Cineware for Illustrator

  MAXON Cineware for Illustrator

  Intuitív 3D grafikus tervezők részére
  Cineware for Illustrator

  Az új Cineware plug-innel közvetlenül az Adobe Illustrator CC 2017-ben nyithatjuk meg szerkesztésre a 3D-s objektumokat. A 3D-ben megtervezett csomagolásokra ráhúzhatjuk a megfelelő címkéket, a 2D-s munkákba pedig 3D-s elemeket illeszthetünk.

  Áttekintés

  Objektumok

  Bármilyen Cinema 4D jelenetből származó 3D-s objektumot forgathatunk, pozicionálhatunk, elrejthetünk/megmutathatunk közvetlenül az Adobe Illustrator-ban.

  Anyagok

  Az Adobe Illustrator-ban paramatérezhetjük a színeket, a tükröződéseket, a fényességet, az átlátszóságot és a bumpot. Arra is lehetőség van, hogy vektoros grafikákat illesszünk a 3D-s modellek felületére.

  Kamerák

  Használhatunk előre beállított kamerákat is, de mi magunk is beállíthatjuk a kívánt betekintési szögeket a könnyen kezelhető navigációs eszközökkel.

  Fények

  A fényeket kedvünk szerint kapcsolhatjuk be és ki, és akár a színüket is módosíthatjuk a kép hangulatának megfelelően.

   

  A Cineware for Illustrator ingyenesen letölhető a MAXON weboldaláról.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 Service Pack 1 csomaggal, Windows 8, Windows 8.1 vagy Windows 10
  Processzor
  Intel Pentium 4 vagy AMD Athlon 64 processzor
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  512 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Adobe Illustrator CC 2017
  Apple
  Rendszer
  macOS 10.10, 10.11 vagy 10.12
  Processzor
  Többmagos Intel processzor
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  512 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Adobe Illustrator CC 2017
  Funkciók

  Könnyű kezdés A TurboSquid számos ingyenes és fizetős 3D-s modellt az Adobe Illustrator CC felhasználók részére ahhoz, hogy elkezdhessék a munkát a 3D-s világban.

  Végtelen lehetőségek tárháza A Cineware for Illustrator ugyanazt a nagy teljesítményű 3D engine-t használja, amit a professzionális Cinema 4d. Bármilyen .c4d fájlt importálhatunk az Adobe Illustrator CC-be, de ezen felül használhatjuk a Cinema 4D-s fejlett eszközeit is.

  Új dimenziók A Cineware for Illustrator-ral új szintre emelhetjük a termékek és a csomagolások megjelenítést. 3D-s objektumokat használhatunk vektoros képek referenciájára, vagy 2D-s elemek kombinálásával innovatív designokat hozhatunk létre.

  Kreatív sablonok Lássunk el kontextussal a designokat. Az Illustratorban készült artworköket ráhúzhatjuk 3D-s objektumokra, melynek köszönhetően világos képet kaphatunk arról, hogy hogyan fognak kinézni a címkék és a csomagolások kész formájukban.

  Referencia A 3D-s objektumok és jelenetek arra is jók, hogy referenciaként használjuk őket az Illustratorban készülő munkák részére. Az objektumokat megtekintése bármilyen szögből és távolságból lehetséges, így a perspektívikus rajzolás jelentős támogatást kap.

   

  Artwork A vektoros képek és a 3D-s elemek keverésével olyan képeket hozhatunk létre, mint korábban soha. A 3D-s objektumok könnyedén beilleszhetőek a vektoros képekbe a rugalmas design érdekében.