CINEMA 4D Broadcast

  MAXON CINEMA 4D Broadcast Release 15

  A 3D-s mozgógrafika erőműve.
  CINEMA 4D Broadcast

  Árakhoz kattintson ide

  A MAXON CINEMA 4D Broadcast minden olyan eszközt tartalmaz, ami ahhoz kell, hogy dinamikus grafikákat állítsunk elő gyorsan és könnyedén televíziós célokra. Ez az ideális választás azon szakemberek részére, akik 3D-s eszköztárral szeretnék bővíteni az eddigi szoftverparkjukat.

  Áttekintés

  A MAXON CINEMA 4D Broadcast minden olyan eszközt tartalmaz, amit a MAXON CINEMA 4D Prime, plusz olyanokat is, amelyek animációk, 3D-s modellek előállításához kellhet. Ezen felül rendelkezik még kamerakezelési, bevilágítási és video klip funkciókkal is.

  Azoknak se lesz nehéz az eligazodás a 3D-s eszközök világában, akik eddig csak 2D-s szoftverekkel dolgoztak, mivel a MAXON CINEMA 4D Broadcast felhasználói felülete hasonló logikát követ, mint a hasonló 2D-s alkalmazásoké.

  A MAXON CINEMA 4D-vel olyan utómunka szoftverek felé is exportálhatunk többrétegű képeket, mint például az Adobe After Effects, a Motion, a Final Cut Pro vagy a Combustion. Számos beállítási lehetőség áll a rendelkezésünkre ahhoz, hogy a megfelelő formátumban mentsük el a kész képeket és animációkat.

   

  Maxon Cinema 4D Broadcast

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 8 64 bit, Windows 7 64 bit, Windows Vista 64 bit, Windows 2008 Server 64 bit, Windows 2012 Server 64 bit
  Processzor
  Intel Pentium 4, Athlon 64 Sempron
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibiliss videókártya
  Apple
  Rendszer
  Apple Mac OS X 10.6.8 vagy újabb
  Processzor
  Intel Core 2 Solo
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  7 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • OpenGL 2.1 kompatibilis videókártya
  Funkciók

  Modellezés A MAXON CINEMA 4D lehetővé teszi, hogy számos ismert formátumban importálhassunk 3D-es elemeket, és arra is van mód, hogy válasszunk több száz, előre elkészített objektum közül. Természetesen arra is van mód, hogy teljesen újakat hozzunk létre a MAXON CINEMA 4D modellező eszközparkjával.

  Anyagok és textúrák Az objektumok kinézetét jól kiválasztott anyagokkal és textúrákkal tehetjük még szebbé. Használhatunk egy egyszerű képet, de akár egy összetett shadert vagy animációt is, nem is beszélve a rendelkezésre álló több száz előre elkészített anyagról.

  Animáció Hozzuk mozgásba a dolgokat a MAXON CINEMA 4D komplex timeline, keyframe és F-Curves animációs eszközeivel. Gyakorlatilag bármelyik objektum animációs paramétereit megváltoztathatjuk.

  Bevilágítás és renderelés A MAXON CINEMA 4D Broadcast számos bevilágítási és árnyékolási opciót kínál, hogy a készülő animációk még élethűbbek legyenek.

   

  A CINEMA 4D által támogatott fájlformátumokat tartalmazó táblázatot ITT találja.