MAGIX VEGAS Pro 21 Post

A produkciós stúdió

A produkciós stúdió

ÁTTEKINTÉS

A VEGAS Post-tal hatékonyabban dolgozhatunk a filmes produkciókon, mint korábban bármikor. Beágyazott idővonalak, piacvezető HDR szerkesztő eszközök, és könnyen használható, ugyanakkor nagy teljesítményű fényelés. A VEGAS Post funkciói olyan átfogó munkakörnyezetet teremtenek, melyben elképesztő hatékonysággal dolgozhatunk a video- és hanganyagokon. A Vegas Post minden olyan funkciót tartalmaz, ami a VEGAS Pro-ban is megtalálható, de azokon felül számos olyan plusz bővítményt is tartalmaz, melyek a professzionális szintű produkciók elkészítéséhez kellhetnek.

TELJES ESZKÖZTÁR Minden, ami a tökéletes videó elkészítéséhez kell.

A VEGAS Pro Suite-tal nem csak a VEGAS Pro Edit erőteljes videószerkesztési funkcióit, hanem az integrált SOUND FORGE Audio Studio, ACID Music Studio és Mocha VEGAS funkciókat is megkapjuk, hogy igazán magával ragadó audiovizuális élményt nyújthassunk a közönségnek.

Sound Forge Pro és ACID Pro A SOUND FORGE segítségével tökéletesre csiszolhatjuk és finomíthatjuk a felvételek hangját, és saját hangzásvilágot hozhatunk létre. Saját hangsávot is készíthetünk: az ultra intuitív, loop-alapú DAW ACID segítségével maximalizálhatjuk a hangzást.

Mocha VEGAS Tapasztaljuk meg a motion tracking valódi lehetőségeit a Mocha VEGAS segítségével, és változtassil meg a VEGAS Pro szerkesztési módját. A síkkövetés és a stabilizálás segítségével a mozgáskövető maszkokat meghatározott pozíciókhoz rögzíthetünk - azok a projekt során végig hibátlanul rögzítettek maradnak.

Boris FX Primatte Studio Készítsünk magával ragadó chroma key-t az Oscar-díjra jelölt eszközökkel, amelyeket a Gyűrűk Urában, a Harry Potterben és a Pókemberben is használtak.

VEGAS Effects Használjunk realisztikus mozgóképeket és dinamikus részecskeszimulátorokat, vagy teleportáljuk a karakterket bármilyen helyszínre a hibamentes chroma keying eszközöknek köszönhetően. A lehetőségek tárháza végtelen.

VEGAS Image Állítsunk be korlátlan számú, rugalmas réteget, vegyítsünk több tájat egyetlen lélegzetelállító jelenetté, és fokozzuk annak hangulatát a megfelelő elemekkel - legyen az egy idegen lelet vagy egy metropolisz elektromos izzása.

SZERKESZTÉS. Okosabban dolgozzunk, ne keményebben.

Senki se dolgozik gyorsabban, mint az, aki járatos a VEGAS Post kezelésében. Az idővonalhoz tartozó szerkesztési funkciók gyors és egyszerű munkafolyamatot biztosítanak. Egy jó eszköztár nem öncélú dolog. Egy korszerű és gazdag eszköztár használatával a kreatív ötletek is gyorsabban jönnek, és a kész munka is magasabb színvonalú lesz. Nincs még egy olyan NLE, amivel olyan hatékonyan szerkeszthetnénk és alkothatnánk, mint a VEGAS Post.

FÉNYELÉS. Egyszerű akár egy ecsetvonás.

A nagy teljesítményű, professzionális szintű fényelési eszközökkel a lehető legjobbat hozhatjuk ki a felvételekből. A VEGAS Post által biztosított fényelési rendszer gyors, nagy teljesítményű munkafolyamatot jelent, amiben számos rugalmasan beállítható opció áll rendelkezésünkre a jobb eredmények elérése érdekében. Tökéletes megjelenésű filmek, akár HDR formátumban is.

KÜLÖNLEGES HATÁSOK. Lenyűgözött nézők.

Az Open FX plugin-ok teljes körű támogatásának köszönhetően a VEGAS Post számos különleges speciális effektussal rendelkezik, melyekhez akár külső gyártók effektjeit is hozzáadhatjuk. Az effektek láncba rendezésével a kreatív lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg előttünk. Egyszerre négy szinten fűzhetünk egymás mellé akár 32 plugin-t is.

HANGSZERKESZTÉS. Állítsuk be a hangzást!

Ha hangszerkesztésről van szó, egyértelmű választás a SOUND FORGE Pro, mely megbízható, innovatív és dinamikus munkakörnyezetet biztosít a felhasználók részére. A VEGAS Post szerves része SOUND FORGE Pro, ami révén hozzáférhetünk a legmagasabb szintű hangszerkesztési funkciókhoz. Szerkesztés, zajszűrés, mastering. Minden lehetséges.

LEADOTT MUNKA. Jól végzett munka.

A befektetett idő és kemény munka mit sem ér, ha nem a megfelelő formátumban adjuk le a kész filmeket és a produkciókat. A VEGAS Post számtalan kimeneti formátumot ismer, amiket a saját és az ügyfelek igényei szerint módosíthatunk.

VEGAS Effects

Készítsünk fotórealisztikus vagy fantasztikus jeleneteket többrétegű kompozitálással és kulcskocka animációval a VEGAS Effects-ben. Dolgozzunk közvetlenül a VEGAS Pro idővonaláról származó klipekkel a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében.

 • Több mint 800 vizuális effekt és beállítás a jobb minőségű produkciók elkészítéséhez
 • Káprázatos és  folyamatos mozgásinterakciók létrehozása viselkedésekkel.
 • Professzionális részecske-generátorok, szövegek és feliratok, 3D modellek valósághű 3D környezetben, lencsék és sok minden más.

VEGAS Image

Lenyűgöző kompozíciókat hozhatunk létre a korlátlan számú rétegekkel és az automatikus keyinggel beégetett változtások nélkül. A VEGAS Image a képadatokat RAW formátumban, a rétegeket pedig önállóan tárolja.

 • Készítsünk pillanatképeket közvetlenül a VEGAS Pro-ból vagy képfájlokból, akár RAW formátumban is.
 • Dolgozzunk önálló felbontásban a nagy formátumú filmplakátokhoz.
 • Készítsünk szemet gyönyörködtető miniatűröket vagy gyönyörű borítóképeket videoprodukcióihoz.

Címszavakban a legfontosabb újdonságok és kiegészítők

 • Piacvezető hardveres gyorsítás
 • Mesterséges intelligencia alapú eszközök
 • Kifinomult fényelési opciók
 • Piacvezető HDR támogatás
 • Plugin-ok teljes körű támogatása
 • Hangszerkesztés és mastering a SOUND FORGE Pro-val
 • Zajszűrés filmekről
 • Flicker filter
 • ActionVFX Action Pack
 • Boris FX Continuum Film Style Unit
 • Boris FX Continuum Particles Unit
 • Boris FX Continuum Image Restoration Unit
 • NewBlue Transitions 5 Ultimate
 • Zynaptiq UNVEIL Vegas Edition


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 11, Windows 10 (64-bit)
Processzor6. generációs Intel Core i5 (vagy annak megfelelő AMD) 4 maggal, 2,5 Ghz
Memória16 GB
Tárhely1,5 GB
Képernyő1920x1080
Egyéb
 • Internet kapcsolat
 • Intel GPU HD Graphics 530 vagy jobb VGA

FUNKCIÓK

Beágyazott idővonalak A beágyazott idővonalak segítségével felgyorsíthatjuk a munkafolyamatokat és jobb áttekintést kaphatunk a készülő projektekről. A Master projekten belül könnyedén mozoghatunk az egyes idővonalak között, vagy külön projektként dolgozhatunk a beágyazott idővonalakon elhelyezett anyagokkal.

Smart Split A Smart Split funkció segítségégével észrevétlenül távolíthatunk el teljes szekvenciákat az idővonalról. A vágás helye észrevétlen marad, így gyorsan és hatékonyan távolíthatunk el akár nagy mennyiségben is felesleges felvételeket.

VEGAS Hub A VEGAS Hub segítségével könnyedén átmásolhatjuk a számítógépünkre az iOS és az Android eszközökkel készült felvételeket további szerkesztésre.

1

Könnyű kijelölés Dolgozzunk korlátok nélkül a szabadkézi útvonal eszközzel, valamint a Stroke és Vector Stroke effektekkel és egy még erősebb Puppet effektussal.

Maszkolás Használjunk összetett alakzatokat rétegek maszkolásához a Clipping masks funkcióval, a Lasso maszkkal és a Magnetic Lasso maszkkal.

Color grading munkafolyamat Készítsünk lenyűgöző megjelenést a nagy teljesítményű és rugalmas color gradinggel és korrekcióval. Hangoljuk a színeket az érzelmeknek megfelelően. A Hue Adjustment színgörbékkel a tartománykorlátozott színkerékkel, a számlapbeállítással és még sok mással teljes kontrolt kapunk a színek kezelése felett.

Hangszerkészítés VST3-mal Tökéletesítsük a hangzást a legújabb VST3 plug-inekkel a visszhangok, késleltetések, EQ-k és egyéb effektusok számára.

Fájlformátum-támogatás Használjunk a professzionális videóformátumok széles skáláját, beleértve az Apple ProRes és a Blackmagic RAW formátumokat.

Közösségi média munkafolyamatok Vágjuk automatikusan a videót a közösségi médiaformátumokra, és használjunk sablonokat a gyors beállításhoz és feltöltéshez.

Hardveres gyorsítás A zökkenőmentes előnézetek és a gyors renderelés érdekében anélkül tölthetjük le a legújabb GPU-illesztőprogramokat, hogy el kellene hagynunk a projektet.

Optical Flow mozgás Készítsünk sima lassított mozgást és gördülékeny warp-flow mozgást a zökkenőmentes mintavételezéssel együtt.

Motion Blur FX Teremtsünk természetes érzetet a mozgássorozatokhoz, és célozzuk meg a felvételek meghatározott területeit.

Animált átmenetek és effektek Építsünk dinamikus animációt az átmenetekbe és effektekbe a teljes Bézier-görbe vezérlésével.

2

Automatikus projektgyűjtemények Könnyen hozzáférhetünk az összes projekthez és médiafájhoz az automatikus fájlrendezéssel.

Jelenetfelismerés Automatikusan felismeri a jeleneteket a renderelt videóból. Jelöljük meg őket régióként vagy bontsuk szét őket, hogy külön-külön dolgozhassunk velük.

Modern rugalmas átmenetek Készítsünk saját átmeneteket, vagy válasszunk több tucatnyi előbeállítás közül, hogy feldobjuk a történetet.

Élő közvetítések Állítsunk be gyorsabban élő közvetítést a Title Designer és más munkafolyamat-javítások azonnali elérésével. Hatékonyabb közvetítés a frissített streaming motorokkal és még sok más fejlett megoldással.

"Hamburger" menü rendszer Az innovatív menürendszer lehetővé teszi, hogy igényeink szerint alakíthassuk át a felhasználói felületet, gyors elérést biztosítva a leggyakrabban használt eszközökhöz. A hatékony munkavégzés fontos feltétele a jól összerakott munkafelület, és a VEGAS Pro tudja ezt.

Stílustranszfer Használjuk a világ legjobb festőinek a stílusjegyeit a saját filmjeink egyedivé tételéhez. Az Intel OpenVINO technológiának köszönhetően a VEGAS Style Transfer az egyik legizgalmasabb módját kínálja a mesterséges intelligencia kreatív használatának.

Színezés Elképesztő hatást érhetünk el a régi fekete-fehér felvételek kiszínezésével. Az Intel OpenVINO hardveres gyorsítás segítségével a Colorization szűrő képes kiszínezni bármilyen fekete-fehér filmet.

3

Motion Tracking A Motion Tracking megújult felhasználói felületén gyorsabban férhetünk hozzá ehhez a nagy teljesítményű eszközhöz. A motion tracking információkat mozgathatók az egyes plugin-ok között is.

VEGAS Content A felhasználók részére több mint 1,5 millió online és ingyenesen elérhető stock videó és hanganyag áll a rendelkezésére, melyeket szabadon felhasználhatnak a videóikban. A VEGAS Pro felhasználók korlátlan mennyiségben tölthetnek le HD és akár 4K tartalmakat.

Páratlan fényelési munkafolyamat A fényelési panelen minden olyan eszközt megtalálunk, amivel magasabb szintre emelhetjük a készülő produkció megjelenését. LUT-okat importálhatunk és exportálhatunk, a színeket speciális tárcsák és görbék segítségével módosíthatjuk, és természetesen támogatott a HDR technológia is.

LUT export Elkészítettük a tökéletes színösszeállítást? Szeretnénk használni más projektekben is vagy csak szeretnénk átadni más VEGAS felhasználóknak? A fényelési beállításokat .CUBE formátumú LUT fájlokként exportálhatjuk más alkalmazások és felhasználók részére.

HLG és HDR támogatás Dolgozhatunk akár HLG és HDR10 fájlokkal is az ACES 1.1 szín területen. A HDR anyagokat megnézhetjük a VEGAS előnézeti ablakában, de akár egy külső HDR monitoron is.

Mesh Warp A videókat kedvük szerint nyújthatjuk és torzíthatjuk a Mesh Warp effektus segítségével. Legyen szó akár arról, hogy egy ház falára kell feltenni egy videót, vagy arról, hogy egy teljesen örült és torz formát hozzunk létre, a lehetőségek végtelenek.

4

Lassított felvételek A VEGAS Pro szabadalmaztatott optikai folyam technológiája képes kitölteni a lassított felvételekben a képkockák közötti réseket, így teremtvén meg a folyamatos mozgás illúzióját, akár extrém lassítás esetében is.

Kreatív kompozit eljárások Kompozit eljárások teljes tárháza áll a VEGAS Pro felhasználók részére. Összeadhatunk két klipet, de ki is vonhatjuk őket egymásból, vagy számolhatunk a különbségekkel is. A lehetőségek száma végtelen.

Robusztus többsávos hangszerkesztés A VEGAS Pro minden olyan funkcióval rendelkezik, ami a hangfelvételek készítéséhez és azok szerkesztéséhez szükséges. Készíthetünk többsávos felvételeket, akár bemeneti buszok használatával is, professzionális mastering modul, végtelen számú hangsáv és számos más eszköz áll a rendelkezésünkre a tökéletes hangzás kialakításához.

Hatásos hangeffektek A VEGAS Pro támogatja a szabványos VST interfészeket. Az effekteket alkalmazhatjuk egy teljes sávon, egy adott klipen, aux vagy master buszon. 40 előre telepített effekt áll a rendelkezésünkre a hangzás további csiszolásához. A VST támogatás miatt külső partnerek plugin-jeit is használhatjuk.

5

Multicam támogatás A több különböző kamerával készült felvételek hangsávjait automatikusan szinkronizálhatjuk a többsávos szerkesztő felületen, így gyorsan és hatékonyan dolgozhatunk.

Szövegfelolvasó Több különböző nyelven is felolvastathajuk a VEGS Pro segítségével az importált szöveg fájlokat. Az így generált hanganyagokat pedig felhasználhatjuk a projektjeinkben.

GPU által gyorsított renderelés Az NVIDIA, az AMD és az Intel GPU-k támogatásának köszönhetően akár kétszer olyan gyors is lehet az AVC és a HEVC formátumú fájlok renderelése.

8K támogatás A modern produkciók időről időre magasabbra teszik a lécet a minőség terén és egyre nagyobb felbontásban van rájuk igény az ügyfelek részéről. A VEGAS Pro teljes körű támogatást kínál a 8K felbontású filmekhez a felvételtől a szerkesztésen keresztül a renderelésig.

VEGAS DVD Architect A VEGAS DVD Architect-tel DVD és Blu-ry tartalmakat készíthetünk a rendelkezésre álló profi eszköztárral. Az intuitív felhasználói felületen minden olyan funkció megtalálható, amivel könnyedén elkészíthető bármilyen menü alapú Blu-ray vagy DVD.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább

,
Prezentáció készítése ChatGPT-vel | AI. sorozat 23. rész

AI sorozatunk 23. részében bemutatjuk, hogyan is segít a ChatGPT a prezentációk hatékony tervezésében és elkészítésében, akárcsak egy virtuális asszisztens.


Helló! Ez itt a ChaosBot! | AI sorozat 1. rész

AI sorozat 1. rész: Miról is fog szólni ez a cikksorozat? Miket veszünk sorra és milyen módon? Ha érdekel az AI világa, olvass tovább!


WordPress blog lementése és elemzése | AI sorozat 2. rész

AI sorozat 2. rész: Hogyan használhatjuk a ChatGPT haladó funkcióit? Hogyan képes az AI óriási adathalmazokat fájlokba tömöríteni? Kiderül.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram