Flexmonster Pivot Table & Charts

ÁTTEKINTÉS

A Flexmonster Pivot Table & Charts egy platformokon átívelő webes komponens jelentéskészítéshez

A Flexmonster Pivot Table & Charts egy platformokon átívelő webes komponens jelentéskészítéshez, amely támogatja az OLAP kockákhoz (Microsoft Analysis Services), Elasticsearch, SQL (MS SQL, MySQL, PostgreSQL, Oracle, stb.), NoSQL (MongoDB) adatbázisokhoz és statikus CSV/JSON fájlokhoz való kapcsolódást. Ez a megoldás lehetővé teszi a rendkívül gyors munkát hatalmas adatmennyiségekkel.

A terméknek hét fő előnye van a konkurens típusú jelentési eszközökkel szemben.

 • A nagyméretű adatok feldolgozásának és megjelenítésének sebessége
 • Támogatott adatforrások széles választéka
 • Integráció az összes népszerű front-end keretrendszerrel
 • Erőteljes analitikai funkciók készlete
 • Modern és reszponzív felhasználói felület kialakítása
 • Gazdag testreszabási lehetőségek
 • Rendszeres kéthetenkénti frissítések és kiváló támogatás

Mindezek a tényezők tökéletessé teszik az eszközt az üzleti intelligencia rendszerek fejlesztéséhez. A világ legelismertebb vállalatai és szervezetei bíznak a Flexmonster Pivot Table-ben az online jelentések tervezéséhez és létrehozásához.

flexmonster_prodshoz_01.jpg

Hogyan működik?

1. Csatlakozzon bármilyen adatforráshoz és elemezzen nagy mennyiségű adatot rendkívül gyorsan.

Szerezze be adatait bármelyik adattárolóból:

 • Adatbázisok (MS SQL, MySQL, Oracle, PostgreSQL és MongoDB).
 • JSON és CSV fájlok
 • Elasticsearch
 • OLAP kockák (Microsoft Analysis Services)

A JSON és CSV adatok kliensoldali feldolgozása nagymértékben optimalizált. 
A Flexmonster speciális szerveroldali csatlakozókat biztosít, amelyek az egyéni adatforrás API tetejére épülnek, hogy kihasználhassuk a nagy adatmennyiségek gyors feldolgozását. Ezzel a saját kommunikációs protokollal lehetőség van a middleware-t a back-end adatok aggregálására konfigurálni és az ügyféloldali eszköznek küldeni. Ez csökkenti a böngésző erőforrásainak terhelését, és a nagy adathalmazok valós idejű üzleti elemzését rendkívül hatékonnyá és gyorsá teszi. 

2. Integrálható az összes modern front-end keretrendszerrel

A Flexmonster széles körű csomagolást biztosít olyan kliensoldali keretrendszerekhez, mint a React, React Native, Vue.js, Angular.js, Blazor és Angular. Ráadásul jól működik a webpackkel és a RequireJS-szel. A Python fejlesztők a pivot táblát a Django és a Jupyter Notebook segítségével is integrálhatják. 

3. Az adatok elemzése különféle elemzési funkciókkal

A Flexmonster Pivot Table minden alapvető funkciót biztosít a hatékony jelentéskészítéshez.

 • többféle aggregációs funkció a statisztikai elemzéshez
 • az egyéni számított mérőszámok támogatása
 • fejlett szűrés és rendezés
 • a felhasználói felületről elérhető feltételes és számformázások

4. Egyedi jelentések összeállítása

A BI fejlesztők a jelentés hatékonyságának növelése érdekében a Pivot Table-t a Pivot Charts-okkal kombinálhatják egyetlen dashboardon. Ennek eredményeképpen a felhasználók számára lehetővé válik egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi az éleslátó jelentések készítését és megosztását a kollégákkal. 

A drag-and-drop és a slice & dice funkciók segítségével a végfelhasználók interaktív módon megváltoztathatják a jelentés elrendezését, és különböző szögekből tekinthetik meg az adatokat. Néhány kattintással válthatunk a négy rendelkezésre álló jelentés elrendezés között: kompakt pivot tábla, klasszikus pivot tábla, lapos rács és pivot diagramok..

5. A Flexmonster Pivot testreszabása az Ön üzleti igényei szerint 

A fejlesztők számára jelentős szabadságot biztosít a konfigurálhatóság, és így a Flexmonstert bármilyen üzleti igényhez igazíthatják. Nemcsak az üzleti intelligenciaeszköz megjelenése szabható testre tetszetős jelentéstémákkal, hanem a végfelhasználók számára elérhető funkciók is konfigurálhatók a teljes funkcionalitású JavaScript API-n keresztül, amely számos módszert, eseményt és objektumot biztosít.

flexmonster_prodshoz_02.jpg

6. Jelentések mentése, betöltése és megosztása

A jelentések elkészítése után a végfelhasználók elmenthetik azokat, és később pontosan ugyanazzal az elrendezéssel és minden konfigurációval visszaállíthatják. Ez teszi kényelmessé a jelentéstételt: bármikor ott folytathatja, ahol abbahagyta. Emellett a felhasználók megoszthatják a jelentéseket másokkal, így azok konfigurálva, de interaktívan maradnak. A fejlesztők beállíthatják a JSON-jelentések mentésének módját: vagy a helyi meghajtóra, vagy a szerverre.  

7. Exportálás és nyomtatás

A Flexmonster lehetővé teszi mind a táblázatos, mind a grafikonos jelentések nyomtatását és exportálását több formátumban:

 • Excel
 • PDF (különböző oldalformátumok állnak rendelkezésre) 
 • webes (HTML) oldal
 • CSV (vesszővel elválasztott szöveg formátum)
 • kép (PNG)  

A kapott jelentések könnyűek és hordozhatók. A fejlesztők további exportálási beállításokat konfigurálhatnak a JavaScript API segítségével. A kiváló jelentéskészítési funkciók mellett a Flexmonster első osztályú technikai támogatást kínál a Fórumon, amelyet a termékfejlesztők és a műszaki szakemberek nyújtanak. Ők szívesen segítenek Önnek az Ön ügyében, és a lehető leggördülékenyebbé teszik a komponensek integrálásának folyamatát. 


RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

Copyright © 2023 Trans-Europe Zrt. Minden jog fenntartva.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram