A MagicINFO egy nagy teljesítményű tartalom- és eszközkezelő megoldás, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára a tartalmak könnyű létrehozását, ütemezését és lejátszását kijelzők hálózatán keresztül. A továbbfejlesztett adatkezelés révén a felhasználók elemezhetik adataikat és automatizálhatják a promóciókat a költségek csökkentése és üzleti növekedés érdekében.

  Áttekintés

  Életre keltett tartalmak intuitív, nagy teljesítményű eszközökkel

   

  A MagicInfo egy okos, intuitív tartalomkészítő és menedzsment megoldás, amely minden Samsung Display Solutions termékben megtalálható. A MagicInfo kreatív eszközöket biztosít a színvonalas tartalmak előállításához és a kijelzők menedzseléséhez a végfelhasználók számára. A felhasználóknak számtalan eszköz áll a rendelkezésére a látványos installációk és infófalak megtervezéséhez és az összetett, interaktív multimédiás kijelzőrendszerek menedzseléséhez.

   

   

  A MagicInfo Premium segítségével nem csupán a tartalmak elkészítése lehetséges, de azok ütemezése is bárhol és bármikor, egy központi helyről akár 15 ezer kapcsolódási pontra. A fejlett funkciók és az alacsony üzemeltetési költségek miatt a MagicInfo Premium az egyik legnagyobb tudású és legköltséghatékonyabb megoldás a piacon. A MagicInfo Premium egyszerre kreatív szerver és kliens alkalmazás is egyben.

  MagicInfo Author

  A MagicInfo WebAuthor segítségével tervezhetjük meg az oldalakat. Ezeket az oldalakat lejátszási listákba rendezhetjük. Ez az alkalmazás webalapú és kompatibilis mind a Windows, mind a macOS operációs rendszerekkel.

  MagicInfo Server

  A MagicInfo szerveren saját lejátszási listákat készíthetünk, amiket elmenthetünk helyben vagy a felhőben. A szerveren állíthatjuk be a lejátszási listák ütemezését és akár külön-külön is beállíthatjuk az egyes kijelzőket. Teljes kontrollt kapunk a hardverek, a monitorozás és a kijelzők által megjelenített tartalmak felett.

  MagicInfo Client (natív alkalmazás)

  A MagicInfo Client telepítve van az összes Samsung Smart Signage kijelzőre. Ezzel az alkalmazással lehetséges a szerveren tárolt  prezentációk megjelenítése a rendszerhez kapcsolt kijelzőkön.

   

   

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7,8.1 vagy 10 Professional, Windows Server 2008, 2012 vagy 2016
  Processzor
  Dual Core 2,5 GHz
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  200 GB
  Egyéb
  • Internet Explorer 10/11
  • Chrome
  • Adatbázis
   • PostgreSQL: 9.2/9.3/9.4/9.5/9.6
   • MicroSoft SQL: 2008/2012/2016
  Funkciók
  • Egyaránt használható különálló készülékekhez és nagy hálózatokhoz.
  • Támogatja az integrált rendszereket. (Nincs szükség külön SBB-re, számítógépre.)
  • Hálózati mód a kijelzők megfigyeléséhez és irányításához egy központi weboldalról.
  • Átfogó hardvervezérlés a szerveren keresztül.
  • Tartalmak hozzáadása plug-and-play módszerekkel vagy szerkesztés a MagicInfo Author-ban.
  • Videók (.MP4,.WMV), fotók (.JPG), PowerPoint prezentációk, Word és PDF fájlok lejátszása.
  • Időzített tartalmak hozzáadása a MagicInfo Server-en keresztül.

   

   
   
  Ha további információra van szüksége, kérem keresse fel viszonteladóink egyikét, illetve ügyfélszolgálatunk is készségesen rendelkezésére áll!