CINEMA 4D Studio

  MAXON CINEMA 4D Studio Release 16

  A CINEMA 4D Studio szélesre tárja a 3D határtalan világát
  CINEMA 4D Studio

  Árakhoz kattintson ide

  A MAXON CINEMA 4D Studio a legjobb, amit a MAXON tud nyújtani a professzionális 3D művészeknek. Ha magas szintű 3D grafikák megalkotása a cél, és szükség van egy gyors és könnyen kezelhető alkalmazásra, akkor a MAXON CINEMA 4D Studio az egyértelmű választás.

  Áttekintés

  A MAXON CINEMA 4D Studio mindazt tudja, amit a MAXON CINEMA 4D Prime, a Visualize és a Broadcast, de ezeken felül még rendelkezik fejlett karakteranimációs eszközökkel, fizikai engine-nel és hálózati renderelési funkciókkal. A CINEMA 4D Studio képes bármilyen rábízott feladattal megbirkózni!

  A MAXON CINEMA 4D Studio karakteranimációs eszközeivel könnyedén készíthetünk animációkat és karakter rigeket. A szőrzet és haj kezelése talán még sose volt olyan egyszerű, mint most. Meghatározhatjuk a stílust, a hajszálak irányát, a hosszt és természetesen az animációt. A fizikai engine-nel egyszerű feladat összetett ütközések és interakciók modellezése, legyen szó pár objektumról, vagy több százról. A hálózati renderelés segítségével az összes rendelkezésre álló számítógépet befoghatjuk a renderelés elvégzésére.

  Annak ellenére, hogy a MAXON CINEMA 4D Studio elsősorban szakembereknek készült, és rendkívül fejlett eszköztárral rendelkezik, használata mégis barátságos és intuitív. Az olyan összetett animációk készítése, mint például a haj mozgatása is meglepően könnyű és gyors, mivel a MAXON CINEMA 4D Studio elvégzi helyettünk a munka dandárját.

  Újdonságok

  Reflectance Channel Az új Reflectance channel lehetővé teszi, hogy lélegzetelállító minőségben hozhassunk létre többrétegű anyagokat és felületeket. Számos új lehetőségét fedezhetjük fel az összetett felületek létrehozásának, legyen szó egy autófényezéséről vagy textíliáról.

  Motion Tracker A kameramozgás pontos rekonstrukciója alapvető fontosságú, ha 3D-s elemeket szeretnénk kombinálni élő felvételekkel.  Az új Motion Tracker-rel ez csupán néhány egérkattintással elérhető.

  Poly Pen Az újonnan kifejleszett, többfunkciós Poly Pen eszközzel - a modellezők svájci bicskájával - intuitív módon rajzolhatunk polygonokat a 3D-s térben.

  Sculpting A Sculpting eszközkészletben az R16-os széria sok javítást és újdonságot hozott, amely még rugalmasabbá és könnyen irányíthatóvá tette ezt a funkciót. A nagy felbontású szemek importálhatók külső alkalmazásokból is és könnyedén átalakíthatók kis felbontású CINEMA 4D objektumokká anélkül, hogy elvesznénk a részletekben.

   


  A program próbaváltozatát a következő linkről lehet letölteni: http://www.maxon.net/en/products/demo-version/download-form.html

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8.1/ 8.0 / 7 / Vista 64 bit, Windows 2008 Server 64 bit, Windows 2012 Server 64 bit
  Processzor
  Intel Pentium 4, Athlon 64 Sempron
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibilis videókártya
  Apple
  Rendszer
  Apple Mac OS X 10.7 vagy újabb
  Processzor
  Intel Core 2 Solo
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibilis videókártya
  Funkciók

  Modellezés A MAXON CINEMA 4D Studio számos file formátumot képes importálni és exportálni, így gyakorlatilag bármilyen tartalmat beilleszthetünk a készülő munkába. A MAXON CINEMA 4D Studio non-lineáris modellezési technikájával villámgyorsan módosíthatók a parametrikus objektumok.

  A MAXON CINEMA 4D UV szerkesztési megoldások teljes arzenálját tartalmazza, amelyek biztosítják a modellek és anyagaik tökéletes felsorakoztatását.

   

  Anyagok és textúrák A MAXON CINEMA 4D Studio biztosítja az összes sztenderd és magas szintű opciót a felületek modellezésére. Az anyagok 14 különböző, módosítható csatornában hozhatók létre a különböző igények kielégítése végett. Nem csak állóképeket használhatunk textúrának, de mozgóképet is, és természetesen a szoftver támogatja a Subsurface Scattering és a Backlight technikákat is. A MAXON CINEMA 4D Studio 3D-s eszköztára már iparági szabványnak számít a kiváló minőségű textúrák létrehozásában.

   

  Animáció Ha animációk készítése a cél, akkor a MAXON CINEMA 4D Studio az egyes számú versenyző. Természetesen minden olyan szabványos eszközt tartalmaz, amit elvárhatunk egy high-end 3D-s alkalmazástól. Ez persze csak a jéghegy csúcsa. Rendelkezésünkre áll egy fejlett karakteranimációs készlet, testdinamika, ruhaszimuláció, esemény alapú particle rendszer, és egy összetett haj és szőrzet animáló rendszer.

  Bevilágítás és renderelés A MAXON CINEMA 4D Studio széles választékát kínálja a fény és árnyék típusoknak, és képes megbirkózni a legbonyolultabb helyzetekkel is. A render engine pedig képes kihasználni a rendelkezésre álló összes processzort a renderelés felgyorsítása érdekében.

  A MAXON CINEMA 4D által támogatott fájlformátumokat tartalmazó táblázatot ITT találja.