Total Protection

    McAfee Total Protection 2018

    Teljes körű, páratlanul hatékony védelem a vírusok, illetve az internetes és hálózati veszélyforrások ellen.
    Total Protection

    Első hely a kártevő szoftverek elleni védelemben

    Manapság naponta több ezer új vírus bukkan fel, ezért már nem elég a hagyományos biztonsági frissítésekre támaszkodni. A versenytársak megoldásaival ellentétben a McAfee Active Protection™ egyedülálló technológiája azonnal, néhány ezredmásodperc alatt elemzi és blokkolja az új és az újonnan megjelenő veszélyforrásokat, így nem hagy rést a védelmen

    Áttekintés

    Gyors és hatékony

    Gyors és hatékony vírus-, kártevőprogram- és kémprogram vizsgálat minimális zavarással. Olyan időpontra ütemezheti a biztonsági ellenőrzéseket, amikor nem használja a számítógépet. Az automatikus vizsgálatokra és a frissítésekre a számítógép üresjárati ideje alatt kerül sor. Röviden, a McAfee® Total Protection futtatása nem hátráltatja Önt a munkában.

    Egyszerűen használható

    A kezdőképernyőn azonnal áttekintheti az összes szükséges információt, és mindössze egy kattintással hozzájuk férhet, ami egyszerűbb navigációt tesz lehetővé, és nincs szükség előugró ablakokra. Az egyszerűsített riasztások és vizsgálati eredmények minden korábbinál könnyebbé teszik a számítógép védelmét.

     

    Rendszerkövetelmények
    Windows
    Rendszer
    Windows 10, 8.1, 8 és 7
    Processzor
    1 GHz órajelű vagy gyorsabb processzor
    Memória
    2 GB
    Tárhely
    500 MB
    Képernyő
    1024x768
    Apple
    Rendszer
    Mac OS X 10.11 vagy újabb
    Processzor
    1 GHz órajelű vagy gyorsabb processzor
    Memória
    2 GB
    Tárhely
    500 MB
    Képernyő
    1024x768
    Funkciók

    Díjnyertes vírusvédelem Vírusok, kártevő programok, zsaroló programok, kémprogramok, nemkívánatos programok stb. blokkolása a számítógépen.

    Biztonságos webböngészés A McAfee® WebAdvisor biztonságos webböngészés figyelmezteti Önt a kockázatos webhelyekre, és segítségével megelőzheti a veszélyes tartalmak letöltését és az adathalász támadásokat.

    INGYENES támogatás Az előfizetés időtartama alatt telefonon, csevegésben vagy online is elérhető a támogatás.

    Többeszközös Segítséget nyújt egy egyszerűen használható weboldalon keresztül valamennyi készüléke védelmének kezeléséhez.

    Jelszókezelő Nem kell többé jelszavak fejben tartásával vesződnie a többfaktoros jelszókezelő alkalmazásnak köszönhetően.

    Fájlok zárolása Elősegíti, hogy személyes fájljai valóban személyesek maradjanak. Ehhez a fájlokat a számítógépen jelszós védelem és titkosítás kombinációjával tárolja.

    A termék árával kapcsolatban kollégáink tudnak információt adni az ismert elérhetőségeink bármelyikén.