A Red Giant Universe egy olyan eszközkészlet, ami kifejezetten a videószerkesztők és animációs szakemberek igényeit hivatott kielégíteni. Az összes Universe plug-in GPU gyorsítást alkalmaz és kompatibilis a legtöbb Windows és macOS szerkesztő programmal.

  Áttekintés

   

  A Red Giant Universe összesen 87 effektussal áll az animációs szakemberek és a videószerkesztők rendelkezésére.

   

  universe_01_stylize.jpg

  Stilizált felvételek

  Az olyan effektekkel, mint a VHS, a Retrograde Carousel, a Glitch és a Holomatrix II autentikus retro vagy modern megjelenéssel vértezhetjük fel a filmjeinket.

  Animációk

  Loopolható háttereket és motion graphics elemeket készíthetünk olyan eszközökkel, mint a HUD components, a Line, a Knoll Light Factory EZ, a Fractal Background.

  universe_02_motion.jpg
  universe_03_transition.jpg

  Átmenetek és effektusok

  Gyors és egyedi átmeneteket készíthetünk komolyabb erőfeszítések nélkül. A gyári effektusokhoz képest jóval több opció és beállítási lehetőség áll a rendelkezésünkre az effektek használata során.

  Szöveg generátorok

  Keltsük életre animációkkal a feliratokat vagy készítsünk látványos felhasználói felületeket akár retro stílusban, ha például egy régi számítógépes parancssort szeretnénk megjeleníteni, akár modern stílusban, ha az a cél.

  universe_04_text.jpg
  universe_05_preset.jpg

  Beállítások

  Az Universe-ben lévő eszközök mind rendelkeznek gyári beállításokkal, amikkel rögtön munkához láthatunk, és szinte azonnal professzionális eredményeket érhetünk el.

   

  Funkciók

  A Red Giant Universe egyaránt használható Windows és macOS operációs rendszereken, és az alábbi népszerű szerkesztőprogramokban használhatjuk a csomagban található plug-inokat.

  • After Effects
  • Premiere Pro
  • Final Cut Pro X
  • Motion
  • Magix Vegas
  • Resolve
  • HitFilm Pro
  • Avid Media Composer

   

  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!