Incident Response

  Malwarebytes Incident Response

  Centralizált védelem az internetről érkezett veszélyek kiiktatására
  Incident Response

  Felhő alapú megoldás a végpontok védelmére és a végpontok szükség szerinti újratelepítésére.

  Áttekintés

  A modern kori internetes bűnözők egyre szofisztikáltabb eszközöket alkalmaznak áldozataik feltérképezésére a cybertámadások kivitelezésére. A rosszindulatú támadások annak ellenére is veszélyeztetik a hálózatokat és annak végpontjait, hogy az üzleti vállalkozások, iskolák és kormányzati szerverek milliárdokat költenek a biztonságos működésre. A támadásokra adott válasz kivitelezése rengeteg energiát és időt követel – gyakran előfordul, hogy egy végpont helyreállítása akár 8 órát is igénybe vesz. A Ponemon Institute 2016-os kutatásai szerint egy rosszindulatú vagy betörési szándékkal elkövetett támadás felderítése átlagosan 229 napot, semlegesítése pedig 82 napot vesz igénybe. A vállalkozásoknak és a szervezeteknek tehát minden el kell követniük azért, hogy a biztonságért felelős munkatársaik a lehető legfejlettebb telemetrikai és védelmi eszközökkel rendelkezzenek.

  A Malwarebytes Incident Response egy skálázható, felhő alapú menedzsment platform a fenyegetések feltérképezésére és elhárítására. A rendszer képes letapogatni a hálózatba kötött végpontokat az olyan fenyegetések eltávolítása érdekében, mint a zsarolóvírusok, kéretlen programok és adware-ek. A Malwarebytes Incident Response skálázhatósága, rugalmassága és automatikus működése garantálja a fenyegetések kiszűrését és semlegesítését.

   

   

  Automatizálás

  A hatékonyabb védelem és semlegesítés érdekében előre feltelepíthetjük a Malwarebytes Incident Response-t a hálózat végpontjaira, ráadásul integrálható a már meglévő végpont menedzsmenttel, biztonsági információ és eseménykezelőkkel, és egyéb, a fenyegetések észlelésére alkalmazott megoldásokkal. Az automatikus válaszadással a fenyegetésekre a vállalkozások felgyorsíthatják a biztonságtechnikai munkafolyamatokat, és csökkenthetik a leállásokra szánt időt.

  threats

  Rugalmasság

  A Malwarebytes Incident Response a több különböző módon konfigurálható végponti agentek köszönhetően rendkívül rugalmasan képes alkalmazkodni az eltérő IT környezetek igényeihez. A Malwarebytes könnyedén képes integrálódni a meglévő biztonságtechnikai megoldásokba, a használt operációs rendszerekhez (Windows és Mac OS X egyaránt), illetve infrastruktúrába.

  dashboard

  Skálázhatóság

  A Malwarebytes Incident Response a Malwarebytes új, felhő alapú végpont menedzsment platformján keresztül kerül telepítésre. A Malwarebytes felhő platform csökkenti az összetettséget, és lehetővé teszi a Malwarebytes Incident Response és az egyéb Malwarebytes megoldások telepítését és menedzselését, függetlenül attól, hogy hány darab végpont van a rendszerben. Ezzel a centralizált felhő alapú felülettel elkerülhető a hardver helyi szinten történő karbantartása.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows XP SP3 vagy újabb
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  1 GB a kliens, 2 GB a szerver oldalon
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Internet kapcsolat
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.10 vagy újabb
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  1 GB a kliens, 2 GB a szerver oldalon
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Internet kapcsolat
  Funkciók

  Incident Response engine Gyors és elképesztően hatékony rendszer a fellépő fenyegetések beazonosítására, időzített és automatizált funkciókkal.

  Különböző letapogatási módszerek Hyper, Threat és Custom letapogatási módok, melyek nem okoznak kényelmetlenséget a végfelhasználóknak.

  Linking Engine A fő fenyegetések mellé csatlakozó fenyegetés töredékek beazonosítása és teljes semlegesítése.

  Malwarebytes felhő platform Felhő alapú, centralizált menedzselési felület, melyen keresztül könnyedén alkalmazhatóak a házirendek és követhetők a rendszert ért támadások.

  Erőforrás menedzsment Egy helyen követhető a rendszerben lévő végpontok hardverkiépítése és a telepített szoftverkörnyezet.

  Naplózás Windows logok gyűjtése és rendszerezése áttekinthető kronológiai nézetben.