Endpoint Protection

  Malwarebytes Endpoint Protection

  A Malwarebytes Multi-Vector Protection a helyes választás, ha a végpontok védelme a cél.
  Endpoint Protection

  A Multi-Vector Protection több különböző technológia rétegelt felhasználásával biztosítja a védelmet a biztonsági fenyegetésektől. A többrétegű védelem hatékonyan képes biztosítani a végpontok védelmét a statikus és a dinamikus technológiák alkalmazásával.

  Áttekintés

  Multi-Vector Protection

  A Multi-Vector Protection egyszerre biztosít statikus és dinamikus védelmi technológiákat az összes lehetséges támadás ellen a lánc minden pontján. Ez a fajta megközelítés nem csak a tradicionális vírusos támadások ellen biztosít hathatós védelmet, de felkészült a jövő fenyegetéseire.
   

  Integrált szanálási képességek

  A rendszer azonnal működésbe lép és megteszi a szükséges lépéseket abban a pillanatban, amint veszélyt érzékel. A Malwarebytes szabadalmaztatott Linking Engine megoldása teljes és mélyreható módon állítja vissza a végpontokat eredeti állapotukba anélkül, hogy felhasználók ebből bármit is érzékelnének.

  Malwarebytes cloud platform

  A Malwarebyts felhő alapú rendszere egy egyesített végpont agenten keresztül szolgáltatja a munkaállomások védelmét. Az alkalmazás és a menedzsment könnyedén és gyorsan megvalósítható a felhőn keresztül, miközben a skálázhatóság se ütközik akadályokba.

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10, 8.x, 7, Vista, XP, Windows Server 2016, 2012/2012R2, 2008/2008R2, 2003, Small Business Server 2011
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  100 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Folyamatos internet kapcsolat
  Funkciók

   

  console

   

  Alkalmazások megerősítése A rendszer csökkenti a felszíni sebezhetőséget, és még ellenállóbbá teszi a végpontokat. Proaktívan figyeli az esetleges próbálkozásokat, és hatásosan veszi fel a harcot a magasabb szintű támadások ellen.

  Webes védelem Megakadályozza a hozzáférést a C+C szerverekhez és a rosszindulatú weboldalakhoz.

  Exploitok semlegesítése Az alkalmazások esetleges sérülékenységeit kihasználó próbálkozások észlelése és blokkolása, illetve a rosszindulatú kódok lefuttatásának a megakadályozása a végpontokon.

  Alkalmazások figyelése A Malwarebytes Endpoint Protection gondoskodik arról, hogy az alkalmazások megfelelően működjenek, és megakadályozza őket abban, hogy lehetővé tegyék a végpontok megfertőzését.

  Payload elemzés A heurisztikus és a viselkedés alapú szabályok kombinálásának köszönhetően könnyedén beazonosíthatóak az ismert malware-ek teljes családfája.

  Gépi tanulás az anomáliák kivizsgálására Az ismeretlen vírusok és malware-ek proaktív beazonosítása az ismert és tiszta fájlok alapján.

  Zsarolóvírusok elhárítása A viselkedés alapú monitorozásnak köszönhetően a zsarolóvírusok nem tudják titkosítani a fájlokat.

  Malwarebytes cloud platform A konzol centralizált házirend menedzsmentet és fenyegetettség monitorozást biztosít az összes végpont tekintetében.