COLORWAY

  The Foundry COLORWAY 1.1

  Még jobb design munkák még gyorsabban.

  A COLORWAY alkalmazással segíthetjük a kreatív munkát és nagyobb figyelmet szentelhetünk a döntési folyamatoknak, figyelembe véve azt a tényt, hogy egy tervezőfolyamatban résztvevő munkatársak más célokkal és tapasztalatokkal rendelkeznek. A COLORWAY jelentős mértékben felgyorsítja a tervezés során előforduló ismétlődő lépéseket, és egy hatékony felületet biztosít a színek, anyagok, világítás változásainak a megjelenítéséhez.

  Áttekintés
  A COLORWAY Presenter egy ingyenes, könnyen kezelhető alkalmazás, ami lehetővé teszi az ügyfelek és a munkatársak részére, hogy real-time követhessék, milyen következményekkel jár egy-egy változtatás a design-on. Az ügyfelek ezen felül felülvizsgálhatják a designt, és módosításokat végezhetnek az előre meghatározott anyagokon és fényezési opciókon.
   
   
  A COLORWAY kits for MOD and CINEMA 4D egy szintén ingyenes kiegészítő, mellyel a COLORWAY számára készíthetünk elő jeleneteket a MOD-ban és a CINEMA 4D-ben.
   

  Miért pont a COLORWAY?

  • Interaktív munkafolyamat - Majdnem végtelen számú változást eszközölhetünk a 3D-s jelenetek színeiben, textúráiban és megvilágításában.
   Real-time frissítések
  • A non-destruktív változások egyenesen a kész renderen jelennek meg, és függetlenül vannak tárolva az eredeti képtől.
  • Tisztább kommunikáció - Több különböző variációt is elmenthetünk a képekből, így eredményesebb lehet a kommunikáció.
  Rendszerkövetelmények
  Windows
  Rendszer
  Windows 7 64-bit (SP 1) vagy újabb
  Processzor
  Dual-core
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768
  Apple
  Rendszer
  Mac OS X 10.8 vagy újabb
  Processzor
  Dual-core
  Memória
  4 GB
  Tárhely
  1 GB
  Képernyő
  1024x768
  Funkciók
  Prezentáció és felülvizsgálás Anélkül változtathatunk egy-egy paraméteren (színek, textúrák, stb.), hogy újra le kéne renderelnünk a képet. A Backdrop és Image Overlay szűrők használatával több rétegét is létrehozhatjuk a rendereknek.
   
  COLORWAY Presenter A COLORWAY Presenter egy különálló alkalmazás, mely lehetővé teszi a klienseknek, hogy javaslatokat tegyenek a tervre és módosításokat hajtsanak végre többek közt a felhasznált anyagokra és megvilágításra.
   
  Variácók A munka és döntési folyamatok érdekében elmenthetők a paramétereken eszközölt változtatások.