McAfee Internet Security

  McAfee McAfee Internet Security 2011

  Átfogó: Páratlanul hatékony védelem a vírusok és az internetes veszélyforrások ellen
  McAfee Internet Security

  Manapság naponta több ezer új vírus bukkan fel, ezért már nem elég a hagyományos biztonsági frissítésekre támaszkodni. A versenytársak megoldásaival ellentétben a McAfee Active Protection™ egyedülálló technológiája azonnal, néhány ezredmásodperc alatt elemzi és blokkolja az új és az újonnan megjelenő veszélyforrásokat, így nem hagy rést a védelmen.

  Áttekintés

   

  Gyors és hatékony
   
  Gyors és hatékony vírus-, kártevőprogram- és kémprogramvizsgálat minimális zavarással. Olyan időpontra ütemezheti a biztonsági ellenőrzéseket, amikor nem használja a számítógépet. Az automatikus vizsgálatokra és a frissítésekre a számítógép üresjárati ideje alatt kerül sor. Röviden, a McAfee® Internet Security futtatása nem hátráltatja Önt a munkában.
   
  Egyszerűen használható
   
  A kezdőképernyőn azonnal áttekintheti az összes szükséges információt, és mindössze egy kattintással hozzájuk férhet, ami egyszerűbb navigációt tesz lehetővé, és nincs szükség előugró ablakokra. Az egyszerűsített riasztások és vizsgálati eredmények minden korábbinál könnyebbé teszik a számítógép védelmét.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP SP2 vagy újabb szervizcsomaggal, Windows Vista SP1, Windows 7
  Processzor
  1 GHz órajelű vagy gyorsabb processzor
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  400 MB
  Képernyő
  800 × 600 - 16 bit
  Funkciók

   

  Egyedülálló McAfee Active Protection™ technológia
   
  A McAfee Active Protection™ technológia azonnal, néhány ezredmásodperc alatt elemzi és blokkolja az új és újonnan megjelenő veszélyforrásokat, így nem hagy rést a védelmen. A versenytársakkal ellentétben azonnal, néhány milliszekundum alatt elemzi és blokkolja a veszélyforrásokat, így nem kell megvárnia a rendszeres frissítések megjelenését.
   
  Vírusvédelem és kémprogram-elhárítás
   
  Észleli, blokkolja és eltávolítja a vírusokat, a kémprogramokat, a reklámszoftvereket, a rootkiteket— és más gyanús programokat, amelyek kárt tehetnek a számítógépében.
   
  Két irányban védő tűzfal

  Megakadályozza, hogy idegenek törjenek be a számítógépére.
   
  McAfee® SiteAdvisor®
   
  Segítségével megállapíthatja a webhelyek meglátogatásával járó kockázatokat annak felkeresése nélkül. A fejlett phishing elleni védelem figyelmeztet a személyazonosságát vagy pénzügyi adatait kifürkészni próbáló adathalász webhelyekre. Webhelyminősítések megjelenítése 22 népszerű keresőszolgáltatásban.
   
  Levélszemét-blokkolás

  A fejlett levélszemét-azonosítási funkciók védik postaládáját a levélszeméttől.
   
  Vizsgálati idő

  A valós idejű vizsgálat automatikus védelmet nyújt a számítógépnek a veszélyforrások ellen. Az egymást követő teljes rendszervizsgálatok az eddiginél gyorsabbak, így nem lassítják a számítógépet.
   
  Memóriahasználat

  Az alacsony memóriahasználatnak köszönhetően a szoftver működése kevésbé lesz észrevehető a számítógépen végzett napi munkája során.
   
  Telepítés

  A kisebb letöltött adatmennyiség lehetővé teszi a szoftver gyorsabb üzembe helyezését.
   
  Kezdőképernyő

  Egyszerűen ellenőrizheti a védelem állapotát, figyelemmel kísérheti a blokkolt veszélyforrások számát, és kezelheti a biztonsági funkciókat – mindezt a McAfee szoftver kezdőképernyőjén.
   
  Üresjárati időzítő és ütemező
   
  A biztonsági ellenőrzéseket és frissítéseket a zavartalanabb munka érdekében olyan időpontra halaszthatja, amikor nem használja a számítógépet.
   
  Szülői felügyelet
   
  Az internetszűrő lehetővé teszi a gyermekek internethasználatának hatékonyabb felügyeletét.
   
  Riasztási rendszer

  Könnyen érthető és nem tolakodó riasztások.
   
  McAfee® QuickClean
   
  Biztonságosan eltávolítja a számítógépet lassító, felesleges fájlokat.
   
  McAfee® Shredder™
   
  Digitálisan megsemmisíti a szükségtelenné vált bizalmas fájlokat, megakadályozva, hogy bárki hozzájuk férhessen.
   
  Lemeztöredezettség-mentesítő
   
  Gyorsan elérheti a töredezett mappák és fájlok egyesítését biztosító eszközt.
   
  McAfee® Online biztonsági mentés
   
  Használatával megszűnik a legfontosabb fájlok manuális biztonsági mentésével járó vesződség. A telepítést követően a biztonsági mentés teljesen automatikus. A mentett fájlokat a rendszer titkosítva tárolja egy távoli online kiszolgálón. A biztonsági mentések részére 1 GB online tárterületet tartalmaz, melyet opcionálisan korlátlan méretűre lehet bővíteni.