MAGIX VEGAS Pro 21 Edit

Nagy teljesítményű video- és hangszerkesztés

Nagy teljesítményű video- és hangszerkesztés

ÁTTEKINTÉS

A VEGAS Pro Edit 18-cal hatékonyabban dolgozhatunk a filmes produkciókon, mint korábban bármikor. Beágyazott idővonalak, piacvezető HDR szerkesztő eszközök, és könnyen használható, ugyanakkor nagy teljesítményű fényelés. A VEGAS Edit funkciói olyan átfogó munkakörnyezetet teremtenek, melyben elképesztő hatékonysággal dolgozhatunk a video- és hanganyagokon.

SZERKESZTÉS. Okosabban dolgozunk, ne keményebben.

Senki se dolgozik gyorsabban, mint az, aki járatos a VEGAS Edit kezelésében. Az idővonalhoz tartozó szerkesztési funkciók gyors és egyszerű munkafolyamatot biztosítanak. Egy jó eszköztár nem öncélú dolog. Egy korszerű és gazdag eszköztár használatával a kreatív ötletek is gyorsabban jönnek, és a kész munka is magasabb színvonalú. Nincs még egy olyan NLE, amivel olyan hatékonyan szerkeszthetnénk és alkothatnánk, mint a VEGAS Edit.

FÉNYELÉS. Egyszerű akár egy ecsetvonás.

A nagy teljesítményű, professzionális szintű fényelési eszközökkel a lehető legjobbat hozhatjuk ki a felvételekből. A VEGAS Pro Edit által biztosított fényelési rendszer gyors, nagy teljesítményű munkafolyamatot jelent, amiben számos rugalmasan beállítható opció áll rendelkezésünkre a jobb eredmények elérése érdekében. Tökéletes megjelenésű filmek, akár HDR formátumban is.

KÜLÖNLEGES HATÁSOK. Lenyűgözött nézők.

Az Open FX plug-inok teljes körű támogatásának köszönhetően a VEGAS Edit számos különleges speciális effektussal rendelkezik, melyekhez akár külső gyártók effektjeit is hozzáadhatjuk. Az effektek láncba rendezésével a kreatív lehetőségek végtelen tárháza nyílik meg előttünk. Egyszerre négy szinten fűzhetünk egymás mellé akár 32 plug-int is.

HANGSZERKESZTÉS. Állítsuk be a hangzást!

Egy film mit sem ér kiváló minőségű hangzás nélkül, legyen szó zenéről, dialógusokról vagy zörejekről. A VEGAS Edit egy teljes hangstúdióval áll a rendelkezésünkre, amiben minden olyan eszköz megtalálható, ami a professzionális hangminőség eléréséhez kell.  Teljes VST támogatás, több tucat gyári effekt és valós idejű feldolgozás.

LEADOTT MUNKA. Jól végzett munka.

A befektetett idő és kemény munka mit sem ér, ha nem a megfelelő formátumban adjuk le a kész filmeket és produkciókat. A VEGAS Edit számtalan kimeneti formátumot ismer, amiket a saját és az ügyfelek igényei szerint módosíthatunk.

Címszavakban a legfontosabb újdonságok

  • Piacvezető hardveres gyorsítás
  • Mesterséges intelligencia alapú eszközök
  • Kifinomult fényelési opciók
  • Piacvezető HDR támogatás
  • Plug-inok teljes körű támogatása


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 11, Windows 10 (64-bit)
Processzor6. generációs Intel Core i5 (vagy annak megfelelő AMD) 4 maggal, 2,5 Ghz
Memória16 GB
Tárhely1,5 GB
Képernyő1920x1080
Egyéb
  • Internet kapcsolat
  • Intel GPU HD Graphics 530 vagy jobb VGA

FUNKCIÓK

Beágyazott idővonalak A beágyazott idővonalak segítségével felgyorsíthatjuk a munkafolyamatokat és jobb áttekintést kaphatunk a készülő projektekről. A Master projekten belül könnyedén mozoghatunk az egyes idővonalak között, vagy külön projektként dolgozhatunk a beágyazott idővonalakon elhelyezett anyagokkal.

VEGAS Hub A VEGAS Hub segítségével könnyedén átmásolhatjuk a számítógépünkre az iOS és az Android eszközökkel készült felvételeket további szerkesztésre.

Smart Split A Smart Split funkció segítségégével észrevétlenül távolíthatunk el teljes szekvenciákat az idővonalról. A vágás helye észrevétlen marad, így gyorsan és hatékonyan távolíthatunk el akár nagy mennyiségben is felesleges felvételeket.

"Hamburger" menü rendszer Az innovatív menürendszer lehetővé teszi, hogy igényeink szerint alakíthassuk át a felhasználói felületet, gyors elérést biztosítva a leggyakrabban használt eszközökhöz. A hatékony munkavégzés fontos feltétele a jól összerakott munkafelület, és a VEGAS Edit tudja ezt.

1

Stílustranszfer Használjuk a világ legjobb festőinek a stílusjegyeit a saját filmjeink egyedivé tételéhez. Az Intel OpenVINO technológiának köszönhetően a VEGAS Style Transfer az egyik legizgalmasabb módját kínálja a mesterséges intelligencia kreatív használatának.

Színezés Elképesztő hatást érhetünk el a régi fekete-fehér felvételek kiszínezésével. Az Intel OpenVINO hardveres gyorsítás segítségével a Colorization szűrő képes kiszínezni bármilyen fekete-fehér filmet.

Motion Tracking A Motion Tracking megújult felhasználói felületén gyorsabban férhetünk hozzá ehhez a nagy teljesítményű eszközhöz. A motion tracking információkat mozgathatók az egyes plug-inok között is.

Páratlan fényelési munkafolyamat A fényelési panelen minden olyan eszközt megtalálunk, amivel magasabb szintre emelhetjük a készülő produkció megjelenését. LUT-okat importálhatunk és exportálhatunk, a színeket speciális tárcsák és görbék segítségével módosíthatjuk, és természetesen támogatott a HDR technológia is.

2

VEGAS Content A felhasználók részére több mint 1,5 millió online és ingyenesen elérhető stock videó és hanganyag áll a rendelkezésére, melyeket szabadon felhasználhatnak a videóikban. A VEGAS Edit felhasználók havonta 20 ilyen tartalmat tölthetnek le.

Color grading munkafolyamat Készítsünk lenyűgöző megjelenést a nagy teljesítményű és rugalmas color gradinggel és korrekcióval. Hangoljuk a színeket az érzelmeknek megfelelően. A Hue Adjustment színgörbékkel a tartománykorlátozott színkerékkel, a számlapbeállítással és még sok mással teljes kontrolt kapunk a színek kezelése felett.

Hangszerkészítés VST3-mal Tökéletesítsük a hangzást a legújabb VST3 plug-inekkel a visszhangok, késleltetések, EQ-k és egyéb effektusok számára.

Fájlformátum-támogatás Használjunk a professzionális videóformátumok széles skáláját, beleértve az Apple ProRes és a Blackmagic RAW formátumokat.

Közösségi média munkafolyamatok Vágjuk automatikusan a videót a közösségi médiaformátumokra, és használjunk sablonokat a gyors beállításhoz és feltöltéshez.

3

Hardveres gyorsítás A zökkenőmentes előnézetek és a gyors renderelés érdekében anélkül tölthetjük le a legújabb GPU-illesztőprogramokat, hogy el kellene hagynunk a projektet.

Optical Flow mozgás Készítsünk sima lassított mozgást és gördülékeny warp-flow mozgást a zökkenőmentes mintavételezéssel együtt.

Motion Blur FX Teremtsünk természetes érzetet a mozgássorozatokhoz, és célozzuk meg a felvételek meghatározott területeit.

Animált átmenetek és effektek Építsünk dinamikus animációt az átmenetekbe és effektekbe a teljes Bézier-görbe vezérlésével.

Automatikus projektgyűjtemények Könnyen hozzáférhetünk az összes projekthez és médiafájhoz az automatikus fájlrendezéssel.

Jelenetfelismerés Automatikusan felismeri a jeleneteket a renderelt videóból. Jelöljük meg őket régióként vagy bontsuk szét őket, hogy külön-külön dolgozhassunk velük.

Modern rugalmas átmenetek Készítsünk saját átmeneteket, vagy válasszunk több tucatnyi előbeállítás közül, hogy feldobjuk a történetet.

LUT export Elkészítettük a tökéletes színösszeállítást? Szeretnénk használni más projektekben is vagy csak szeretnénk átadni más VEGAS Edit felhasználóknak? A fényelési beállításokat .CUBE formátumú LUT fájlokként exportálhatjuk más alkalmazások és felhasználók részére.

HLG és HDR támogatás Dolgozhatunk akár HLG és HDR10 fájlokkal is az ACES 1.1 szín területen. A HDR anyagokat megnézhetjük a VEGAS Edit előnézeti ablakában, de akár egy külső HDR monitoron is.

Mesh Warp A videókat kedvük szerint nyújthatjuk és torzíthatjuk a Mesh Warp effektus segítségével. Legyen szó akár arról, hogy egy ház falára kell feltenni egy videót, vagy arról, hogy egy teljesen örült és torz formát hozzunk létre, a lehetőségek végtelenek.

Lassított felvételek A VEGAS Edit szabadalmaztatott optikai folyam technológiája képes kitölteni a lassított felvételekben a képkockák közötti réseket, így teremtvén meg a folyamatos mozgás illúzióját, akár extrém lassítás esetében is.

4

Kreatív kompozit eljárások Kompozit eljárások teljes tárháza áll a VEGAS Edit felhasználók részére. Összeadhatunk két klipet, de ki is vonhatjuk őket egymásból, vagy számolhatunk a különbségekkel is. A lehetőségek száma végtelen.

Robusztus többsávos hangszerkesztés A VEGAS Pro Edit minden olyan funkcióval rendelkezik, ami a hangfelvételek készítéséhez és azok szerkesztéséhez szükséges. Készíthetünk többsávos felvételeket, akár bemeneti buszok használatával is, professzionális mastering modul, végtelen számú hangsáv és számos más eszköz áll a rendelkezésünkre a tökéletes hangzás kialakításához.

Hatásos hangeffektek A VEGAS Edit támogatja a szabványos VST interfészeket. Az effekteket alkalmazhatjuk egy teljes sávon, egy adott klipen, aux vagy master buszon. 40 előre telepített effekt áll a rendelkezésünkre a hangzás további csiszolásához. A VST támogatás miatt külső partnerek plug-injeit is használhatjuk.

5

Multicam támogatás A több különböző kamerával készült felvételek hangsávjait automatikusan szinkronizálhatjuk a többsávos szerkesztő felületen, így gyorsan és hatékonyan dolgozhatunk.

GPU által gyorsított renderelés Az NVIDIA, az AMD és az Intel GPU-k támogatásának köszönhetően akár kétszer olyan gyors is lehet az AVC és a HEVC formátumú fájlok renderelése.

8K támogatás A modern produkciók időről időre magasabbra teszik a lécet a minőség terén és egyre nagyobb felbontásban van rájuk igény az ügyfelek részéről. A VEGAS Pro Edit teljes körű támogatást kínál a 8K felbontású filmekhez a felvételtől a szerkesztésen keresztül a renderelésig.

Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Ha további információra van szüksége, keresse fel viszonteladóink egyikét, 
illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll.

Olvass tovább


Tavaszi iSpring Suite kedvezmény április végéig

Előfizetnél az iSpring Suite, Max, vagy Premium termékekre? Már használsz iSpring termékeket és szeretnél Suite-ra frissíteni? Akkor most figyelj, mert ezek a tavaszi kedvezmények neked szólnak!


Megérkezett a SketchUp 2024-es verziója!

Mostantól már a SketchUp 2024-es, legújabb verziójával alkothatunk, mely tele van újításokkal. Összeszedtük a legfontosabbakat.


JetBrains Annual Highlights 2024

Hol is tart a JetBrains? A vállalat szokás szerint kiadta az előző év eseményeiről szóló összesítést. Íme a JetBrains Annual Highlights 2024.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram