AntiVirus Plus

  McAfee AntiVirus Plus 2011

  Nélkülözhetetlen: Páratlanul hatékony védelem vírusok ellen
  McAfee Antivirus Plus

  Manapság naponta több ezer új vírus bukkan fel, ezért már nem elég a hagyományos biztonsági frissítésekre támaszkodni. A versenytársak megoldásaival ellentétben a McAfee Active Protection™ egyedülálló technológiája azonnal, néhány ezredmásodperc alatt elemzi és blokkolja az új és az újonnan megjelenő veszélyforrásokat, így nem hagy rést a védelmen.

  Áttekintés

  Gyors és hatékony

  Gyors és hatékony vírus-, kártevőprogram- és kémprogramvizsgálat minimális zavarással. Olyan időpontra ütemezheti a biztonsági ellenőrzéseket, amikor nem használja a számítógépet. Az automatikus vizsgálatokra és a frissítésekre a számítógép üresjárati ideje alatt kerül sor. Röviden, a McAfee® AntiVirus Plus futtatása nem hátráltatja Önt a munkában.

  Egyszerűen használható

  A kezdőképernyőn azonnal áttekintheti az összes szükséges információt, és mindössze egy kattintással hozzájuk férhet, ami egyszerűbb navigációt tesz lehetővé, és nincs szükség előugró ablakokra. Az egyszerűsített riasztások és vizsgálati eredmények minden korábbinál könnyebbé teszik a számítógép védelmét.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP SP2 vagy újabb szervizcsomaggal, Windows Vista SP, Windows 7
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  512 MB
  Tárhely
  400 MB
  Képernyő
  800 x 600 - 16 bit
  Funkciók

  Egyedülálló McAfee Active Protection™ technológia

  A McAfee Active Protection™ technológia azonnal, néhány ezredmásodperc alatt elemzi és blokkolja az új és újonnan megjelenő veszélyforrásokat, így nem hagy rést a védelmen. A versenytársakkal ellentétben azonnal, néhány milliszekundum alatt elemzi és blokkolja a veszélyforrásokat, így nem kell megvárnia a rendszeres frissítések megjelenését.

  Vírusvédelem és kémprogram-elhárítás

  Észleli, blokkolja és eltávolítja a vírusokat, a kémprogramokat, a reklámszoftvereket, a rootkiteket— és más gyanús programokat, amelyek kárt tehetnek a számítógépében.

  Két irányban védő tűzfal

  Megakadályozza, hogy idegenek törjenek be a számítógépére.

  McAfee® SiteAdvisor®

  Segítségével megállapíthatja a webhelyek meglátogatásával járó kockázatokat annak felkeresése nélkül. A fejlett phishing elleni védelem figyelmeztet a személyazonosságát vagy pénzügyi adatait kifürkészni próbáló adathalász webhelyekre. Webhelyminősítések megjelenítése 22 népszerű keresőszolgáltatásban.

  Vizsgálati idő

  A valós idejű vizsgálat automatikus védelmet nyújt a számítógépnek a veszélyforrások ellen. Az egymást követő teljes rendszervizsgálatok az eddiginél gyorsabbak, így nem lassítják a számítógépet.

  Memóriahasználat

  Az alacsony memóriahasználatnak köszönhetően a szoftver működése kevésbé lesz észrevehető a számítógépen végzett napi munkája során.

  Telepítés

  Az alacsony letöltött adatmennyiség lehetővé teszi a szoftver gyorsabb üzembe helyezését.

  Kezdőképernyő

  Egyszerűen ellenőrizheti a védelem állapotát, figyelemmel kísérheti a blokkolt veszélyforrások számát, és kezelheti a biztonsági funkciókat – mindezt a McAfee szoftver kezdőképernyőjén.

  Üresjárati időzítő és ütemező

  A biztonsági ellenőrzéseket és frissítéseket a zavartalanabb munka érdekében olyan időpontra halaszthatja, amikor nem használja a számítógépet.

  Riasztási rendszer

  Könnyen érthető és nem tolakodó riasztások.

  McAfee® QuickClean

  Biztonságosan eltávolítja a számítógépet lassító felesleges fájlokat.

  McAfee® Shredder™

  Digitálisan megsemmisíti a szükségtelenné vált bizalmas fájlokat, megakadályozva, hogy bárki hozzájuk férhessen.

  Lemeztöredezettség-mentesítő

  Egyesíti a töredezett fájlokat és mappákat, lehetővé téve azok gyorsabb elérését.