Suite

  iSpring Suite 8.1

  Teljes kiszereltségű e-learning szerkesztő a PowerPoint mellé
  Suite

  Az e-learning tartalmak fejlesztése még sose volt ilyen gyors és egyszerű! Az iSpring Suite-tal a PowerPoint prezentációk pillanatok alatt átalakíthatók felturbózott e-kurzusokká.

  Áttekintés

  Használjuk ki a PowerPoint részére kifejlesztett e-learning eszköztárnak az előnyeit, és készítsünk olyan minőségi kurzusokat, video előadásokat és teszteket, amik egyaránt helyesen jelennek meg desktopon, laptopon és mobilon.

  Az iSpring Suite 8.1 az alábbi komponenseket tartalmazza

  • iSpring Converter Pro PowerPoint átalakítása Flash, HTML5 vagy MP4 formátumba.
  • iSpring Presenter Video prezentációk készítése gyorsan és könnyedén a PowerPointban.
  • iSpring QuizMaker Rejtvények és tesztek készítése drag-and-drop interakciókkal.
  • iSpring Cam Képernyőrögzítés és videók készítése.
  • iSpring TalkMaster Beszélgetáész szimulációk készítése valós üzleti helyzetekhez.
  • iSpring Visuals Interakciók készítése.

  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 10/8/7/Vista/XP(SP3)
  Processzor
  Intel/AMD 1 GHz vagy gyorsabb
  Memória
  2 GB
  Tárhely
  1,5 GB
  Képernyő
  1024x768
  Egyéb
  • Microsoft PowerPoint 2007(SP3)/2010/2013/2016 
  • Microsoft Word 2007/2010/2013
  • Internet Explorer 7.0 vagy újabb
  • Adobe Flash Player ActiveX 10.1 vagy újabb
  Funkciók

  PowerPoint prezentációkból e-learning kurzusok Alakítsuk e-learning kurzusokká a már meglévő prezentációkat. Használjuk fel a PowerPointban megszerzett ismereteinket ahhoz, hogy minőségi e-learning tartalmakat állítsunk elő gyorsan és könnyedén, mindenféle speciális képzés nélkül.

  Video leckék készítése Szinkronizáljuk a videónkat a PowerPoint diákkal, és publikáljuk a kész anyagot nézők millióinak.
   
  Interaktív értékelések Az iSpring hihetetlenül fejlett eszköztárával interaktív értékeléseket is építhetönk, amiket elláthatunk gazdag média tartalmakkal, videókkal, rugalmas pontozással és szabályokkal.
   
  Képernyőrögzítés Mostantól az iSpring Suite-tal is rögzíhtjetjük a képernyőn megjelenő képet, anélkül, hogy szükség lenne külső eszköz bevonására. A beépített iSpring Cam eszközzel rögzítjetjük a teljes képernyőt, vagy csak egy kijelölt részt. Az így kapott videót beágyazhatjuk a prezentáció diái közé, de akár önálló oktatási anyagként is felhasználhatjuk.
   
  Kommunikációs képességek fejlesztése Készítsünk szimulációkat a beszélgetésekről, hogy csapatunk tagjai jobb kommunikációs képességekhez jussanak. A beépített TalkMaster eszköz számos hátteret és karaktert tartalmaz, melyekkel életszerű szituációk hozhatók létre.
   
  Interaktív e-learning tartalmak készítése Az elkészített oktatási anyagok még látványosabbá tehetők az iSpring e-learning interakciókkal, amiket gyorsan és könnyedén létrehozhatunk az iSpring Suite-tal. Az előre elkészített sablonokkal 3D-s könyveket, idővonalakat, hivatkozásokat, szójegyzékeket, katalógusokat készíthetünk.
   
  Kibővített LMS kompatibilitás Az iSpringgel olyan tartalmakat fejleszthetünk, melyek bármilyen LMS-sel képesek együttműködni. Az iSpring eszközök tökéletes összhangban vannak az összes klasszikus és új e-learning szabvánnyal, így a SCORM 1.2-ve, a SCORM 2004-gyel, az AICC-vel és az xAPI-jal.