MagicINFO MagicINFO Premium 8

ÁTTEKINTÉS

A MagicINFO egy nagy teljesítményű tartalom- és eszközkezelő megoldás, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára a tartalmak könnyű létrehozását, ütemezését és lejátszását kijelzők hálózatán keresztül.

A továbbfejlesztett adatkezelés révén a felhasználók elemezhetik adataikat és automatizálhatják a promóciókat a költségek csökkentése és üzleti növekedés érdekében.

Életre keltett tartalmak intuitív, nagy teljesítményű eszközökkel

A MagicInfo egy okos, intuitív tartalomkészítő és menedzsment megoldás, amely minden Samsung Display Solutions termékben megtalálható. A MagicInfo kreatív eszközöket biztosít a színvonalas tartalmak előállításához és a kijelzők menedzseléséhez a végfelhasználók számára. A felhasználóknak számtalan eszköz áll a rendelkezésére a látványos installációk és infófalak megtervezéséhez és az összetett, interaktív multimédiás kijelzőrendszerek menedzseléséhez.

A MagicInfo Premium segítségével nem csupán a tartalmak elkészítése lehetséges, de azok ütemezése is bárhol és bármikor, egy központi helyről akár 15 ezer kapcsolódási pontra. A fejlett funkciók és az alacsony üzemeltetési költségek miatt a MagicInfo Premium az egyik legnagyobb tudású és legköltséghatékonyabb megoldás a piacon. A MagicInfo Premium egyszerre kreatív szerver és kliens alkalmazás is egyben.

MagicInfo Author

A MagicInfo WebAuthor segítségével tervezhetjük meg az oldalakat. Ezeket az oldalakat lejátszási listákba rendezhetjük. Ez az alkalmazás webalapú és kompatibilis mind a Windows, mind a macOS operációs rendszerekkel.

MagicInfo Server

A MagicInfo szerveren saját lejátszási listákat készíthetünk, amiket elmenthetünk helyben vagy a felhőben. A szerveren állíthatjuk be a lejátszási listák ütemezését és akár külön-külön is beállíthatjuk az egyes kijelzőket. Teljes kontrollt kapunk a hardverek, a monitorozás és a kijelzők által megjelenített tartalmak felett.

MagicInfo Client (natív alkalmazás)

A MagicInfo Client telepítve van az összes Samsung Smart Signage kijelzőre. Ezzel az alkalmazással lehetséges a szerveren tárolt  prezentációk megjelenítése a rendszerhez kapcsolt kijelzőkön.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 7,8.1 vagy 10 Professional, Windows Server 2008, 2012 vagy 2016
ProcesszorDual Core 2,5 GHz
Memória2 GB
Tárhely200 GB
Egyéb
 • Internet Explorer 10/11
 • Chrome
 • Adatbázis
  • PostgreSQL: 9.2/9.3/9.4/9.5/9.6
  • MicroSoft SQL: 2008/2012/2016

FUNKCIÓK

 • Egyaránt használható különálló készülékekhez és nagy hálózatokhoz.
 • Támogatja az integrált rendszereket. (Nincs szükség külön SBB-re, számítógépre.)
 • Hálózati mód a kijelzők megfigyeléséhez és irányításához egy központi weboldalról.
 • Átfogó hardvervezérlés a szerveren keresztül.
 • Tartalmak hozzáadása plug-and-play módszerekkel vagy szerkesztés a MagicInfo Author-ban.
 • Videók (.MP4,.WMV), fotók (.JPG), PowerPoint prezentációk, Word és PDF fájlok lejátszása.
 • Időzített tartalmak hozzáadása a MagicInfo Server-en keresztül.
 
 
Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!

Figyelem! A tartalom legalább 2 éve nem frissült! Előfordulhat, hogy a képek nem megfelelően jelennek meg.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram