ACID Music Studio

  MAGIX ACID Music Studio 11

  Egyszerűen kreatív
  ACID Music Studio

  Az ACID Music Studio teljes szabadságot ad a zeneszerzéshez, ráadásul elképesztően egyszerű a kezelése. A Music Studio a legendás ACID Pro alapján készült, barátságos felhasználói felülettel rendelkezik, a teljesítményt pedig a 64 bites engine garantálja. A csomag részét képezi számos effekt, hangszer és loop is, melyek felhasználásával azonnal munkához láthatunk.

  Áttekintés

  Zeneszerzés az Acidben

  Az ACID már 20 éve vállal úttörő szerepet és jelent eligazodási pontot a loop alapú zeneszerzésben. Célirányos zeneszerkesztés egy hallatlanul letisztult felhasználói felületen, rengeteg kiegészítővel a fantasztikus számok, remixek és akár DJ setek elkészítéséhez.

  ACID loopok

  Az ACID loopok nem hagyományos értelemben vett loopok. A felszín alatt számos rejtett extrával rendelkeznek. Minden egyes ACID loop állítható hangmagassággal és hosszal rendelkezik, így könnyedén hozhatunk létre belőlük új dalokat és mixeket.

  Virtuális hangszerek

  Egy profi zeneszerkesztő szoftver elképzelhetetlen plug-in hangszerek nélkül, így az ACID Music Studio se kivétel. A csomag részét képezi nyolc olyan kiváló minőségű Vita Solo hangszer, amik lefedik az alapokat, sőt még annál is többet.

  Felvételek készítése

  Csak le kell nyomnunk a Felvétel gombot, a többit pedig rábízhatjuk az ACID Music Studio-ra. Professzionális szintű hangminőség 24 biten, 192 kHz-en több sávos környezetben egy 64 bites engine támogatása mellett.

  MIDI egyszerűen

  Az ACID Music Studio ugyanazokkal a kifinomult MIDI szerkesztő funkciókkal rendelkezik, mint a high-end szoftverek, viszont jóval egyszerűbben kezelhető. Egy áttekinthető felhasználói felületen dolgozhatunk a felhasználóbarát eszközökkel a MIDI sávokon.

  Hangkeverés a kiváló minőségért

  Az ACID Music Studio-ban is megtalálható a real-time hangszerkesztéshez szükséges, nagy teljesítményű eszközpark.

  Remixek készítése

  A szoftver egyik legszórakoztatóbb felhasználási területe a remixek készítése. Az olyan különleges eszközökkel, mint a Beatmapper és a Chopper egyedi mixeket készíthetünk pillanatok alatt.

  Rendszerkövetelmények
  Apple
  Rendszer
  Windows 10, 8.x, 7
  Processzor
  1 GHz
  Memória
  1 GB
  Tárhely
  400 MB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Internet kapcsolat
  • Hangkártya
  Funkciók

  MIDI

  Inline szerkesztés Az ismerős zongora stílusú felületen nagy könnyedséggel szerkeszthetjük a hangokat és kezelhetjük a dobgép beállításait. Ugyanabban az ablakban állíthatjuk be a hangok pozícióját, hangerejét, magasságát és egyéb paramétereit.

  Drum Grid mód A rács stílusú szerkesztőben semmi perc alatt hozhatunk létre nagyszerű ritmusképleteket, amiket aztán szabadon alakíthatunk az ACID Music Studio rács stílusú szerkesztőjében.

  MIDI Track Freeze Könnyedén készíthetünk hangsávokat a feljátszott és kész MIDI sávokból, így azok kevesebb erőforrást vesznek igénybe a további munka során.

  MIDI Event szerkesztés Egyszerre akár több MIDI effektet vagy sávot is kijelölhetünk szerkesztésre az ACID Music Studio-ban. Ezzel időt takaríthatunk meg a kvantálás, a hangerő és a hosszak megváltoztatása során.

  MIDI kulcskockák és burkológörbék Az ACID Music Studio 11 burkológörbe és kulcskocka automatizálásával finom változtatásokat rögzíthetünk a többsávos MIDI felvételeken, legyen szó hangerőről vagy hangmagasságról.

   

  ui

   

  Keverés

  Nagy teljesítményű keverés Az ACID Music Studio 11 része egy profi virtuális keverő, melynek használatával úgy dolgozhatunk a MIDI sávokkal és a hangsávokkal, mint egy valódi stúdióban.

  Professzionális hangzás  A szoftver számos előre telepített effekttel rendelkezik a jobb hangzás kialakításához. Új eFX Flanger, Phaser és Delay, csak néhány a rendelkezésre álló effektek közül.

  Egységes hangzás Az automatikus time-stretchingnek és az ACID loop formátumnak köszönhetően a készülő felvételek mindig ugyanabban a hangszínben maradnak.

  Remixek készítése

   

  1

   

  2

   

  Beatmapper Chopper
  Az ACID Music Studio-ben nem jelent gondot a zenék remixelése. Meglévő, kész számok újrakeverésekor a Beatmapper remixer segéd alaposan megkönnyíti a dolgunkat: kis segítséggel automatikusan feltérképezi a zeneszám ütemét. A Chopper egy elképesztően kreatív eszköz, amivel felszeletelhetjük a hangfájlokat, a részeket új sorrendbe rendezhetjük, de akár teljesen megváltoztathatjuk a ritmust is. Egy dalból több különböző ritmusú variációt készíthetünk remixek részére, a rendelkezésre álló effektekkel pedig különleges hangzásokat érhetünk el.
   
   
  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!