AntiVirus Plus

  McAfee AntiVirus Plus 2018

  Teljes körű, páratlanul hatékony védelem a vírusok, illetve az internetes és hálózati veszélyforrások ellen.
  AntiVirus Plus

  Első hely a kártevő szoftverek elleni védelemben

  Manapság naponta több ezer új vírus bukkan fel, ezért már nem elég a hagyományos biztonsági frissítésekre támaszkodni. A versenytársak megoldásaival ellentétben a McAfee AntiVirus Plus™ egyedülálló technológiája azonnal, néhány ezredmásodperc alatt elemzi és blokkolja az új és az újonnan megjelenő veszélyforrásokat, így nem hagy rést a védelmen

  Áttekintés

  Gyors és hatékony

  Gyors és hatékony vírus-, kártevőprogram- és kémprogram vizsgálat minimális zavarással. Olyan időpontra ütemezheti a biztonsági ellenőrzéseket, amikor nem használja a számítógépet. Az automatikus vizsgálatokra és a frissítésekre a számítógép üresjárati ideje alatt kerül sor. Röviden, a McAfee® Antivirus Plus futtatása nem hátráltatja Önt a munkában.

  Egyszerűen használható

  A kezdőképernyőn azonnal áttekintheti az összes szükséges információt, és mindössze egy kattintással hozzájuk férhet, ami egyszerűbb navigációt tesz lehetővé, és nincs szükség előugró ablakokra. Az egyszerűsített riasztások és vizsgálati eredmények minden korábbinál könnyebbé teszik a számítógép védelmét.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, 8.1, 8 és 7
  Processzor
  1 GHz órajelű vagy gyorsabb processzor
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1024x768
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.11 vagy újabb
  Processzor
  1 GHz órajelű vagy gyorsabb processzor
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  500 MB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók

  Díjnyertes vírusvédelem Vírusok, kártevő programok, zsaroló programok, kémprogramok, nemkívánatos programok stb. blokkolása a számítógépen.

  Biztonságos webböngészés A McAfee® WebAdvisor biztonságos webböngészés figyelmezteti Önt a kockázatos webhelyekre, és segítségével megelőzheti a veszélyes tartalmak letöltését és az adathalász támadásokat.

  INGYENES támogatás Az előfizetés időtartama alatt telefonon, csevegésben vagy online is elérhető a támogatás.

  Többeszközös Segítséget nyújt egy egyszerűen használható weboldalon keresztül valamennyi készüléke védelmének kezeléséhez.

  A termék árával kapcsolatban kollégáink tudnak információt adni az ismert elérhetőségeink bármelyikén.