iSpring Converter Pro 11

PowerPoint tartalmak átalakítása HTML5 és MP4 formátumba

Az iSpring Converter add-inként épül be a PowerPointba, és új fülként jelenik meg a PowerPoint menüszalagján, amiből az összes iSpring funkció könnyedén elérhető.

ÁTTEKINTÉS

A vezető technológia a .ppt és pptx prezentációk konvertálásában, mindezt úgy, hogy az összes animáció és áttűnés érintetlen marad.

Az iSpring Converter add-inként épül be a PowerPointba, és új fülként jelenik meg a PowerPoint menüszalagján, amiből az összes iSpring funkció könnyedén elérhető.


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK
Windows:

RendszerWindows 7/8/10/11
ProcesszorDual Core
Memória4 GB
Tárhely2 GB
Képernyő1366x768
Egyéb
  • PowerPoint 2007/2010/2013/2016/2019/365
  • Word 2007/2010/2013/2016/2019/365
  • Böngésző

FUNKCIÓK

Méretkorlátozás

Használhatunk gyári beállításokat is a konvertáláshoz, melyek ideálisak a legtöbb prezentációhoz, de arra is van mód, hogy csökkentsük a kimeneti fájl méretét a beágyazott képek, videók és hanganyagok kompresszálásával.

Platformfüggetlenség

Az iSpring Converter Pro-val konvertált prezentációk bármilyen készüléken megjeleníthetők.

Adaptív design

Elég egyszer konvertálnunk a prezentációnkat, és bármely eszközön tökéletes lesz a megjelenése. Minden egyes átkonvertált prezentáció három különböző lejátszót tartalmaz. Egyet a desktop/laptop gépekhez, egyet tabletekhez, egyet pedig okostelefonokhoz. Minden egyes navigációs elem (gombok, progress bar, stb.) illeszkedik a képernyő méretéhez.

Előnézet

Hogy biztosak legyünk abban, hogy a prezentációnk bármilyen eszközön helyesen fog megjelenni, az iSpring Converter Pro előnézeti funkciót biztosít a különböző képernyő méretekhez. Ezzel a funkcióval biztosak lehetünk abban, hogy a prezentációnk korrekten fog megjelenni okostelefonon, tableten és notebookon egyaránt a konverzió után.

Beágyazott videók 

Internetes tartalmakat, így YouTube és Vimeo videókat is beilleszthetünk a diák közé.

Beágyazott weboldalak 

A prezentációba illesztett weboldalak megjeleníthetők közvetlenül a diákon vagy külön böngésző ablakban.

Beágyazott Flash mozik 

Az iSpring Converter Pro-val csupán néhány kattintás a Flash fájlok (.swf és .flv egyaránt) beillesztése.

Személyre szabott lejátszó 

A Universal Player-rel a prezentációk nem csupán diák puszta sorozata. A nézőink hozzáférést kapnak navigálási funkciókhzoz, céges információkhoz rajzeszközökhöz és sok minden máshoz.

Színséma beállítása 

Állítsuk be, hogy milyen színek jelenjenek meg a prezentáció lejátszóján. Az iSpring Converter Pro használatra kész színsémák teljes könyvtárát biztosítja, amiket szabadon módosíthatunk vagy újakat hozhatunk létre.

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram