoft Office megnyitásakor az első szembetűnő dolog a letisztult új megjelenés. Az ismert és használt funkciók azonban mind a helyükön vannak – mellettük új, rengeteg időt megtakarító funkciókkal. Az új Office okostelefonokkal, táblagépekkel, a felhőben is működik, sőt olyan számítógépen is használható, amelyre nincs telepítve. Mostantól tehát mindig hozzáférhet fontos fájljaihoz, függetlenül attól, hogy éppen hol tartózkodik vagy mit használ.

  Az Office használata bejelentkezéssel igény szerinti helyen

  • Microsoft-fiókjával telepítheti az Office-t.
  • Office-alkalmazásait adatfolyamként továbbíthatja másik számítógépre.
  • A fájlokat a SkyDrive-ra mentheti, ahol könnyen érhetők el és oszthatók meg.
  • Személyes beállításait bárhol megtarthatja.


  Office az egész család számára

  Elege van abból, hogy a számítógépén az egész családdal osztoznia kell? Az Office 365 Otthoni prémium előfizetéssel az Office-t telepítheti akár öt PC-re vagy Mac gépre is. Így otthonában mindenki saját Office-példányt használhat a saját fájljaival és beállításaival.

  A frissítések automatikusak, így mindig a legújabb verzióval fog rendelkezni. Emellett 20 GB SkyDrive-tárhelyhez is hozzájut, így fájljaihoz – a teendőktől a bemutatókig – útközben is bármikor hozzáférhet. Havonta 60 ingyenes Skype nemzetközi percet is kap, ezzel több mint 40 országban hívhatja barátait vagy rokonait még akkor is, ha nem rendelkeznek Skype-fiókkal.

  Az Office használatához nem kell saját számítógépe előtt ülnie sem. Ha csatlakozik az internetre, az Igény szerinti Office használatával ideiglenesen adatfolyamként továbbíthatja a Word, az Excel, a PowerPoint, az Access és a Publisher teljes verzióit Windows 7 (vagy újabb rendszerrel) működő PC-re. Így dokumentumokat hozhat létre, illetve folytathatja a munkát a SkyDrive-ra mentett, már meglévő dokumentumokon.

  maxresdefault.jpg

  Fájlok mentése és megosztása a felhőben

  A felhő olyan, mint egy fájltároló az égen. Bármikor elérheti, amikor csatlakozik az internethez. Mostantól Office-fájljait könnyedén saját SkyDrive-tárhelyére vagy a szervezet webhelyére mentheti. Onnan hozzáférhet és megoszthatja másokkal Word-dokumentumait, Excel-számolótábláit és egyéb Office-fájljait. Akár arra is lehetőség van, hogy ugyanazon a fájlon egyszerre több munkatársával dolgozzon együtt.

  Office_2013_Account_Settings_Screen.png

  Megosztott értekezletek

  Csatlakozzon online értekezletekhez, és ossza meg PowerPoint-diáit, Word-dokumentumait, Excel-számolótábláit és OneNote-jegyzeteit. Az értekezlet résztvevői még akkor is megtekinthetik a fájlokat, ha nincs náluk telepítve az Office.

  office2013prev-3.png

  Több választási lehetőség az első lépéseknél

  Most már nem csupán egy üres fájlt lát indításkor, hanem választhat egy nemrégiben használt fájlt vagy egy Önnek tetsző sablont is. A OneNote-ban bejelentkezhet, és akár a webről, akár saját számítógépéről megnyithat jegyzetfüzeteket.

  MSO2K13-webapp.png

  Továbbfejlesztett Mentés másként és Megnyitás funkció

  Nem kell többé a párbeszédpaneleken tallózni és görgetni. A leggyakrabban használt mappák kezdettől fogva ott szerepelnek, sőt akár rögzíthet is egy adott helyet, hogy az mindig elérhető legyen.

  2790__Microsoft_Office_2013_1.png
  A fájlok egyszerűbb megosztása

  Mostantól minden Office-programban egy helyen, a Fájl > Megosztás lapon találja meg mindazokat a lehetőségeket, amelyekkel megoszthatja fájljait másokkal.

  2792__Microsoft_Office_2013_3.png